Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Panely přístrojů, immo  »  Transit 2002 tddi - potize s PATS
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

Transit 2002 tddi - potize s PATS

Autor Zpráva
mecsoun
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:05 pm Citovat
Zdravim vas tu vsechny a obracim se na vas s jednou takovou lapalii. Ztratili jsme posledni klicek k fordu transit. Je to rok 2002 motor 2.0tddi a protoze to ma pats tak vznikl problem jak to auto nastartovat. Chtel jsem tedy poradit jestli je mozne nakodovat uz jeden kodovany klicek. Pak je druha varianta ze mame jednu jednotku motoru s krouzkem pats a transponderem ale zase nevime jestli, cim a jak nakodovat cerpadlo. Jak varianta je pro nas nejjednodussi a asi i nejlevnejsi? Nebo kdyby slo udelat pats off tak by to bylo do budoucna nejlepsi. Jde treba nakodovat ten nakodovany transponder nebo je nutne koupit novy? Mel by to byt asi tento transponder http://www.carpro.cz/zbozi/3637/Transponder-Ford-4C.htm? Co mame za moznosti tak je kts od bosche a autocom. Autocomem se na to asi necapeme. Moc dekuji za dobre rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Robin
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:25 pm Citovat
ID60 (Ids nebo něco na klíče po OBD je toho více jinak tam je cekacka )

Zaslal: čt leden 03, 2013 23:33 pm Citovat
Cekackou mas na mysli casovy zamek? Ten tam je asi 600 sekund co jsem zjistil z autocom. Z toho chapu ze tam muzu strcit prazdny nebo programovany transponder s klickem ktery chci programovat a az po deseti minutach s tim mohu neco delat? Chapu to dobre?
Robin
Zaslal: čt leden 03, 2013 23:45 pm Citovat
OK Wink

Zaslal: pá leden 04, 2013 9:25 am Citovat
Tak ted uz jen splasim jeste jeden klicek a diagnostiku co mi to bude umet prizpusobit. Spis jen se mi zda divny ze v podstate kdyby nekdo chtel to auto ukrast tak mu k tomu staci dva cipy a diagnostika a do patnacti minut i s kafem a cigarem odjizdi. To je trochu hloupe vyresene. Nebo me tam ceka nejake uskali jako nejaky pin nebo proste "klic" na povoleni pristupu? V auyocomu mi to prave zobrazilo nejaky bezpecnostni kod nebo jak to bylo nazvany. Je to sedmimistne cislo ale nezda se mi ze by mi neco co by melo byt "tajny" ukaze univerzalni diagnostika. Ten postup ze mi prave zda podezrele jednoduchy.
AEP
Zaslal: pá leden 04, 2013 10:39 am Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
mecsoun napsal:
Tak ted uz jen splasim jeste jeden klicek a diagnostiku co mi to bude umet prizpusobit. Spis jen se mi zda divny ze v podstate kdyby nekdo chtel to auto ukrast tak mu k tomu staci dva cipy a diagnostika a do patnacti minut i s kafem a cigarem odjizdi. To je trochu hloupe vyresene. Nebo me tam ceka nejake uskali jako nejaky pin nebo proste "klic" na povoleni pristupu? V auyocomu mi to prave zobrazilo nejaky bezpecnostni kod nebo jak to bylo nazvany. Je to sedmimistne cislo ale nezda se mi ze by mi neco co by melo byt "tajny" ukaze univerzalni diagnostika. Ten postup ze mi prave zda podezrele jednoduchy.
a kdo by prosímtě kradl tranzita ???? jedině nějaká fetka a ta nemá diag a transpondéry ! jinak čekačka se dá obejít !

Zaslal: pá leden 04, 2013 11:46 am Citovat
Very Happy tak to s tebou naprosto souhlasím. Normálně v těhle krámech nikdo nejezdí snad jen větve na tržnici. Nebo pak zase je to auto přece jen z části z plechu, železa a i nějaké ty drahé kovy jako měď a hliník se tam taky najdou. Wink Ta čekačka deset minut je celkem v klidu. Spíš jsem se bál toho, že tam bude nějaký pin. Teď spíš mi nezbývá než si někde půjčit diagnostiku na forda a jeden transpondér. Ještě že těch diagnostik je tolik... ids, focom, fordiag apod. a všechny co jsem koukal by tohle měly zvládnout. Transpondér zkusím na vrakárně najít v nějakém starším klíčku. Je paráda, že jde použít už nakodovaný a překodovat. Taky ta cena za nový. Crying or Very sad
vaha
Zaslal: pá leden 04, 2013 14:05 pm Citovat
kámoš s tim jezdí do poznaně Laughing
mecsoun
Zaslal: so leden 12, 2013 21:00 pm Citovat
Panove, moc dekuji za rady. Auto nam uz vrci.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st červenec 09, 2025 0:41 am