Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  X3 orig 120kw na orig 130kw
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3

X3 orig 120kw na orig 130kw

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: st září 18, 2013 6:15 am Citovat
já myslim že mu to někdo lehce přikrmil o par kilowatt a frajer ted machruje a zkouší na nás ty svoje nesmysly...

stejně je to masakr jak dementi krmí auta, zkopírovat mapu do mapy a uvidíme co se stane....

no jo holt profesionalní chiptuning od člověka co to nedělá , jen pbčas za pomocí mpps a galetta od vančury "vypne" fap váhu....

jak asi vypne ten fap co myslíte ? že by cracklý ecusafe či volta za 300 eur ? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

a nebo je už na světě varianta že x3 čeká v servisu na novou ecu ???? Laughing Laughing Laughing

Zaslal: st září 18, 2013 7:01 am Citovat
1. nemachrujem napisal som ti len fakty, spytal som sa tu na jednoduchu vec a miesto toho, ze si navrhol riesenie, zacal si domna picovat aky som neschopny a popritom ma ani napoznas ... co si nepovedal, ze mi to urobis z xx.- eur, nikde som nepisal, ze to chcem zadarmo...

2. Mam Gal2 EU clone, co som kupil v lete 2011 za 1000e ... ziaden cinan, a ano egr a dpf vypinam pomocou ecusafe alebo volta ... mimochodom obe mam zadarmo, a ked by dakto mal zaujem velmi rad mu ich poslem

3. tu mas flase s popisom, kludne ich porovnavaj a ked mas pre mna lepsie riesenie kludne to navrhni bez zbytocneho mudrovania

http://ulozto.sk/x4cbCuTk/x3-rar
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Pepé
Zaslal: st září 18, 2013 7:55 am Citovat
problém je že ani ECusafe ani VOLTA nevapínají DPF ani EGR korektně, cenat těchto programů není 0 ale mínus 100EUR.
to že se občas podaří, že na palubce nesvítí nic , zeznamená, že neregeneruje - a to bez FAP je velká prča včetně aut v plamenech za jízdy na dálnici a tak....

...... ale co aspoň máme co opravovat ...... GOOD LUCK!

Zaslal: st září 18, 2013 8:14 am Citovat
ano mas pravdu, napriklad aj na mojej x3 po zaslepeni egr a uprave s voltou svieti kontrolka, stale mi tam hodi chybu 4CAE, no neostava mi nic ine iba najst to manualne a vypnut Wink
poly33
Zaslal: st září 18, 2013 8:30 am Citovat
Založen: 26.2.2012 Příspěvky: 253 Bydliště: Brno,Kunčice pod Ondřejníkem
hoši tohle mě baví, Smile člověk se dozví tolik nových věcí Very Happy
kari
Zaslal: st září 18, 2013 10:15 am Citovat
Založen: 14.10.2010 Příspěvky: 1202 Bydliště: na okraji Dřínovské jámy
ona je občas prča i s funkčním DPF, třeba při nečekaném zastavení v koloně, nebo jiném omezení zrovna když to regeneruje. Touareg, Crafter umí nádhernou ohnivou šou Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
martin
Zaslal: st září 18, 2013 10:53 am Citovat
dpf fap to jsou dvě největší píčoviny co kdy automobilovej prumysl vymyslel zrovna tak umyslné ochuzování směsi na fsi motorech všecko je to jen nátlak ekoteroristu na nesmyslný normy s požehnáním bruselu nafta do auta je dobrá věc pokud se najede aspon 80tis ročně jinak to ztrácí smysl to samé ethanol a o babišovo dobrotách jako je bionafta už nemá vubec smysl mluvit všechno jsou to sračky které fungují jen chvíly a pouze za specifických podmínek ale jsme v čechách že takže tady se o specifických podmínkách nedá mluvit topQ nafta někde dobrý někde sračky bio nafta to je uplně mimo nějaký specifikace od výrobcu aut ale tady se holt leje do aut všechno na co jedou v tescu když je sleva na stolní olej tak ve frontě nejsou duchodci ale taxíkáři červená nafta do traktoru z německa a pak jsou servisi plné ropocars a všichni majitelé se divjej co všechno maj v píči ja osobně mám ted octII 2,0tdi a pujdu zpátky do audi 6,0 W12 nafta už mě sere Wink

Zaslal: st září 18, 2013 12:07 pm Citovat
Založen: 26.2.2012 Příspěvky: 253 Bydliště: Brno,Kunčice pod Ondřejníkem
my co jezdíme starou dobrou e30tkou od bwm jsme vysmátí Smile
anydraj
Zaslal: čt září 19, 2013 8:34 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
já myslim že mu to někdo lehce přikrmil o par kilowatt a frajer ted machruje a zkouší na nás ty svoje nesmysly...

stejně je to masakr jak dementi krmí auta, zkopírovat mapu do mapy a uvidíme co se stane....

no jo holt profesionalní chiptuning od člověka co to nedělá , jen pbčas za pomocí mpps a galetta od vančury "vypne" fap váhu....

jak asi vypne ten fap co myslíte ? že by cracklý ecusafe či volta za 300 eur ? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

a nebo je už na světě varianta že x3 čeká v servisu na novou ecu ???? Laughing Laughing Laughing

Co se rozcilujes.
Diky temhle mas porad co delat.A ty misto toho, aby jsi ho podporil, tak mu vykladas
tyhle rady.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
yeager
Zaslal: pá září 20, 2013 19:26 pm Citovat
ake rady? akoze fakt nic v zlom ale okrem mudrovania mi nikto neporadil co som spravil zle, alebo ako by to robil on (aj ked za peniaze) kazdy iba polemizuje ....

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt červen 04, 2026 9:36 am