|
Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Opel Frontera 2.8tdi, 1996 |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
julo45 |
Zaslal: pá únor 15, 2013 17:38 pm |
|
|
|
Zdravím Vás. Riešim odstránenie imobilizéru u Opel Frontera 2.8 tdi, isuzu motor, ročník 1996.
Kľúč je obyčajný a immo sa deaktivuje príveskom na kľúči na krúžok s indikáciou led. Myslel som si, že je to dorobené, avšak, keď som odstránil plasty z čitačky idú káble rovno do originál káblovačky pod prístrojovku. Problém je v tom, že som nikde nenašiel ecu motora a taktiež som nikde nenašiel žiaden box, ktorý by ovládal prívesok a vlastne odblokoval immo.
Stretol sa niekto s týmto? Potreboval by som poradiť, kto to riešil, na čo je viazaná čítačka /prívesok/ keď nikde nevidím jej súčasť a taktiež ani rj motora. Údajne sa jedná o nejakú americkú verziu.
Poradí mi niekto ako vyradiť z činnosti toto zabezpečenie?
Ďakujem za rady.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
julo45 |
Zaslal: pá únor 15, 2013 18:16 pm |
|
|
|
Opravujem, je to 2,8D turbo, takže ecu to asi nemá. Podľa všetkeho sa immo nachádza v čerpadle.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 06, 2025 19:13 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|