Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Nechápu admina,že to takto nechává :-( |
Strana 1 z 4 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4 Další |
|
Autor |
Zpráva |
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:13 pm |
|
|
|
Tomu už se nedá říct diskuzní fórum.Nevím proč si to tady neuzamknete (cca 10 uživatelů) a čekáte na oběti... .Mě je to jedno,ale tyto stránky už jsou tímto dost profláklé a už se sem ani nikomu nechce.Myslím,že admin zaspal a veškerá jeho snaha bude,nebo už je k ničemu.Toto co píšu není pouze z mojí hlavy,ale od více lidí,co si myslím že jsou kapacity v tomto oboru.Jen můj názor a co slyším okolo.
|
_________________ SKYPE-AUTOELEKTRIKAUL
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:22 pm |
|
|
|
Přitom by stačilo-Když nevím neodpovím a když nechci odpovědět tak neodpovím dementní hovadinu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:31 pm |
|
|
|
co se rozčiluješ ? zrovna ty kterej jen somruje a ničím nepřispěje ?
pročti si těch svých 30 příspěvků a 90% je jenom : nemáte někdo ,. nevíte někdo ?
za 5 let jsi nic neporadil a ještě jseš chytrej ...
p.s. největší kapacita v oboru je mtaplus ...
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne čt únor 13, 2014 21:37 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:36 pm |
|
|
|
Já se hlavně nerozčiluju,mě je to uplně jedno .Myslím že za těch 5 let jsem zase toho tolik nescháněl... .-).Hlavně že ty jsi tady toho poradil nejvíc
|
Naposledy upravil autoelektrika dne čt únor 13, 2014 21:41 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:41 pm |
|
|
|
pokud umíš číst mezi řádky tak se občas dozvíš kde je zakopaný pes..
ale tys tady jen vysomroval pár originálů a clearů na airbag...
tak mi řekni jakým přínosem jsi tady ty , když jen zadara sháníš rozumy a žádné sám nedáš..
jinak co s dementem co si koupí kablík za 500 na netu a začne domrdávat už takhle dost domrdané ceny...
a je to tady každej druhej...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:50 pm |
|
|
|
Nemá smysl něco s tebou řešit,každý ví co jsi ty zač.Myslím,že pro většinu si stejně už trapnej a je to dost ohrané .Končím,už nic psát nebudu.
P.s. Nebylo to myšlené konkrétně na tebe,ale celkově na toto forum
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt únor 13, 2014 21:58 pm |
|
|
|
tohle forum založili lidé , kteří se tuningem zabývali ještě v době kdy nalejvači tahali kačera ....
asi v te době nikdo nevěděl , že si za 5 let budou dementi nalejvat káry sami a sockovat po forech...
zkus se třeba přihlásit na MH auto , nebo na ecuconections , jestli se ti to povede bez přispění prostě jen tak se zaregistrovat...
takové forum má smysl , a ne tadyto open games .....
jinak stránky fungují , lidé spolu telefonují , komunikují a o to jde ne ? o kontakty a ne o pomoc dementům....
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne čt únor 13, 2014 22:06 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 22:06 pm |
|
|
|
Na MHH AUTO jsem registovanej,asi jsem to stihnul ze starejma pravidlama .Trochu to chápu,ale co je moc to je moc.Na MHH AUTO také nenajdeš takové příspěvky jako píšeš ty (a ostaní) a myslím,že každý druhej tam má čínskej klon.... .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektrika |
Zaslal: čt únor 13, 2014 22:07 pm |
|
|
|
Jdu spát,třeba zítra,dobrou.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá únor 14, 2014 7:28 am |
|
|
|
ale chápu že někoho sere , že když se chce něco dozvědět a někdo si z něho dělá legraci místo aby ho vodil za ručičku...
podstata problému je ale jinde : mnoho lidí tím že si koupili flasher za pár korun , aniž by věděli co to vlastně je a co dělá , v podstatě naskočili do teto hry rovnou na level10
no a samozřejmě by se rádi dostali někam na level 20 až 30 jako jsou ostatní ,ale to má jeden zásadní problém . schází jim k tomu level 1 až 9...
a to je právě ten level těch základů , proto ty moje kecy o javě50 , ohmův zákon , atakdále...
když vidíš "tunera-nalejvače" který nemá ani zbla znalostí o řízení motoru a o tom jak to funguje , a chce řešit problém na levelu 25 , tak tomu se nejde fakt nesmát..... sorry
ptát se proč vede hadička do ecu od člověka, který přehrává firmware v jednotce řízení motoru a neví co je tlak turba ????
jste fakt srandisti....
a posledný vjec je pravopys , pýšu jak cykán ze zvlášný školi a chcy laďyt kári ????
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: pá únor 14, 2014 7:46 am |
|
|
|
No v podstate ma pravdu.Chtelo by to procistit.
Forum je o vymene info, kdyz nechces pomoct, tak neodpovidej.
Nebo jen naznac.Tak to funguje i na MHH, ale i tam se najdou dementi.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: pá únor 14, 2014 16:14 pm |
|
|
|
procisteni nema cenu kdyz tady budou na kazedy dotaz reagovat porad stejni lide... kvuli kterym sem u moc lidi ani nechodi a tak je to na vetsine forech.. njn
no ma to cenu ? = nema !
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá únor 14, 2014 18:29 pm |
|
|
|
máš úplnou pravdu , je to marný , marný a marný......
původní význam fora a to výměna informací se zcela ztratil a je to jen zásobárna návodů pro ty kteří si to nijak nezaslouží......
i proto se informace dneska už nesdílejí a vše se řeší přes sz...
stejně se divim proč sis funkci admina fora vzal na svou hlavu ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: ne únor 16, 2014 17:51 pm |
|
|
|
ja s tim nemam problem , proste sem nepisu a moc nechodim z tohoto duvoudu .
Nekdy je mi tech dotazujicich se az lito , tak preci kdyz nechci nic rit tak ani neodpovidam je to normalni a ne ze cele forum zaneradim blbejma recma o nicem . To je nejvetsi problem .
A jak pise autoelektrika dela to cca 10 lidi .
Jen souhlasim , kdokoliv se na cokoliv zepta dostane takovej pruplach ze jiz vic neprijde a pritom toho muze vedet vic nez tech 10 dohromady .
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po únor 17, 2014 7:31 am |
|
|
|
kod k radiu zdarma...
kontrola mého čipu....
sháním crack ke kradenému sw....
pořádám výběrové řízení na cenu....
nevím nic ale autocom píše : neznámá chyba.....
sorry ale takovíto "účastníci fora" fakt ničím nepřispějí....
pouze k dalšímu pokurvení cen
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|