| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » VP37-vacsie trysky-voltaz cerpadla |
|
Strana 4 z 6 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4, 5, 6 Další |
|
| Autor |
Zpráva |
| eazy20 |
Zaslal: po říjen 01, 2012 21:11 pm |
|
|
|
|
no vidis,cize tu machrujes a nic nie je vidno,ziadne vysledky..len keci
co mas proti tomu,co sa ti nepaci na tom,ze som sa pochvalil s grafom ako mi to pekne naladili v profituningu???
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: út říjen 02, 2012 5:52 am |
|
|
|
nemám slov ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: út říjen 02, 2012 11:39 am |
|
|
|
|
vidis,nemas slov,to ta vystihuje,ze vies tu pisat len keci od veci.. zamysli sa nad sebou
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: út říjen 02, 2012 12:41 pm |
|
|
|
eazy20 napsal: vidis,nemas slov,to ta vystihuje,ze vies tu pisat len keci od veci.. zamysli sa nad sebou 
No DIGI nemá brzdu, ale ty zas nemáš brzdy, coo chytráčku...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Lukas001 |
Zaslal: út říjen 02, 2012 13:08 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: út říjen 02, 2012 17:24 pm |
|
|
|
|
naka soutez o vetsiho tunera??
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| martin |
Zaslal: út říjen 02, 2012 18:06 pm |
|
|
|
ve finále je to uplně jedno jak to kdo dělá pojede to líp než serie at to ladí kdo to ladí a patlat se s nějakou seriovkou je stejně ztracenej čas a až napálej povinný podle výkonu jako v německu kde se musí zapsat měření do velkeho TP a hned je pojistka dražší tak pak začne poptávka po originálech a celá tahle era tuzingu skončí a kolik lidí dělá zavodáky a speciály ? málo a ti co dělaj profi věci používaj stejně zavodní jednotky který s tímhle národním sportem komu líp jede stará paštika v turbodechtu nemaj nic společnýho
|
_________________ jak spálit co nejvíc benzínu v co nejkratším čase
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: út říjen 02, 2012 18:20 pm |
|
|
|
|
| no hosi,ale ja tu nemam blbe keci na vsetko ako niekto kto tu robi machra a pritom ziadne vysledky..
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: po říjen 22, 2012 20:07 pm |
|
|
|
|
nejvetsi tuner si zabil auto STRES3D
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=108763
zacnu od zacatku - drive sem si hral s powerboxem a po nejakym nalazeni to jelo pekne. Kdyz sem ho dal na max tak to zakourilo slusive a tahalo taky pekne az do ty doby nez to hodilo nouzak kvuli tomu ze regulacni soupe uz nemelo kam ject. Jezdil sem jezdil, obcas PB zapnutej ale zadny ze sem letel po dalnici plnej proste na normalni jezdeni. Pak se mi posrala vaha tak sem ji vycistil a ona furt ukazovala malo tak sem resil jak se ji zbavit. Udelal sem si mafoff (viz muj topic) a auto jezdilo, akorat se zaplim PB to kourilo hodne hlavne v nizkych tak sem ho odpojil. Cas plynul dal, zkusil sem znovu 2x za sebou vycistit odmastovakem na brzdy vahu a viola ona se chytla tak sem ji pripojil. Pripojil sem opet powerbox ale zdalo se mi to slabsi nez predtim. I kdyz sem to dal na max tak to uz nikdy nezakourilo jako predtim ani netahalo. Furt lepsi nez serie tak sem to neresil. Pak sem si koupil willem + dal pameti do patici a zacal upravovat primo mapy pres winols. Vim ze mam v prdeli silenblok na prevodovce takze jsou citit razy pri razeni atd ale co mi do ty doby sralo tak pri pusteni plynu to jakoby skublo. Hlavne v nizkych otackach, kdyz tam bylo pres 2000 tak nic (nebylo to ze bych drzel plnej a pustil ale jenom jemne naslapnuto na udrzovacku rychlosti) a kdyz sem zmenil smokelimiter z vahy na MAP cidlo tak skubani zmizlo. Hral sem si s casovanim, vetsi tlak turba , vic nafty. Auto s mym "cipem" docela jelo, lepsi kroutak odspodu, pro udrzovani rychlosti stacilo min plynu (to je zasluha casovani) ale nejak sem si na to zvyknul a chtel sem neco lepsiho. Tak sem koupil trysky FIRDS dsla150p764 a doma vymenil. Bohuzel cerpadlo na vyzkouseni rozprachu a hlavne tlaku mela jinej zavit na prevlecny matce tak jsem jenom vymenil spicky a dal zpet s novyma podlozkama FEBI. Cekal sem enormni narust vykonu a trosku kourivosti (vsude jsem cetl ze AHU motory pri dani techto trysek zakouri) - tak sem dal origo soft s jedinou zmenou a to byl tlak turba na 1bar. Auto jede do 2000 stejne jako kdyz sem tam mel ten muj "cip" a potom je to hodne velka slabota a ani sem se nevsimnul nejakyho koure nic. Tak sem upravil smokelimiter aby daval vic nafty ( 850mg vaha = 50mg od 1500 do 4000rmp, 750mg vaha = 45mg nafty (vim ze mnozstvi nesedi ale origo je o dost min)), tlak turba sem nastavil jako v mym cipu + upravil tql aby to poustelo 50mg od 2200otacek. To se mi pak nechtelo turbo nafukovat nad 1 bar a celkove to bylo nejaky posahany a zadnej kour. Tak sem v kolonce 51mg v kalibraci cerpadla pridal cca 10% a smokelimiter dal natvrdo jenom 51mg, tql sem dal od 2000 51mg (+ casovani +2stupne na 51mg) do 4000 jinak origo - je to regulovany jenom moji nohou. Auto jede ale prijde mi to ze stejne nebo trosicku min (ale uz to kourinez s mym cipem a origo tryskama. Trochu sem pojedil (300km) jestli si to nesedne a nic Smutný Zda se mi ze tam jde nejak napytel nafta, jako kdyby bylo neco s cerpadlem. Vcera se mi stala divna vec - po nastartovani si to samo pridalo plyn a nejelo to - turbo max 0,7bar a byla to docela dost mrtvola. Tak sem odpojil kabelaz cerpadla kde byl pripojenej pb, teplotni cidlo, teplotni cidlo sani, proste co sem videl a znovu pripojil. Po startu to jelo normalne a v chybach bylo napsano chyba N109 mechanicka zavada. Tak sem to vymazal a uz se neobjevila, predtim sem ji tam taky nikdy nemel. Je mozny aby ten ventil byl privrenej (jako ze by neoteviral doplna ale zaviral ok) od doby co sem tam mel oblblou vahu, pouzival pb a kvuli tomu mi to nechce ten poradne ject s tema tryskama? Nebo sem si nejak odkouril cerpadlo? Hlavička
Mel sem uz rezervu tak teplota nafty byla cca 70°C , predvstrik mam 48-52, davka na volnobeh 4,0-4,4. Predvstrik sem mel pred udelanim cca 30 a zadnej vykonovej rozdil sem nejak nepozoroval akorat to vic traktoruje na volnobeh. Co me zarazilo tak v kanalu vyrovnanost chodu bylo prvni okno -0,2 druhy + 0,1 a treti +2,2mg. Znaci to problem u 4 vstrikovace nebo u prvniho (nebo je to tou teplotou nafty)? Kdyz tomu slapnu tak rele studeny startu se drzi kolem 80% je to normalni?
Diky za rady
[/u][/b]
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: po říjen 22, 2012 20:09 pm |
|
|
|
|
ze ty se nenudis vid
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| roland702 |
Zaslal: po říjen 22, 2012 20:11 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: po říjen 22, 2012 20:18 pm |
|
|
|
|
roland702 napsal: stres3d napsal: ze ty se nenudis vid  ty jak tak koukam taky ne 
no jo, prijde mi ze od dob powerboxu je v cerpadle neco spatne.. otazka je co kdyz se to jinak nez snizenym vykonem neprojevuje. kdyby aspon byla viditelna nejaka zavada z logu ale ono prd
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: po říjen 22, 2012 20:30 pm |
|
|
|
|