Díky díky.... za kolik si ho sehnal? Mě by stačila i čína, ten nejobyčejnější a nejlevnější
máš prosimte predstavu co vlastně chceš dělat ? a hlavně za kolik ?????
Digi už se laskavě zdrž svých debilních komentářu ke všemu co já tady napíšu! ANO! Vím přesně co chci s tím dělat a to VAG. A na to mi bohatě stačí wellon vp280, hodnocení tohoto produktu je dostačující a myslím že na začátek ideální! Ty sis snad koupil elnec na začátek za 20tis.? Tak o tom docela pochybuju!!
KDYZ BUDES MIT ZAJEM TAK BUDU vp280 PRODAVAT PUJDU DO BEEPROGU ALE NA ZACATEK WELON TI BUDE STACIT
no ja jsem si koupil hned beeprog z ceny tenkrát trochu zle mi bylo ale ani vteřinu jsem toho nelitoval a nikdo kdo ho má asi nelituje ale komu není rady tomu není pomoci...
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
ahoj odesla my jednotka airbagov na peugeote 307 vystrelili mi pyro patrony je tam eprom st 95080 islo by to cez ponyprog alebo ked nie objednal by som si pic presto s nim by to malo ist nechcem do toho moc investovat ale chcem to skusit spravit sam.dik za radu alebo keby mal niekto nejaky programator tak ponuknite....dik
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory

Copyright (c) 2007 CHECKSUM.CZ. Vsechna prava vyhrazena.