| Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » WILDA |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| stres3d |
Zaslal: čt září 13, 2012 6:59 am |
|
|
|
|
darklord napsal: takze pre moje ucely ten WILLEM zase nieje taka zla volba, jo? vsetko co budem robit je citanie 27C010 a zapis 29F010
ja ho mam verzi 7.1 a uz asi 80x(takze 40 uprav) sem programoval 29f010 bez jedinyho problemu. Pripichnu LPT, pripichnu 12V zdroj spustim program kde tam test hardware a je to pripraveny. Pak si vymazu cip, nactu program naprogramuju ono si to hned i precte a porovna s origo souborem a hotovo. Po asi 30 pouzitich se mi ale trosku vymacknul jeden pin v patici tak cip nedavam az dolu ale ze ho tam necim rovnym (strana plcc klesticek ktery mam pri ruce) zamacknu do roviny s patici. Dokud to funguje tak to neresim, doma mam nacini i s nahradni patici. Kdyz to nema kontakt tak napr. kdyz das vymazat tak to jenom problikne a napise smazano, nebo pri programovani nahaze chyby. Za ty prachy je to super
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| AEP |
Zaslal: čt září 13, 2012 7:32 am |
|
|
|
stres3d napsal: darklord napsal: takze pre moje ucely ten WILLEM zase nieje taka zla volba, jo? vsetko co budem robit je citanie 27C010 a zapis 29F010
ja ho mam verzi 7.1 a uz asi 80x(takze 40 uprav) sem programoval 29f010 bez jedinyho problemu. Pripichnu LPT, pripichnu 12V zdroj spustim program kde tam test hardware a je to pripraveny. Pak si vymazu cip, nactu program naprogramuju ono si to hned i precte a porovna s origo souborem a hotovo. Po asi 30 pouzitich se mi ale trosku vymacknul jeden pin v patici tak cip nedavam az dolu ale ze ho tam necim rovnym (strana plcc klesticek ktery mam pri ruce) zamacknu do roviny s patici. Dokud to funguje tak to neresim, doma mam nacini i s nahradni patici. Kdyz to nema kontakt tak napr. kdyz das vymazat tak to jenom problikne a napise smazano, nebo pri programovani nahaze chyby. Za ty prachy je to super  jinak řečeno zadarmo drahé co? když si spočítáš třeba beeproga, a zdražíš o 500kč za jeden (čip) , za 40 programování ho máš zaplacený! ale je pravda že zase ten adrenalin u toho není . Ale myslím že to už tu někdo psal...... jiná možnost je třeba smartprog ...
|
_________________ mám prd ! ale originál, žádná china !
|
|
| Návrat nahoru |
|
| anydraj |
Zaslal: čt září 13, 2012 7:34 am |
|
|
|
|
Wilda nema kontrolu spojeni s obvodem.Pak nikdy nevis, co to vycte
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| tomík |
Zaslal: čt září 13, 2012 8:56 am |
|
|
|
|
| Ježiži furt dokola ...Elnec nebo problémy zaleží na tom co kdo vyhledává...
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: čt září 13, 2012 14:22 pm |
|
|
|
|
AEP napsal: stres3d napsal: darklord napsal: takze pre moje ucely ten WILLEM zase nieje taka zla volba, jo? vsetko co budem robit je citanie 27C010 a zapis 29F010
ja ho mam verzi 7.1 a uz asi 80x(takze 40 uprav) sem programoval 29f010 bez jedinyho problemu. Pripichnu LPT, pripichnu 12V zdroj spustim program kde tam test hardware a je to pripraveny. Pak si vymazu cip, nactu program naprogramuju ono si to hned i precte a porovna s origo souborem a hotovo. Po asi 30 pouzitich se mi ale trosku vymacknul jeden pin v patici tak cip nedavam az dolu ale ze ho tam necim rovnym (strana plcc klesticek ktery mam pri ruce) zamacknu do roviny s patici. Dokud to funguje tak to neresim, doma mam nacini i s nahradni patici. Kdyz to nema kontakt tak napr. kdyz das vymazat tak to jenom problikne a napise smazano, nebo pri programovani nahaze chyby. Za ty prachy je to super  jinak řečeno zadarmo drahé co? když si spočítáš třeba beeproga, a zdražíš o 500kč za jeden (čip) , za 40 programování ho máš zaplacený! ale je pravda že zase ten adrenalin u toho není  . Ale myslím že to už tu někdo psal...... jiná možnost je třeba smartprog ...
ale blazne ja si to kupoval pro sebe to uz sem tam mel hodne map na vyzkouseni a furt si stim hraju. ani dobrymu kamosovi se stejnym motorem a rj sem rek ze ne ze to chci proste na svoje a tecka.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| stres3d |
Zaslal: čt září 13, 2012 14:26 pm |
|
|
|
|
anydraj napsal: Wilda nema kontrolu spojeni s obvodem.Pak nikdy nevis, co to vycte 
jojo me odesla origo pamet asi sem ji moc ohral vzduchem a proste snad (presne si to nepamatuju) 60% dat v tahu a zadna chyba pri cteni nic. Auto nastartovalo (!) a jelo ale furt tam bylo kodovani na automat a neslo to prepnout a ja byl z toho v prdeli. Stahnul sem origo soft porovnal s tim mym a HHH soubor stejnej, u LLL vice mene taky stejny z toho zbytku co tam bylo + par bytu nekde jinak.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá září 14, 2012 11:56 am |
|
|
|
a pořádnej programátor jsi si stejně nekoupil , že ne ???
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
|