| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » najde sa niekto kto mi naprogramuje EPROM... |
|
Strana 2 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další |
|
| Autor |
Zpráva |
| eazy20 |
Zaslal: pá září 07, 2012 9:19 am |
|
|
|
|
| ja mam zmysel pre humor,o to sa neboj,ale vy asi mate velmi nudny zivot ked dookola tu splietate blbosti a zabavate sa na tom,treba vam urobit jednu sekciu kde sa mozte zabavat,tu chcu ludia poradit,ak nechcete radit tak nepiste radsej nic,nic na tom nie je
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá září 07, 2012 11:39 am |
|
|
|
blbost je u mně pokus o čipování auta bez vybavení a znalostí, jako kdybys naběhl do nemocnice rovnou na sál s tím že obvaz od náplasti poznáš a tím pádem chceš rovnou operovat...
to že z toho má někdo prdel , je logické ne ?
poradit , pomoct , podpořit , to je sice hezké,
ale kdo bude kurva platit všechna vybavení , školení , přístupy na online a tak dále ?
nebo si myslíš že stačí google ?
když mi lehlo při zápisu první auto , tak jsem hned druhý den objednal Beeproga a za dva dny přišel , a bylo vyřešeno...
před 10 lety nebylo koho otravovat po netu , tak jsem to vyřešil takto .
zdá se ti to nelogické ?
člověk co si "umí udělat sám sw" a nemá jak nahrát pamět , je u mně podezřelý ....
a těm z principu nepomáhám , sorry
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: pá září 07, 2012 12:18 pm |
|
|
|
|
| tak na co tu potom chodis? som pisal,kto nechce poradit k veci,nech ani nepise keci od veci..dufam,ze uz chapes,ja viem,ze vsetky info su velmi cenne,preto pisem,ked nechces poradit tak nepis,nic viac nic menej...vediet upravit msa15 ako chce chalan neni take zlozite,ale zapisat to do chipov je uz dalsia kapitola,co ked si urobil soft ale nema programator a znalosti k zapisu cez programator
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| exotus |
Zaslal: pá září 07, 2012 13:23 pm |
|
|
|
To:eazy20
Nemyslíš že k úpravě msa15 ako chce chalan to trochu patří,vědět jak to udělat komplet od pájení,čtení eprom,úpravu dat a v neposlední řadě i zápis a zpětně naletovat eprom!!!
Vdyť to je furt dokola,každej chce jen ušetřit protože něco našel na netu,tak ať si koupí prgrammer a napálí si to tam sám,vždyť hned v druhém příspěvku mu tam roland nabídnul i cenu a že mu to udělá,takže v tom problém nevidím,jo a byl zatím jedinej takhle v postu...
Je to vkaždém oboru stejný,platíš za služby nějakou cenu,a pokud si přineseš své ingredience tak cena se takřka nemění,pochybuju že kdybys došel s kulatinou do nástrojárny ať ti pučí cnc a pomůžou ti to nastavit že si to už doděláš tak tě pošlou takovým fofrem do hajzlu že si to neviděl (to jen ať pořád nepečeme chleba nebo rohliky )
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: pá září 07, 2012 13:32 pm |
|
|
|
|
exotus napsal: To:eazy20
Nemyslíš že k úpravě msa15 ako chce chalan to trochu patří,vědět jak to udělat komplet od pájení,čtení eprom,úpravu dat a v neposlední řadě i zápis a zpětně naletovat eprom!!!
Vdyť to je furt dokola,každej chce jen ušetřit protože něco našel na netu,tak ať si koupí prgrammer a napálí si to tam sám,vždyť hned v druhém příspěvku mu tam roland nabídnul i cenu a že mu to udělá,takže v tom problém nevidím,jo a byl zatím jedinej takhle v postu...
Je to vkaždém oboru stejný,platíš za služby nějakou cenu,a pokud si přineseš své ingredience tak cena se takřka nemění,pochybuju že kdybys došel s kulatinou do nástrojárny ať ti pučí cnc a pomůžou ti to nastavit že si to už doděláš tak tě pošlou takovým fofrem do hajzlu že si to neviděl (to jen ať pořád nepečeme chleba nebo rohliky  )
jo chapem,preto som pisal,ze upravit soft je jedna kapitola a zapisat programatorom je druhu kapitola,preto pisem,ze co ked chalan vie upravit soft,ale ten zapis nevie,lebo napr edc15 idu po kabli tak nepotreboval vediet flashovat programatorom..
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kluso |
Zaslal: pá září 07, 2012 13:39 pm |
|
|
|
|
Podle mě tohle fórum slouží k VÝMĚNĚ informací,to znamená že jeden poradí to a druhý zase ono...protože nikdo nemůže vědět všechno.
Popřípadě se řešej konkrétní problémy.
Ale není to armáda spásy aby někdo napsal nemám nic,nechci nic kupovat a hlavně nikomu nic neplatit jen mě řekněte jak to mám udělat
Navíc si myslím,že pokud si chce někdo upravit jen své auto tak se to prostě nevyplatí,protože aby to za něco stálo tak nad tím stráví tolik času že může jít do práce a tohle někomu zaplatit. A pokud to bude dělat na kšeft tak prostě musí nejdříve investovat a učit se....
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: pá září 07, 2012 14:08 pm |
|
|
|
|
| mne tu ide len o to,ze kto nechce poradit,nech radsej nepise nic,ako blbe keci od veci,chapeme sa?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá září 07, 2012 14:17 pm |
|
|
|
eazy20 napsal: mne tu ide len o to,ze kto nechce poradit,nech radsej nepise nic,ako blbe keci od veci,chapeme sa?
až se za pár let dostaneš třeba k programátoru ,tak pochopíš jaký je rozdíl mezi VÝMĚNOU informací a neustálým žebráním pod milonem přezdívek, jako to dělá x lidí !!!!
a to že v rámci dotazu dozvíš jak udělat v přírodě slepici k snědku , to snad nejsou blbe kecy ne ?
i když jsou blbé , ale jen pro toho co ten programátor nemá a ani si ho koupit nechce .....
galetto mu zatim na to domácí čipování stačí a ted by chtěl rozšířit nabídku aut ...
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: pá září 07, 2012 15:03 pm |
|
|
|
|
| stale si mimo,vobec nechapes podstatu,mne tu nejde o to,ze tu dakto ziada nieco,ale ked nechces poradit tak nepis blbosti a radsej nic nenapis,som si pozrel tvoje prispevky a skoro vsetky su od veci,naco tu potom chodis?asi sa velmi nudis
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| skodovak |
Zaslal: pá září 07, 2012 16:19 pm |
|
|
|
| Dovolim si nesuhlasit DIGI vie aj pomoct no musi chciet vie preco pomoze a musi mat dovod ci uz zistny alebo nezistny ... Kazdopadne ma ten clovek slusne znalosti aj vybavenie ... jeho porispevky citam rad lebo sa na nich nesmierne pobavim ale v globale ma pravdu ... nic nieje zadara ...
|
_________________ Homes fucking kiling prostitution
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: so září 08, 2012 5:42 am |
|
|
|
easy posilam ti navod na flashnutie epromy programatorom :
1 spustiš program
2 vybereš typ paměti
3 vybereš soubor co do ni chceš nahrat
4 zmackneš tlacitko write a podle rychlosti programatoru se to zapíše bud za několik sekund, nebo minut (willem a tak) a nebo taky vůbec (použitý willem z aukra)
5 zmackneš tlačítko werification pro kontrolu zapsaneho souboru.
6 vyndaš pamet z patice a je to .
dá se to stihnout za cca 2-3 minuty komplet a zvládne to i moje dcera co chodí do 7 třídy
programator bud koupíš (to je ta nejhorší myslitelná možnost) a nebo si ho půjčíš v místní knihovně a nebo napíšeš na forum že ho nemáš , poněvadž je lepší za ty prachy pohostit celou diskoteku a nebo si koupit takový ty super svítící pásky pod auto a červené světýlko dovnitř ...
patnáctky z toho budou vlhký , zvlášt když jim řekneš že sis to sám "načypoval" , osmnáctky a vejš už tolik vlhký nebudou , páč lepčí borec s fotrovo BMW než borec s vlastní ibizou...
jinak naladit (myslím naladit , ne pozvedat všechny mapy) je daleko větší fuška než nahrát file do epromy.
tovíš ale člověku co už rok či dva nalévá galettem "naladěný soft" do aut se těžko vysvětluje že to není jen o té tisícikoruně kterou za ten zázračný drát zaplatil
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| anydraj |
Zaslal: so září 08, 2012 7:49 am |
|
|
|
|
7: Modlit se, at to chytne
8: Kdyz to chytne, at se to po tydnu nerosype
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: so září 08, 2012 7:55 am |
|
|
|
9. na ecupower už přihodili i turbomapu ....
10 no comment : http://ecupower.cz/index.php/ecu/23-zvyseni-tlaku-turba-mapy
11. návštěva vrakoviště : brýden , nemáte turbínu na ibizu tédéí , ňákou starší po dědovi co s ní jezdil jenom v neděli do lídlu a obtejden na hřbitov ...
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so září 08, 2012 12:28 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
| Návrat nahoru |
|
| kluso |
Zaslal: so září 08, 2012 8:12 am |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: easy posilam ti navod na flashnutie epromy programatorom :
1 spustiš program
2 vybereš typ paměti
4 zmackneš tlacitko write a podle rychlosti programatoru se to zapíše bud za několik sekund, nebo minut (willem a tak) a nebo taky vůbec (použitý willem z aukra)
dá se to stihnout za cca 2-3 minuty komplet a zvládne to i moje dcera co chodí do 7 třídy
programator bud koupíš (to je ta nejhorší myslitelná možnost) a nebo si ho půjčíš v místní knihovně a nebo napíšeš na forum že ho nemáš , poněvadž je lepší za ty prachy pohostit celou diskoteku a nebo si koupit takový ty super svítící pásky pod auto a červené světýlko dovnitř ...
patnáctky z toho budou vlhký , zvlášt když jim řekneš že sis to sám "načypoval" , osmnáctky a vejš už tolik vlhký nebudou , páč lepčí borec s fotrovo BMW než borec s vlastní ibizou...
jinak naladit (myslím naladit , ne pozvedat všechny mapy) je daleko větší fuška než nahrát file do epromy.
tovíš ale člověku co už rok či dva nalévá galettem "naladěný soft" do aut se těžko vysvětluje že to není jen o té tisícikoruně kterou za ten zázračný drát zaplatil
Tebe je tady škoda
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| eazy20 |
Zaslal: so září 08, 2012 10:02 am |
|
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: easy posilam ti navod na flashnutie epromy programatorom :
1 spustiš program
2 vybereš typ paměti
mne to nemusis pisat,ja viem ako sa pracuje s programatorom,ako asi vypinam immo na ME7.5...tu neslo o pomoc mne,ja by som na tomto fore pomoc uz neziadal,lebo tej by som sa tu nedockal,stale nejaky OT atd...vidis zase si mimo,v kuse pises co kolko stoji atd,ja viem,ani ti to neberiem,ale opakujem,ide o to,ked nechces pomoct tak ok,ale nepis okolo toho blbosti jak male decko,musis mat velmi nudny osobny zivot ak ta toto bavi dookola
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|