Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » SIEMENS ms41 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
poly33 |
Zaslal: so duben 26, 2014 23:11 pm |
|
|
|
Zdravíčko.
Dělal někdo vývoj v oblasti siemens jednotek pro BMW , konkrétně MS41.0 které měli motory co se dávaly do bmw motor m52 2.0,2.5,2.8?
jedná se konkrétně o upravu obsahu a úspěšné oblbnutí EWS. tzv. IMMO OFF
tyhle jednotky pracují s EWS 2 kde je ještě fixní kod v podobě ISN.
čínské emulatory jsou dobre pro podložení stolu to víme!. Kolega "matias" tady s fora mě odkazal na CARLABIMMO.com , ti mají funkční emulátory.
vyskytují se dva typy jednotek jedna s PLCčkem a druhá s SSOP obě typu 29f200.
dá se vyčíst budto v 24kb nebo v 256kb, je to v podstatě jedno zaleží cím se na to člověk dívá.
Podařilo se mě dopsat jeden obsah do PLCčka kdy auto nastartovalo ale pouze jednou , pak si to přepíše a nanovo, ews jednotka byla odstraněna, po přehrání zas jeden pokus.
Po netu se dá najít spousta keců že to de ale nikde nic funkčního, je mi jasný že si někdo drží vývoj pod pokličkou.
Můj případ je ten že hromada těchto motorů funguje v různych autech a EWS je nepotřebné , tj cíl je přeflashovat a jezdit.
Pokud by někdo měl nějaký kopanec správných směrem , uvítám ho.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: ne duben 27, 2014 19:29 pm |
|
|
|
Proč nedát emu a nenechat pro zákazníka za patřičný peníz odpovídající ceně Tvojí práce?
Když to chce do driftu nebo něčeho, tak to zaplatí, protože úprava jednotky v tomhle smyslu je za pakatel oproti například HW úpravě motoru.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: po duben 28, 2014 8:27 am |
|
|
|
dělal jsem s flash 29f200 a všechny OK , jednu s automatem druhou bez.
jinak na emu, neříkám že z carlab nechodí, ovšem taky vše nemají 100% jak píšou, bud dát emu nebo dát ewsko.
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
poly33 |
Zaslal: po duben 28, 2014 9:02 am |
|
|
|
uvidíme co z toho vyleze
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: po duben 28, 2014 10:34 am |
|
|
|
Já jsem neřekl že carlab chodí na 100%.
Když nemá emu Dan, což na bramboru myslím že ještě nedělal. Tak beru tam. Páč mi jich od nich pár na bmw už makalo, tak proč nebrat i dále když je to odzkoušeno.
No u klasický flashe v ssop ok, ale u PLCC se mi to nepovedlo a ani nikdo nikde neporadil. Tak šel emu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|