Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Touareg vybijeni baterie |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
podivoc |
Zaslal: pá únor 08, 2013 12:50 pm |
|
|
|
odber v klidu 60mA,zniceho nic vybije do rana baterku,dela to od vymeny cidla svetle vysky podvozku,nemuze to mit spojitost se zakl. nastavenim?neresil nekdo?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kuba5582 |
Zaslal: pá červen 14, 2013 13:53 pm |
|
|
|
podivoc napsal: odber v klidu 60mA,zniceho nic vybije do rana baterku,dela to od vymeny cidla svetle vysky podvozku,nemuze to mit spojitost se zakl. nastavenim?neresil nekdo?
kamarad mel problem s 2,5 tdi kdyz ho zamknul tak do rana byla baterie ko,chyba budiku nedokazali se uspat,kdyz ho nezamkl vse bylo ok. jinak rozpoj kostru od baterky mezi kostru a baterii napoj ampermetr a tahej jednu pojistku za druhou,ale vzdy je vracej zpet a uvidis u jaky pojistky ti spadne odber a pak se uvidi
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: pá červen 14, 2013 23:05 pm |
|
|
|
podivoc napsal: odber v klidu 60mA,zniceho nic vybije do rana baterku,dela to od vymeny cidla svetle vysky podvozku,nemuze to mit spojitost se zakl. nastavenim?neresil nekdo?
Mozno ma tu isty ludia nemaju radi, je to vpodstate pochopitelne, ale aby 60ma do rana co je prodpokladam menej ako 18 hodin vybilo baterku v Thouragu a to v sekcii -diagnostika obecne- je..nehnevaj sa namna ale aj debil vie ze to sen urcite nepatri. Aka je kapacita beterky? 80 Ah minimalne? vybijaci prud 60 mAh? Mam pokracovat? kazdy mame 2 stranky, obvykle faible, fort.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
podivoc |
Zaslal: so červen 15, 2013 7:20 am |
|
|
|
To kuba:dik uz je vyreseny tam se to uspalo a zhruba po hodine to zacal vybijet prave ten podvozek.A ty sayllo drz tlamu nikdo se te na nic neptal.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so červen 15, 2013 7:36 am |
|
|
|
sayllo a nebo oliverko , já by chtěl mít rád ale nedovolí mi to závist...
ty jsi až ve francii a já jenom tady v CZ ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
FandaTDI |
Zaslal: st duben 09, 2014 1:25 am |
|
|
|
Mě by to pokračování zajímalo, nechápu kam míříš s tou kapacitou baterky, proudem 60mAh a 18 hodinama, vždyť i za těch 18 hodin (a noc trvá kratší dobu, aspoň tady u nás ) to dělá něco přes 1Ah, takže o co jde ... ? Jen o prudu ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|