Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » help!!!! |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:21 am |
|
|
|
BLB se poníženě omlouvá , že uvedl SUPERMAGA v omyl ......
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
supermag |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:26 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: tady vůbec nejde o to co kdo je a neni schopnej zbastlit......
příspěvek byl schválně nasměrovaný proti nalívačům , kteří takovéto a jim podobné stupidní dotazy posílají takřka denně na forum, a to pořád dokola......
taky proto byl takto schválně napsán...
někdo to třeba pochopil a zasmál se tomu , a někdo to zase pochopil špatně ... nic ve zlym
k tomu schématu : toto je funkční verze galletta pokud máš správný obsah eepromy , tak to funguje....
je to jenom hardware , takže pokud máš odpovídající soft , tak není problém s tím flashovat třeba O2 facelift 2009.. softu je ůplně jedno s kterým hardwarem pracuje pokud je kompatibilní.
samozřejmě taky nemám čas si vyrábět UPU ani BDM , to mám koupené už pár let original od CMD.
ani beeproga jsem si nestavěl , není k tomu důvod .
akorát s tím olsem jsem asi pozadu protože nemám česky přeložený návod ...... a anglicky neumím ani slovo
ale jestli se cítíš nějak dotčen , tak sorry 
JO a jeste s tim olsem muj nazor na nej je velmi spatny, ja mam jine a jsou spolehlive a origo zadnej dawnload free jo pokud jsi takovej doktor house tak mam dotaz na soft race 2000 vyjebal se mi smart key a nato me reknes: to jsem jeste nevidel ne? jo ja mam nejaky moznosti vis.
a jemu ajine
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:31 am |
|
|
|
hele to je zbytečný.... já se tady s tebou nehci hádat jako s Lubem , abychom si nadávali do BLBů ...
a debaty jestli ols , ECM , Winmap , map3d , race , nebo jakýkoli jiný soft na editaci , jsou asi na obsáhlejší diskusi .
měj se
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
LUBO |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:32 am |
|
|
|
supermag napsal: DIGI-DELETED napsal: tady vůbec nejde o to co kdo je a neni schopnej zbastlit......
příspěvek byl schválně nasměrovaný proti nalívačům , kteří takovéto a jim podobné stupidní dotazy posílají takřka denně na forum, a to pořád dokola......
někdo to třeba pochopil a zasmál se tomu , a někdo to zase pochopil špatně ... nic ve zlym
k tomu schématu : toto je funkční verze galletta pokud máš správný obsah eepromy , tak to funguje....
je to jenom hardware , takže pokud máš odpovídající soft , tak není problém s tím flashovat třeba O2 facelift 2009.. softu je ůplně jedno s kterým hardwarem pracuje pokud je kompatibilní.
samozřejmě taky nemám čas si vyrábět UPU ani BDM , to mám koupené už pár let original od CMD.
akorát s tím olsem jsem asi pozadu protože nemám česky přeložený návod ...... a anglicky neumím ani slovo
JO a jeste s tim olsem muj nazor na nej je velmi spatny, ja mam jine a jsou spolehlive a origo  zadnej dawnload free  jo pokud jsi takovej doktor house tak mam dotaz na soft race 2000 vyjebal se mi smart key  a nato me reknes: to jsem jeste nevidel ne? jo ja mam nejaky moznosti vis.
a jemu ajine
BLA-BLAA-BLAAA POVIDALOVE SI KECAJIII....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
supermag |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:40 am |
|
|
|
LUBO napsal: supermag napsal: DIGI-DELETED napsal: tady vůbec nejde o to co kdo je a neni schopnej zbastlit......
JO a jeste s tim olsem muj nazor na nej je velmi spatny, ja mam jine a jsou spolehlive a origo  zadnej dawnload free  jo pokud jsi takovej doktor house tak mam dotaz na soft race 2000 vyjebal se mi smart key  a nato me reknes: to jsem jeste nevidel ne? jo ja mam nejaky moznosti vis.
a jemu ajine
 BLA-BLAA-BLAAA POVIDALOVE SI KECAJIII.... 
Co se do toho seres chytroline no tebe jsem tu fakt necekal nestrkej do vseho ten nos nebo vis jak to dopada ne ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
supermag |
Zaslal: st květen 19, 2010 9:45 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: hele to je zbytečný.... já se tady s tebou nehci hádat jako s Lubem , abychom si nadávali do BLBů ...
a debaty jestli ols , ECM , Winmap , map3d , race , nebo jakýkoli jiný soft na editaci , jsou asi na obsáhlejší diskusi .
měj se 
Jo vpoho nemam zajem te shazovat jen jsem to chtel hodit na pravou miru jo a ten lubo cobolak to je jen pouhy k.....n co do vseho strka tu svou k....i hlavu ne? tak se mej at se dari
|
|
|
Návrat nahoru |
|
LUBO |
Zaslal: čt květen 20, 2010 9:39 am |
|
|
|
supermag napsal: DIGI-DELETED napsal: hele to je zbytečný.... já se tady s tebou nehci hádat jako s Lubem , abychom si nadávali do BLBů ...
měj se 
Jo vpoho nemam zajem te shazovat jen jsem to chtel hodit na pravou miru  jo a ten lubo cobolak to je jen pouhy k.....n  co do vseho strka tu svou k....i hlavu ne? tak se mej at se dari 
CHOĎ NA SOFTWARE -KOKOTKO...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
addhp |
Zaslal: čt květen 20, 2010 9:50 am |
|
|
|
To ja až k neuvěření co někteří jedinci předvádíte a ještě to sem napíšete, čímpak se asi živíte, no autama rozhodně asi ne,. Občas i podle pravopisu soudím že jste snad ani nevychodili základní školu. Pokud nerozumíte ani základním věcem jako že nelze s úspěchem zaměňovat software tak se do toho proboha nepouštějte.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt květen 20, 2010 10:11 am |
|
|
|
kdo tomu nevěří , at se klidně podívá :
http://ifun.ru/view/130785