Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » info o vývoji cen |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
kari |
Zaslal: pá únor 15, 2013 8:18 am |
|
|
|
A5 3.0TDI EDC17 - za kolik mi to čipneš?
servis za kopcem - za pět tisíc
A5 3.0TDI EDC17 - ty vole a von mi řek deset
sorry za opakované téma, ale musel jsem si ulevit
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vali |
Zaslal: pá únor 15, 2013 9:16 am |
|
|
|
Neda se svitit.
Cena vitezi.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
marquee |
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:01 am |
|
|
|
Buď v klidu až to servisu za kopcem lehne tak jim to dáš za 15 do cajku
|
_________________ Opravy EDC15/EDC16 po pádu při zápisu, bez pájení a rozebírání ECU, ne vždy je to ovšem možné
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá únor 15, 2013 10:09 am |
|
|
|
hele taky mě sere , že tady "dělá" čipy a dpfka každej tatar co před rokem nevěděl , jestli se mu vyplatí dát 8000 za origo Vaga...
obzvláště když je v tom podporují různí výrobci nalejvačů a že jich je ....
nezbývá než doufat , že se budou muset dělat nová auta v BOOT modu a jen za pomoci pořádného vercajku , a ne jako ted pres obd kablíkem za litr či za dva...
potom se tento pokřivený stav možná trochu narovná....
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:01 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: hele taky mě sere , že tady "dělá" čipy a dpfka každej tatar co před rokem nevěděl , jestli se mu vyplatí dát 8000 za origo Vaga...
nezbývá než doufat , že se budou muset dělat nová auta v BOOT modu a jen za pomoci pořádného vercajku , a ne jako ted pres obd kablíkem za litr či za dva...
to máš sice pravdu, průser ale je, když takhle podráží ceny někdo, kdo má orig s podporou. Pokud to není totální blb, tak ho ten boot taky naučej, a když to lehne, zavolá HELP, a on to někdo přijede opravit.
Jen se divím, že nemaj i další položky ceníku tak sociálně přívětivý. Navrhoval bych např. výměna turbodmychadla Touareg 5.0 V10 - 25kč/hod ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:48 am |
|
|
|
kari napsal: DIGI-DELETED napsal: hele taky mě sere , že tady "dělá" čipy a dpfka každej tatar co před rokem nevěděl , jestli se mu vyplatí dát 8000 za origo Vaga...
to máš sice pravdu, průser ale je, když takhle podráží ceny někdo, kdo má orig s podporou. Pokud to není totální blb, tak ho ten boot taky naučej, a když to lehne, zavolá HELP, a on to někdo přijede opravit.
Jen se divím, že nemaj i další položky ceníku tak sociálně přívětivý. Navrhoval bych např. výměna turbodmychadla Touareg 5.0 V10 - 25kč/hod ...
Hele kdy můžu přijet?Měl bych tady dva turky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: pá únor 15, 2013 11:58 am |
|
|
|
já ti to domluvím, určitě to chceš i s chipem, nnnnnebo ne?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
podivoc |
Zaslal: pá únor 15, 2013 12:04 pm |
|
|
|
Nekdo z mlade boleslavy delal tady u brna chip na parkovisti na oct2 bkd za 1500....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: pá únor 15, 2013 13:34 pm |
|
|
|
budte v klidu na ně dojde zakazníkovi řekněte pokud chce seriozní servis a najit ten servis serozní i za 5 let tak že to nebude stát 1500kč . ale jestli chce riskovat výsledek a pak se nedovolat tak proč ne to je jeho rozhodnutí..
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá únor 15, 2013 15:13 pm |
|
|
|
A5 3.0TDI 20 000,- profi uprava
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so únor 16, 2013 9:28 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so únor 16, 2013 9:48 am |
|
|
|
kari napsal: DIGI-DELETED napsal: hele taky mě sere , že tady "dělá" čipy a dpfka každej tatar co před rokem nevěděl , jestli se mu vyplatí dát 8000 za origo Vaga...
myslíš párek tuning , nebo klobásy tuning a nebo jak se ty firma jmenuje ???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so únor 16, 2013 9:54 am |
|
|
|
kari napsal: já ti to domluvím, určitě to chceš i s chipem, nnnnnebo ne?
čip udělá RUMCAJS po netu , sice občas zapomene na nějakou mapu a pak se to řeší na foru , ale hlavně že má RUMCAJS tunynk brzdu a na ní PORSCHE ....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: so únor 16, 2013 10:05 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: kari napsal: já ti to domluvím, určitě to chceš i s chipem, nnnnnebo ne?
čip udělá RUMCAJS po netu , sice občas zapomene na nějakou mapu a pak se to řeší na foru , ale hlavně že má RUMCAJS tunynk brzdu a na ní PORSCHE .... 
Ty ses taky RUMCAJS Ruku na srdce vzpomen me si jak jsme kazdy zacinali...treba dimec alias TDIsranda...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so únor 16, 2013 10:10 am |
|
|
|
no vzhledem k tomu jak RUMCAJS tunynk haní po Plzni veškerou konkurenci včetně bejvalýho kámoše MIUANA CHUJAVÍHO , tak to ještě beru zvesela a přidávám tam ty smajlíky...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|