Obsah fóra checksum.cz » Hardware » Pajkovacka |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
skodovak |
Zaslal: čt únor 07, 2013 22:39 pm |
|
|
|
Ahojte
Pozna niekto z vas pripadne ma niekto vyskusanu pajkovacku Hakko FX888 alebo Hakko FX 951.
neviem ale tieto su urcene na bezolovo co sa stane ked to budem pajkovat v rj a tam je olova hocikolko v tom cine ...
pripadne nejake voditko na slusnu pajkovacku .
Dakujem za odpovede
|
_________________ Homes fucking kiling prostitution
|
|
Návrat nahoru |
|
Sayllo |
Zaslal: pá únor 08, 2013 3:57 am |
|
|
|
skodovak napsal: Ahojte
Pozna niekto z vas pripadne ma niekto vyskusanu pajkovacku Hakko FX888 alebo Hakko FX 951.
neviem ale tieto su urcene na bezolovo co sa stane ked to budem pajkovat v rj a tam je olova hocikolko v tom cine ...
pripadne nejake voditko na slusnu pajkovacku .
Dakujem za odpovede
A neprehanas to tak trochu? Kub si letovaciu stanicu v GM-ku za 100€ a si vybaveny na 5 rokov.
Co potrebujes ine ako regulaciu teploty a pevny stojan? Za tych 100€ mozno bude aj s horucovzduskou.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
skodovak |
Zaslal: pá únor 08, 2013 8:42 am |
|
|
|
no ved ta hakko stoji 100e a ta druha 170e aspon taku mam na to cenu... a ked to vydrzi nieje co riesit za dane prachy.... horuci vzduch mam takze staci pajkovacka ...
|
_________________ Homes fucking kiling prostitution
|
|
Návrat nahoru |
|
oliverko |
Zaslal: pá únor 08, 2013 10:13 am |
|
|
|
skodovak napsal: no ved ta hakko stoji 100e a ta druha 170e aspon taku mam na to cenu... a ked to vydrzi nieje co riesit za dane prachy.... horuci vzduch mam takze staci pajkovacka ...
janse, tak ta za tych 100e myslim posluzi spolahlivo.
Ja musim teraz tiez kupit nieco ineho lebo odysla mi horucovzduska a uz to chcem mat v jednom.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|