Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  BAZAR - Prodám/Koupím  »  K.konektor na VP44
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

K.konektor na VP44

Autor Zpráva
AEP
Zaslal: so únor 18, 2012 11:34 am Citovat
Založen: 29.10.2008 Příspěvky: 1235 Bydliště: doma , přechodné v dílně
ratafaak napsal:
robil som viac tych cerpadiel cca 10 kusov jedno padlo po 600km a druhe po cca 3000 km ostatne idu v pohode . Ale stale je to take platanie ten tranzistor len tak neodyde stale je tam nadmerna prudova zataz cize ten predsuvnik a koli tomu padne aj ten tranzistor. takze kto sa do toho pusti mal by si najprv doriesit ten predsuvnik a nasledne ten tranzistor. osobne som za nove cerpadlo v polsku sa da zohnat za slusny peniaz o nieco viac ako repas. samozrejma je zaruka na 2 roky ... na repas davaju zaruku 6 mesiacov ale u oboch variant je protokol zo stolici ... samozrejme ak pride zakaznik a povie len to nejak skusme s tym tranzistorom tak treba upozornit aky je tam problem inak to pride obuchat o hlavu Wink este som videl ako ten tranzistor davaju mimo cerpadlo na hlinnik co ma takisto pre aj proti ...

máš to trochu popletené ten tranzistor s předsuvníkem nemá nic polečného!!!!! a to polské pizdění jsem už taky viděl!! opravdu na to se záruka dát nedá!!! heslo" szybko i tanio " a hlavně " dużo zarobić " !!!!!

Zaslal: so únor 18, 2012 12:09 pm Citovat
apropo : nové čerpadlo v polsku nexistuje!! jsou už jen firemní repasovaná čerpadla z bosch z Jihlavy a ty v polsku jsou " kradená " z kontejneru určená na likvidaci protože neprošla při testu!! nové čerpadla se už nevyrábí asi 5 let.

Zaslal: so únor 18, 2012 12:16 pm Citovat
AEP napsal:
ratafaak napsal:
robil som viac tych cerpadiel cca 10 kusov jedno padlo po 600km a druhe po cca 3000 km ostatne idu v pohode . Ale stale je to take platanie ten tranzistor len tak neodyde stale je tam nadmerna prudova zataz cize ten predsuvnik a koli tomu padne aj ten tranzistor. takze kto sa do toho pusti mal by si najprv doriesit ten predsuvnik a nasledne ten tranzistor. osobne som za nove cerpadlo v polsku sa da zohnat za slusny peniaz o nieco viac ako repas. samozrejma je zaruka na 2 roky ... na repas davaju zaruku 6 mesiacov ale u oboch variant je protokol zo stolici ... samozrejme ak pride zakaznik a povie len to nejak skusme s tym tranzistorom tak treba upozornit aky je tam problem inak to pride obuchat o hlavu Wink este som videl ako ten tranzistor davaju mimo cerpadlo na hlinnik co ma takisto pre aj proti ...

máš to trochu popletené ten tranzistor s předsuvníkem nemá nic polečného!!!!! a to polské pizdění jsem už taky viděl!! opravdu na to se záruka dát nedá!!! heslo" szybko i tanio " a hlavně " dużo zarobić " !!!!!

http://aa.bosch.cz/download/formule/formule_2004_01.pdf

duzo zarobíc Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne so únor 18, 2012 12:19 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: so únor 18, 2012 12:16 pm Citovat
já jsem pár repasu z polska viděl Laughing většinou to teda byly TDDI od fordu,ale vždy to stálo za to a majitel byl hoodně spokojený Laughing Laughing když to jelo stejně na <> jako předtím a v servisu mu tvrdily že je motor je KO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
ratafaak
Zaslal: so únor 18, 2012 13:59 pm Citovat
co som zatial mal cerpadla boli nove ale su aj repasovane... odkial pochadzaju netusim ani neriesim hlavne ze idu doposial sa mi nevratilo ani jedno. Zas nehadzte vsetkych poliakov do jedneho vreca su aj taky aj taky ako slovaci alebo cesi .... mam v cechach jedneho chlapika ktory pracuje v jednej fabrike kde su aj nejake cerpadla a niektore cerpadla neprejdu lebo neprejdu niektore neprejdu testom lebo manik co testuje nechce aby preslo pretoze ma nanho kupcu a su cerpadla ktore prejdu ... asi tolko ktomu ocom je test ...

Zaslal: so únor 18, 2012 14:02 pm Citovat
AEP napsal:
ratafaak napsal:

tak potom koli comu odyde ten tranzistor ? len tak ? asi nie ... pretoze tam vyskoci vyssi odber ... alebo sa mylim ?

Zaslal: so únor 18, 2012 18:28 pm Citovat
přesuvník ovládá jiný fet než ten o kterém se bavíme !!!!!
stačí přečíst těch pár stránek nahoře v tom odkazu na formuli bosch
je tam princip čerpadla pěkně popsaný včetně průběhu signálů...
apropos ventil dávky ovládají dva fety , jeden napřímo a druhý přes odpor kvůli omezení proudu...
je to vidět i na průběhu signálu, ten odskok kdy se rozpíná první fet a spíná druhý ....
pak má taky proudovou ochranu to čerpadlo , když se tam dá to co tam nepatří , tak to zpětně omezuje proud ventilu a auto pak moc nejede....

problém je v tom , že většina těch patlalů co to " jakoby opravují " neví ani jak to funguje ,hlavně tam nacpat nějaký tranzistor , nejlíp přilepit tekutým kovem a je "vyděláno" Laughing Laughing

Zaslal: so únor 18, 2012 18:33 pm Citovat
vaha napsal:
já jsem pár repasu z polska viděl Laughing většinou to teda byly TDDI od fordu,ale vždy to stálo za to a majitel byl hoodně spokojený Laughing Laughing když to jelo stejně na <> jako předtím a v servisu mu tvrdily že je motor je KO

vtip je že nikdo neřeší ten VTMV ventil , jen se mění koncáky...
když se přidírá nebo teče tak čerpadlo mín dává , tím pádem méně nafty a méně koní...
jednoduché Wink Rolling Eyes

Zaslal: so únor 18, 2012 19:10 pm Citovat
pravda ten předsuvník to většinou odpálí .

Zaslal: so únor 18, 2012 19:18 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
vaha napsal:

vtip je že nikdo neřeší ten VTMV ventil , jen se mění koncáky...
když se přidírá nebo teče tak čerpadlo mín dává , tím pádem méně nafty a méně koní...
jednoduché Wink Rolling Eyes

To máš sice pravdu,ale vtip je v tom,že lidi když daj 30 000 za repsa čerpadla,tak po druhý už to dát nechtějí,protože by si za to mohli koupit druhý auto a že ten repas je na piču udělaný nikdo nedokáže Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: ne únor 19, 2012 9:46 am Citovat
otázkou je komu tech 30000 dají za tu opravu ,,,
jesli je dají přímo v servisu bosch , tak to musí fungovat, no a jestli to dají nějakému podvodníkovi co jenom opraví tem koncák a naůčtuje "full repasi " tak to je potom problém v tom " opravářovi" a ne v čerpadle ...

v dnešní době se hodně setkávám s tím , že tzv "autobazarní xindl " což jsou různí dovozci a, bazarníci a podobná prolhaná verbež , už nemají na čem vydělávat a proto se zoufale zabývají zprostředkováním čehokoliv .....

takovej xindl nemá sebemenší problém nechat někde vyměnit koncák a zákazníkovi nalhat , že má nové čerpadlo , turbo , či cokoliv....

stačí otevřít annonci a chvilku hledat , inzerátu třeba na "nová turba, čerpadla a podobně je tam dost.
pak položíš tomu člověku tři jednoduché otázky a je hned jasné jestli je to ten co tomu rozumí a dělá to a nebo jen překupník kterého zajímá jen primární zisk
Wink Laughing

Zaslal: ne únor 19, 2012 11:14 am Citovat
To máš pravdu je to tak,ale taky se s tím setkávám u vozidel, které řešily autorizované servisy a ty šméčka dělají zrovna tak. A těch taky čím dál více přibývá.Podvodníci těm se u nás bude neustále čím dál více dařit.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
tomík
Zaslal: ne únor 19, 2012 11:42 am Citovat
nebude už ted maji problemu plný gatě a prosazují se ti kteří se tomu věnují seriozně a nemusí být nejlevnější dnes je spousta těch co radši zaplati o něco vic ale vi že ten servis tam bude i za 10 let a bude funkční...

Zaslal: ne únor 19, 2012 12:38 pm Citovat
tomík napsal:
nebude už ted maji problemu plný gatě a prosazují se ti kteří se tomu věnují seriozně a nemusí být nejlevnější dnes je spousta těch co radši zaplati o něco vic ale vi že ten servis tam bude i za 10 let a bude funkční...
Přesně !!! opravy čehokoli se nerozlišují na levné a drahé, ale na dobré a špatné !!!

Zaslal: ne únor 19, 2012 17:06 pm Citovat
JJ tak asi máte jiné zákazníky než já.Tady to funguje jinak Laughing jedno auto 10 rádo by opravářů 10 zaplacených různých cen úspěch žádný auto rozvrtané ze všech stran nic pořádně daného zpět .Pak tady to máš a starej se.Pak takové hesla jako to bude stát peníze?Má odpověď ty doby kdy se dělalo za brambory nebo za husu už jsou dávno v prdeli dnes je jiná doba i měna.
A taky mám zákazníky,kteří po cestě ke mě na opravu přemýšlejí jak se mnou nejlépe vyjebat a těch také dost přibývá.
A nevěřím,že to má někdo jinak těch slušných je opravdu málo.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je po duben 20, 2026 16:15 pm