Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  standartni postup
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

standartni postup

Autor Zpráva
matiz
Zaslal: st listopad 06, 2013 23:31 pm Citovat
Zajimalo by mne jak se kdo stavi k tomu, ze si zakaznik necha udelat chip, pak dojde na lamani chleba a neco se v aute dosere a je nutno prehrat soft a samozrejme se aktualizuje i v motorovce, konkretne edc16, 17. Samo ze kdo je na ten vykon zvykly, moc mu serie pod nos nepoleze. Muzete mi napsat jak si to nechate zaplatit, zdali nejakym ja nevim obecnym pausalem nebo plnou castku jako by se delalo dalsi nove audo? Dneska jsem to bohuzel byl nucen udelat, pan o cip prisel a samozrejme ze upgrade firmware v DDE od roku 2006 po dnesek byl mnohokrat.

Pokud by to nekdo nechtel ventilovat verejne a byl by ochotny se k tomu vyjadrit, klidne PM. Zajima mne pouze baworak Rolling Eyes

PS: Nevim kdo to delal, ale to auto jelo kurwa fest. Udajne odbrzdenych necelych 300ps. Moje auto oproti tomu chrochtaku je neskutene lina mrdka, ne ze by mne to sralo az tolik moc, ale tech 80 kobyl navic je hodne famoznich. Mit to, asi by mi body mizely rychle, protoze to auto neustale kricelo slapni mi po plynu Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
martin
Zaslal: čt listopad 07, 2013 9:28 am Citovat
jak se k tomu staví jiní netušim pokud neco upravim a zakaznik zaplati tak podle potřeby přehrát zpět origo pro servis nebo jinou akci a potom zpět upravu ma u mě ten dotyčný zdarma jednou si upravu zaplatil tak nevidim duvod z něj dál tahat peníze a pokud je to tak že upravu vědomě smaže updatem jednotky v servisu tak ho upraveni update stoji 2000 za blbost se holt platí pokud je to tak že přijede a řekne v servisu mě řekli update jednotky tak potom neplatí nic nahraju mu tam jeho original dojede si na update a potom jen remaping updatovaného fw ale jak říkám pokud nekvákne a smaže si to sam tak platí dvojku za blbost platíme všichni bez rozdilu Wink

Zaslal: čt listopad 07, 2013 11:29 am Citovat
Bohuzel tady nebyl cas, hrozilo zablokovani celeho auta. Tak samo dojde li k problemu nekde na ceste a je to nevyhnutelne, nikdo soudny asi nepojede nejdriv resit zalohu. Nemyslim to zle, jen jsem chtel rict ze je to nekdy nemozne prijet dopredu kdyz se kara dosere Smile Treba se dozvim jak se k tomu dotycny postavil, jedna se ehm prave o ten remaping -)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so červen 07, 2025 13:28 pm