Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Fabia II Scout 1.9TDI PD 77kW - CHip
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Fabia II Scout 1.9TDI PD 77kW - CHip

Autor Zpráva
duchac.ales
Zaslal: čt duben 11, 2013 8:53 am Citovat
Ahoj. Prosím hned mne neukamenujte jen se chci optat - nechci s Chipováním začínat - jen chci načipovat vlastní auto. Bohužel jsem se doteď setkal jen s "CHipařema profikama", kteří do ECU "nablejou něco" vezmou prachy a . . . . . .už o nich nikdo nic neví. Auto pak v lepším případě hulí a trochu jede, v horším případě . . . . ., našel by se někdo ochotnej z okolí HK nebo PCE kdo by upravil konkretní mapu a tu mi tam samozřejmě za peníze nahrál popřípadě komu bych mohl za uplatu mapu zaslat a ten by mi ji upravil? Nic mi uprava MAP v HEXu (či v čem to upravujete) neříká. Umim si upravit HEX Airbagu Eventuelně vyletovat EEPROM naprogramovat ji mimo jednotku (Používám PREPROM-02aLV), Ale nejde dělat všechno. Pokud budu moct rád pomůžu ostatním zase ze strany HardWare. To je totiž moje zaměření. Pájení a vuně kalafuny Very Happy. Moc Díky
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Dusanm5
Zaslal: čt duben 11, 2013 10:54 am Citovat
Ahoj, jsem od Litomysle.......
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červen 06, 2025 8:14 am