Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Transit 2002 tddi - potize s PATS |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
mecsoun |
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:05 pm |
|
|
|
Zdravim vas tu vsechny a obracim se na vas s jednou takovou lapalii. Ztratili jsme posledni klicek k fordu transit. Je to rok 2002 motor 2.0tddi a protoze to ma pats tak vznikl problem jak to auto nastartovat. Chtel jsem tedy poradit jestli je mozne nakodovat uz jeden kodovany klicek. Pak je druha varianta ze mame jednu jednotku motoru s krouzkem pats a transponderem ale zase nevime jestli, cim a jak nakodovat cerpadlo. Jak varianta je pro nas nejjednodussi a asi i nejlevnejsi? Nebo kdyby slo udelat pats off tak by to bylo do budoucna nejlepsi. Jde treba nakodovat ten nakodovany transponder nebo je nutne koupit novy? Mel by to byt asi tento transponder http://www.carpro.cz/zbozi/3637/Transponder-Ford-4C.htm? Co mame za moznosti tak je kts od bosche a autocom. Autocomem se na to asi necapeme. Moc dekuji za dobre rady.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:25 pm |
|
|
|
ID60 (Ids nebo něco na klíče po OBD je toho více jinak tam je cekacka )
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
Návrat nahoru |
|
mecsoun |
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:33 pm |
|
|
|
Cekackou mas na mysli casovy zamek? Ten tam je asi 600 sekund co jsem zjistil z autocom. Z toho chapu ze tam muzu strcit prazdny nebo programovany transponder s klickem ktery chci programovat a az po deseti minutach s tim mohu neco delat? Chapu to dobre?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:45 pm |
|
|
|
OK
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
Návrat nahoru |
|
mecsoun |
Zaslal: pá leden 04, 2013 9:25 am |
|
|
|
Tak ted uz jen splasim jeste jeden klicek a diagnostiku co mi to bude umet prizpusobit. Spis jen se mi zda divny ze v podstate kdyby nekdo chtel to auto ukrast tak mu k tomu staci dva cipy a diagnostika a do patnacti minut i s kafem a cigarem odjizdi. To je trochu hloupe vyresene. Nebo me tam ceka nejake uskali jako nejaky pin nebo proste "klic" na povoleni pristupu? V auyocomu mi to prave zobrazilo nejaky bezpecnostni kod nebo jak to bylo nazvany. Je to sedmimistne cislo ale nezda se mi ze by mi neco co by melo byt "tajny" ukaze univerzalni diagnostika. Ten postup ze mi prave zda podezrele jednoduchy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
AEP |
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:39 am |
|
|
|
mecsoun napsal: Tak ted uz jen splasim jeste jeden klicek a diagnostiku co mi to bude umet prizpusobit. Spis jen se mi zda divny ze v podstate kdyby nekdo chtel to auto ukrast tak mu k tomu staci dva cipy a diagnostika a do patnacti minut i s kafem a cigarem odjizdi. To je trochu hloupe vyresene. Nebo me tam ceka nejake uskali jako nejaky pin nebo proste "klic" na povoleni pristupu? V auyocomu mi to prave zobrazilo nejaky bezpecnostni kod nebo jak to bylo nazvany. Je to sedmimistne cislo ale nezda se mi ze by mi neco co by melo byt "tajny" ukaze univerzalni diagnostika. Ten postup ze mi prave zda podezrele jednoduchy. a kdo by prosímtě kradl tranzita ???? jedině nějaká fetka a ta nemá diag a transpondéry ! jinak čekačka se dá obejít !
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
Návrat nahoru |
|
mecsoun |
Zaslal: pá leden 04, 2013 11:46 am |
|
|
|
tak to s tebou naprosto souhlasím. Normálně v těhle krámech nikdo nejezdí snad jen větve na tržnici. Nebo pak zase je to auto přece jen z části z plechu, železa a i nějaké ty drahé kovy jako měď a hliník se tam taky najdou. Ta čekačka deset minut je celkem v klidu. Spíš jsem se bál toho, že tam bude nějaký pin. Teď spíš mi nezbývá než si někde půjčit diagnostiku na forda a jeden transpondér. Ještě že těch diagnostik je tolik... ids, focom, fordiag apod. a všechny co jsem koukal by tohle měly zvládnout. Transpondér zkusím na vrakárně najít v nějakém starším klíčku. Je paráda, že jde použít už nakodovaný a překodovat. Taky ta cena za nový.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: pá leden 04, 2013 14:05 pm |
|
|
|
kámoš s tim jezdí do poznaně
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mecsoun |
Zaslal: so leden 12, 2013 21:00 pm |
|
|
|
Panove, moc dekuji za rady. Auto nam uz vrci.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|