Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Superb 1.9tdi 96kw, přispusobeni kliču. |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
TRM |
Zaslal: so červen 08, 2013 15:43 pm |
|
|
|
Zdravim panove, prosim o radu. Zakaznikovy se snažily ukrast auto, nasčesti se to nepovedlo ale mam rozmrdany zamek a spinačku. Dalsem novou sadu zamku i z kličema. Login se vičital supervagem, ale po zadani my piše na budikach fault. Auto po zapnuti kličku se chova standartně, ikonka immo se rozsviti a po 2 sekundach zhasne. Domnivam se že tam pokoušely něco nahravat. Jak by se dalo nakodovat nove kliče? Diky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: so červen 08, 2013 18:37 pm |
|
|
|
TRM napsal: Zdravim panove, prosim o radu. Zakaznikovy se snažily ukrast auto, nasčesti se to nepovedlo ale mam rozmrdany zamek a spinačku. Dalsem novou sadu zamku i z kličema. Login se vičital supervagem, ale po zadani my piše na budikach fault. Auto po zapnuti kličku se chova standartně, ikonka immo se rozsviti a po 2 sekundach zhasne. Domnivam se že tam pokoušely něco nahravat. Jak by se dalo nakodovat nove kliče? Diky.
Prehraj pristrojovku. Ale este predtym sa uisty ci sa tvoj postup zhoduje s postupom vo VIS.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRM |
Zaslal: so červen 08, 2013 21:19 pm |
|
|
|
OK. Prošel jsem všechu možnu informaci, postup všude stejny. 17-přistrojovy panel, 11-login, 10-prispusobeni, kanal21-čist, nova hodnota ( počet kliču), testovat, uložit, ukončit diagnostiku, do 20 vteřin zasunout druhej klič, a td. Ale diky za otpověd´, prejdu to znovu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vaša |
Zaslal: ne červen 09, 2013 5:45 am |
|
|
|
podle mě je jednotka motoru OFF
zapni jednotku a vše bude jak předtím
|
_________________ VAGPROG2009, Dash CAN, MARTECH, VAS, VCDS
CARDIAGNOSTIK.CZ
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne červen 09, 2013 6:02 am |
|
|
|
Vaša napsal: podle mě je jednotka motoru OFF
zapni jednotku a vše bude jak předtím
to asi supervagem neklapne , dát zpět on
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
TRM |
Zaslal: ne červen 09, 2013 8:14 am |
|
|
|
Ja ho ani nemam .
Ale na 100% vim že immo off v řj motoru to nebude . Jdu se nato ještě jednou podivat.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: ne červen 09, 2013 9:45 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal:
to asi supervagem neklapne , dát zpět on 
Klapne,supervag s patřičnou licencí umí vyčíst i zapsat eep EDC15,ale pro méně zkušené opraváře tam je i ikona zjištění stavu immo,jen to občas zahlásí kravinu...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
TRM |
Zaslal: ne červen 09, 2013 10:27 am |
|
|
|
Klapne,supervag s patřičnou licencí umí vyčíst i zapsat eep EDC15,ale pro méně zkušené opraváře tam je i ikona zjištění stavu immo,jen to občas zahlásí kravinu...[/quote]
To maš pravdu, ale už jsem se osamostatnil, tak vychazim z tim co mam. Už jsem to vyřešil, potřeboval pořadně domluvit . Děkuji všem za rady.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne červen 09, 2013 11:13 am |
|
|
|
a co s tim nakonec bylo ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: ne červen 09, 2013 12:34 pm |
|
|
|
Byla to nejaka zakladni chyba, ale to nerekne.Vypadal by jako .....
Radsi se bude vyptavat, pak napise vyreseno a partyzan.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRM |
Zaslal: ne červen 09, 2013 14:51 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Byla to nejaka zakladni chyba, ale to nerekne.Vypadal by jako .....
Radsi se bude vyptavat, pak napise vyreseno a partyzan.
Nejspiš maš pravdu, ja ne tvrdim že jsem v immo odbornik, proto jsem se zeptal skušenych odborniku. Mně je celkem jedno jak vypadam. Z tvych přispěvku mohu usoudit že nejsi špatny človek.
Ted´ k tematu, po zadani loginu (VCDS) na obrazovce to chvylku vypadalo že kod přijat, a pak to napsalo hlašku- z duvodu ztraty spojeni nebylo možne kod zadat. Pred tydnem jsem na inom supe měnil čerpadlo (VP44), po zadani špatneho loginu ( z přivesku k tomu autu) my hnet vyskočila hlaška - login neplatny, a při zadani spravneho loginu do přistrojovky se rozsviti ikonka immo, což mně trošku zmatlo, tady to nic takoveho ne dělalo. Nakonec to bylo časove blokovano i po každem zapnuti kličku se to opakovalo, při tom všem auto šlo nastartovat z jeho kličem v čteci civce a šroubovakem. Mam o jednu skušenost vice. Děkuju všem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: po červen 10, 2013 6:12 am |
|
|
|
Nic proti, ja jen, ze kazdy se pta a pak nenapise co a jak.
Kdyby jsi napsal hned jak se to chova, tak uz jsi to mel davno vyresene.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRM |
Zaslal: po červen 10, 2013 7:04 am |
|
|
|
anydraj napsal: Nic proti, ja jen, ze kazdy se pta a pak nenapise co a jak.
Kdyby jsi napsal hned jak se to chova, tak uz jsi to mel davno vyresene.
Diky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|