Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » ford zetec |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Diabolic |
Zaslal: út leden 29, 2013 15:56 pm |
|
|
|
Mate nekdo zkusenosti s upravami map u benzinovych motoru ford zetec?popr. me prosim odkazte na tema kde se to uz resilo,nic sem nenasel.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 29, 2013 16:28 pm |
|
|
|
Sere tě že jako funguje...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
Diabolic |
Zaslal: út leden 29, 2013 17:11 pm |
|
|
|
takovy jako ses ty by zaslouzili ban, myslim ze to ti muze byt jedno k cemu ja to potrebuju
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út leden 29, 2013 18:32 pm |
|
|
|
Tak mi ho dej
Už sám pan ford z nich vyždímal dost,ono nestačí těch pár nemocí co maj,jako volnoběžnej ventil,že to žere olej jak zjednaný,nadzvedáky,ventily to žere stejně jako benzín,sonda jedna za druhou co chceš víc...
To je jen promile toho co jim je,dej mi banánka mi to je u prdele,čím přizpíváš že rozdáváš ban....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Diabolic |
Zaslal: út leden 29, 2013 18:51 pm |
|
|
|
ja nic nerozdavam kdyz nejsem admin - mysli trochu, jen sem reagoval na tvou odpoved, nemusis mit hned takovy pripominky, tady se na neco zeptat to fakt neni jednoduchy. Delam auta uz nekolik let a vy se tady mnozi vyznate v diagnostice vic nez ja tak sem prisel pro radu,ale je to marny asi tak se nezlobte ze sem tohle tema zalozil. Mimochodem mam 2.0 benzin a ne diesel,vypsals tady krasny zavady mam najeto 215 000 km,spotreba paradni,olej to ted zacalo doopravdy decentne zrat (gufera na ventilech) pri techto km normalni,jinak jede jak vitr chtel sem jen naky info k softu a interface pro vycteni a upravu map, diagnostiku mam dobrou ale chci pokrocit dal,clovek se porad uci novym vecem tak se taky snazim.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Diabolic |
Zaslal: út leden 29, 2013 18:53 pm |
|
|
|
jo a sonda puvodni v poradku,ventily ok (jen ty gufera), nedam na ford dopustit
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st leden 30, 2013 7:18 am |
|
|
|
Mozna mas dobrej kousek.Nebyt Forda, tak nemame do ceho pichnout.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st leden 30, 2013 7:51 am |
|
|
|
no podle mě je to dáno tím že má benzín
poslední dobou v servisech kde sem byl naposled samej CommonRail a PumpeDuse, pořád stejně dokola vstřiky,turbíny,čerpadla atd....
zlatej atm. benzín
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: st leden 30, 2013 7:55 am |
|
|
|
Okura napsal: no podle mě je to dáno tím že má benzín
poslední dobou v servisech kde sem byl naposled samej CommonRail a PumpeDuse, pořád stejně dokola vstřiky,turbíny,čerpadla atd....
zlatej atm. benzín
Bohužel musím souhlasit,jen snad že ty PD ještě nejsou tak hrozný jak CR,moje příští auto bude také asi benzín...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st leden 30, 2013 8:16 am |
|
|
|
já si myslím že nejvíc problémů s common raily vzniká palivem....
ono taky málokdo odolá kanystru s "palivem" za 20kč litr , že ?
sám to nechápu , tankuju jen u pumpy a pak vidíš pitomce z X6 co jsem nedávno řešil , jak zase leje "něco" z kanystru do nádrže...
když to dělaj tataři se starým peklem tdi , co mají akorát na cigára a na mizerný zředěný polský pivo , tak to pochopíš,
ale když to do relativně nových aut lejou i lidi ,co na to dlouho syslovali , to mi hlava nebere..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: st leden 30, 2013 8:42 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: já si myslím že nejvíc problémů s common raily vzniká palivem....
ono taky málokdo odolá kanystru s "palivem" za 20kč litr , že ?
sám to nechápu , tankuju jen u pumpy a pak vidíš pitomce z X6 co jsem nedávno řešil , jak zase leje "něco" z kanystru do nádrže...
když to dělaj tataři se starým peklem tdi , co mají akorát na cigára a na mizerný zředěný polský pivo , tak to pochopíš,
ale když to do relativně nových aut lejou i lidi ,co na to dlouho syslovali , to mi hlava nebere.. 
No problém je že kdžyto kupuješ z druhý ruky tak nikdy nevíš co do toho lil ten před tebou,pak mi ještě ukaž kde se v čechách dá koupit kvalitní nafta?A do třetice ty nový sráče už jsou udělaný tak že se to musí dřív nebo později posrat i kdyby jsi do toho lil třeba zlato...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: st leden 30, 2013 8:57 am |
|
|
|
Okura napsal: no podle mě je to dáno tím že má benzín
zlatej atm. benzín
aaa ještě vačky na PD připomenu nebo je neděláte
Sám mám benzín v atmo BMW 230 na tacho po dědkoj z říše a spokojenost,diesel nechci ani vidět,věčnej problém nafta,žhaváky,topí to až buh ví kdy,rozvody atd.
prostě každou chvílku to něco chce...
Forda bych přirovnal k renaultu,myslím že s nějakým modelem už trumfli i fiaty co se týká poruchovosti,2.0 zmetek je tou lepší volbou z plejády zmeteků
To: Diabolic já auta dělám asi 3 měsíce co sem vylez z dopravky jako "autotroník" a všecko mám naštudovaný z ruznejch fór tak sem pak strašně chytrej
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Diabolic |
Zaslal: st leden 30, 2013 9:40 am |
|
|
|
Ja sem taky autotronik,delam to uz 6ym rokem, bavi me elektronika a chtel bych se v tom vyznat vic a vic,precejen skola nestaci,vsechno se naucis hlavne praxi a te moc nebylo ve skole
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Diabolic |
Zaslal: st leden 30, 2013 9:48 am |
|
|
|
A prirovnat forda k renaultu to uz byllo moc ne? delal sem ve fordu par let,nebylo to spatny
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: st leden 30, 2013 9:53 am |
|
|
|
no ale renault hodně udělal krok dopředu co se týče kvality podle mě
za to VW začíná pomalu ztrácet. kvalita na vydržení záruky
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
|