Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Opel frontera-B r2000 dti - immo off |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Luďa |
Zaslal: so leden 05, 2013 11:59 am |
|
|
|
Dokázal by mi nekdo pomoci deaktivací imobilizéru, sice mám servisní kod ale nedaří se mi dostat do imobilizéru.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
oliverko |
Zaslal: ne leden 06, 2013 23:10 pm |
|
|
|
Luďa napsal: Dokázal by mi nekdo pomoci deaktivací imobilizéru, sice mám servisní kod ale nedaří se mi dostat do imobilizéru.
Kod ti nepomoze. Budes potrebovat obsas eeprom kde je immo ulozene prehnat cez program immo killer alebo car tool. Ale ako prve budes musiet dostat ten obsat do tvojho PC. Bud si zozenies patricny kabel pre vycitanie alebo budes musiet eeprom vyletovat vycitat programatorom. Pre VW ecu okolo roku 2000 pre citanie imma je vag ecu tool. Pre opel ti ale neporadin
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po leden 07, 2013 6:33 am |
|
|
|
oliverko napsal: Luďa napsal: Dokázal by mi nekdo pomoci deaktivací imobilizéru, sice mám servisní kod ale nedaří se mi dostat do imobilizéru.
Kod ti nepomoze. Budes potrebovat obsas eeprom kde je immo ulozene prehnat cez program immo killer alebo car tool. Ale ako prve budes musiet dostat ten obsat do tvojho PC. Bud si zozenies patricny kabel pre vycitanie alebo budes musiet eeprom vyletovat vycitat programatorom. Pre VW ecu okolo roku 2000 pre citanie imma je vag ecu tool. Pre opel ti ale neporadin
ty jsi taky immokiler ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
dodoxd |
Zaslal: po leden 07, 2013 8:42 am |
|
|
|
co si tym myslel ze mas servisny kod a nevies sa dostat do imobilizeru?
a na immokiller kludne zabudni..rozvrtas ecu a potomto uz nevipne nikto...skor napis cislo jednotky o aku sa jedna mozno ti tu niekto pomoze...ked mas pin a kabel nahraj nove kluce a mas to sak tie transpordery su lacnejsie ako uprava jednotky a preco to vlastne chces vypnut???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
kari |
Zaslal: po leden 07, 2013 9:08 am |
|
|
|
.... a preco to vlastne chces vypnut???
umíš si představit, že v poušti Atacama stratí klíče? Co pak s tim
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: po leden 07, 2013 9:12 am |
|
|
|
kari napsal: .... a preco to vlastne chces vypnut???
Hm a čím zapneš na poušti zapalování?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po leden 07, 2013 11:47 am |
|
|
|
vaha napsal: kari napsal: .... a preco to vlastne chces vypnut???
Hm a čím zapneš na poušti zapalování?
no asi nějakou kostí z velblouda..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
oliverko |
Zaslal: po leden 07, 2013 20:11 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: oliverko napsal: Luďa napsal: Dokázal by mi nekdo pomoci deaktivací imobilizéru, sice mám servisní kod ale nedaří se mi dostat do imobilizéru.
ty jsi taky immokiler ... 
Jo to si cenim Lenze ja som si stym pomohol a fungovalo to. Ovsem ked uz viem ako cez kabel je to lahsie. A mimochodom on sa pytal kto mu poradi, nepital sa ,,Kto mi vypne immo tu na fore,,
|
|
|
Návrat nahoru |
|
oliverko |
Zaslal: po leden 07, 2013 20:41 pm |
|
|
|
dodoxd napsal: co si tym myslel ze mas servisny kod a nevies sa dostat do imobilizeru?
a na immokiller kludne zabudni..rozvrtas ecu a potomto uz nevipne nikto...skor napis cislo jednotky o aku sa jedna mozno ti tu niekto pomoze...ked mas pin a kabel nahraj nove kluce a mas to sak tie transpordery su lacnejsie ako uprava jednotky a preco to vlastne chces vypnut???
Myslim ze preco to chce vypnut je asi jeho vec...On chcel vediet ako na to, tak ked si spravi zalohu stej eepromm ktoru si da niekde vedla na kluc, tak stale je tam ten ,,krok spet,, navyse otochec v2 mi nic nerozrypal a immo to vyplo bez problemov. Pisal som immo killer, pomylil som sa. Ono mi akosi nesiel nainstalovat
|
|
|
Návrat nahoru |
|
dodoxd |
Zaslal: po leden 07, 2013 22:34 pm |
|
|
|
tu neriesime koho je to vec ze chce vypat immo,nikdo to zle nemyslel otazka bola polozena preto ci je naozaj nutny zasah do ecu ci by nebolo jednoduchsie a lacnejsie to sprevoznit na origo nemusy bit niekedy potrebny zasah do ecu moze byt zavada v citacej cievke,studene spoje atd .a s tou zalohou tiez nemas uplne pravdu ked nemas fakt kvalitny programator napr.beeprog atd.moze ti byt ta zaloha nanic...nepisem ze musi a co sa tyka immo killeru tak natoho by som sa fakt nespoliehal.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|