Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  octavia 1,6 rv 2000
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

octavia 1,6 rv 2000

Autor Zpráva
johnyb007
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 12:27 pm Citovat
Chalani klud mrzi ma ak som rozputal nejaku prestrelku takto mam rj z laguna 20 i brat ma lagunu 1.8 i pozeral som na to v obidvoch rj su 27C256 epromky co k tomu potrebujem asi vypajkovat precitat obsah najst vhodny subor a prepisat obsah v eprom v oktavke mam 29F200 aky programator by bol vhodny aby sa dali urobit obidve pozeral som nejake vsetci vychvaluju elnec ta pamat na oktavke kolko to ma pinov bude treba k programatoru nejaku redukciu.Dakujem
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
digigoat
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 14:34 pm Citovat
LUBO napsal:
digigoat napsal:
ale ten joint asi k tobě nepatří .... lidi co hulej neprskaj kolem sebe tolik zla...... Laughing
leda že by nějaké to foukání ? , to by pak odpovídalo po pár letech...... Laughing Laughing Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green JENOM SE NEROZPLAČ...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

copak o to já se nerozpláču ale ty se zamysli !!!!

vlezl jsi na forum , ktere je trochu odlišné od ostatních a to tím že přeci jenom chiptuning a věci s tím spojené jsou trochu odbornější záležitost než je plácání hubou po internetu...

už jsi tady stihnul urazit několik lidí ( nejenom mně , já se ti zasměju ) a myslím si že lidí dost zásadních co se tohoto fora týká,

tak nevím proč sem vlastně lezeš , o tuningu víš jenom to co jsi si přečetl v knížce JAk na chiptuning ....
nic proti ale v té knížce jsou popsány principy ale jinak vůbec nic ....
podle mne tvoje vědomosti jsou čínské galletto a pár cd se super chipy ....
je možné že taky máš nějake stare ECMko a nebo Winols , ale stoprocentně jsem si jist , že nejsi schopen upravit ani ten nejzákladnější software u nějakeho stareho tdi .

jestli si tady chceš nasbírat kontakty na lamy které nevědí co je pamět a jaký je rozdíl mezi bitem a bytem , tak prosím , ale tvoje příspěvky do diskusí asi odpovídají tomu co sis někde jinde přečetl...
na takovéto můžeš machrovat ale tím to asi končí.....
tady ti stejně nikdo s ničím nepomůže , tak nevím co tady hledáš ....
leda že by jsi změnil svůj nick ( asi by to nebylo poprvé)

podle mně musíš být totální slaboch , který se rozbrečí když mu ji někdo natáhne , protože přesně takovéto typy mohou ostatní nazývat zmrdem , čurákem, estebakem a podobně ,
ale jen když jsou daleko a ty jsi anonymní

podle mně takto používáš slova , která nejsi schopen říct někomu do očí rovnou , tak si ten komplex léčíš aspon přes internet

vsadím se s tebou , že kdybych tě potkal tváří v tvář , tak se ani nepřiznáš ke svému jménu.....

a jsem zvědav co mi odpovíš , asi nějakou urážku a pár smajlíků Laughing Laughing Laughing

Zaslal: ne prosinec 20, 2009 14:52 pm Citovat
[quote="digigoat"]
LUBO napsal:
digigoat napsal:
ale ten joint asi k tobě nepatří .... lidi co hulej neprskaj kolem sebe tolik zla...... Laughing
leda že by nějaké to foukání ? , to by pak odpovídalo po pár letech...... Laughing Laughing Laughing

Mr. Green Mr. Green Mr. Green JENOM SE NEROZPLAČ...... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

copak o to já se nerozpláču ale ty se zamysli !!!!

vlezl jsi na forum , ktere je trochu odlišné od ostatních a to tím že přeci jenom chiptuning a věci s tím spojené jsou trochu odbornější záležitost než je plácání hubou po internetu...

už jsi tady stihnul urazit několik lidí ( nejenom mně , já se ti zasměju ) a myslím si že lidí dost zásadních co se tohoto fora týká,

tak nevím proč sem vlastně lezeš , o tuningu víš jenom to co jsi si přečetl v knížce JAk na chiptuning ....
nic proti ale v té knížce jsou popsány principy ale jinak vůbec nic ....
podle mne tvoje vědomosti jsou čínské galletto a pár cd se super chipy ....
je možné že taky máš nějake stare ECMko a nebo Winols , ale stoprocentně jsem si jist , že nejsi schopen upravit ani ten nejzákladnější software u nějakeho stareho tdi .

jestli si tady chceš nasbírat kontakty na lamy které nevědí co je pamět a jaký je rozdíl mezi bitem a bytem , tak prosím , ale tvoje příspěvky do diskusí asi odpovídají tomu co sis někde jinde přečetl...
na takovéto můžeš machrovat ale tím to asi končí.....
tady ti stejně nikdo s ničím nepomůže , tak nevím co tady hledáš ....
leda že by jsi změnil svůj nick ( asi by to nebylo poprvé)

podle mně musíš být totální slaboch , který se rozbrečí když mu ji někdo natáhne , protože přesně takovéto typy mohou ostatní nazývat zmrdem , čurákem, estebakem a podobně ,
ale jen když jsou daleko a ty jsi anonymní

podle mně takto používáš slova , která nejsi schopen říct někomu do očí rovnou , tak si ten komplex léčíš aspon přes internet

vsadím se s tebou , že kdybych tě potkal tváří v tvář , tak se ani nepřiznáš ke svému jménu.....

a jsem zvědav co mi odpovíš , asi nějakou urážku a pár smajlíků
Shocked Very Happy Shocked TY SI POMYLENY.....PROSTE POVIDAL...... Very Happy Very Happy Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
digigoat
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 15:07 pm Citovat
tak jsem se nespletl , odpověd o ničem .... Laughing

Zaslal: ne prosinec 20, 2009 15:23 pm Citovat
johnyb007 napsal:
Chalani klud mrzi ma ak som rozputal nejaku prestrelku takto mam rj z laguna 20 i brat ma lagunu 1.8 i pozeral som na to v obidvoch rj su 27C256 epromky co k tomu potrebujem asi vypajkovat precitat obsah najst vhodny subor a prepisat obsah v eprom v oktavke mam 29F200 aky programator by bol vhodny aby sa dali urobit obidve pozeral som nejake vsetci vychvaluju elnec ta pamat na oktavke kolko to ma pinov bude treba k programatoru nejaku redukciu.Dakujem
Cool Octavku spraviš cez OBD-AK MAŠ TAM FLASH 29F200..
johnyb007
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 16:54 pm Citovat
Gallettom to nejde nie je tam driver na OCTAVIA 16i
LUBO
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 17:12 pm Citovat
johnyb007 napsal:
Gallettom to nejde nie je tam driver na OCTAVIA 16i
Cool SUPER FLASH-od CARSOFT.....
johnyb007
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 17:29 pm Citovat
kde to zozeniem a co to stoji supervagom by to neslo.Diki
LUBO
Zaslal: ne prosinec 20, 2009 22:46 pm Citovat
johnyb007 napsal:
kde to zozeniem a co to stoji supervagom by to neslo.Diki
Cool Superflash je nadstavba Supervagu-www.carsoft.cz
marquee
Zaslal: po prosinec 21, 2009 8:35 am Citovat
Pokud vím tak tohle neumí ani superflash, to že tam je flashka ještě neznamená že to půjde přez OBD, horkovzdušná pájka a ven s tím.
digigoat
Zaslal: po prosinec 21, 2009 11:13 am Citovat
mým snem je aby umělo "čipovat " každé malé dítě ,
konečně to pak bude dostupné za 99korun Laughing Laughing
jen do toho at to všichni "dělaj" Rolling Eyes

Zaslal: po prosinec 21, 2009 13:04 pm Citovat
digigoat napsal:
mým snem je aby umělo "čipovat " každé malé dítě ,
konečně to pak bude dostupné za 99korun Laughing Laughing
jen do toho at to všichni "dělaj" Rolling Eyes

Very Happy Laughing Very Happy KAŽDY STY JE USPEŠNY podľa mňa......zaleži od začiatočneho KAPITALU.... Cool
digigoat
Zaslal: po prosinec 21, 2009 13:43 pm Citovat
no začal bych asi tím co je ohmův zákon... mnoho tunerů takovéto věci ani nepotřebuje vědět , stačí vědět kde je obd zásuvka ... Laughing
to je potom těžko radit , když automechanik chce čipovat a neví co je bit a byte

ono to je jako s diagnostikou , mnoho diagnostiků ani neví jak funguje osciloskop , natož pak aby s ním chtěli něco hledat.
zřejmě jim asi stačí pamět závad ....

a to nesouvisí s tím kolik máš peněz , ale co tomu obětuješ...

Zaslal: po prosinec 21, 2009 14:14 pm Citovat
digigoat napsal:
no začal bych asi tím co je ohmův zákon... mnoho tunerů takovéto věci ani nepotřebuje vědět , stačí vědět kde je obd zásuvka ... Laughing
to je potom těžko radit , když automechanik chce čipovat a neví co je bit a byte

ono to je jako s diagnostikou , mnoho diagnostiků ani neví jak funguje osciloskop , natož pak aby s ním chtěli něco hledat.
zřejmě jim asi stačí pamět závad ....

a to nesouvisí s tím kolik máš peněz , ale co tomu obětuješ...
Shocked Automechanik nikdy chipovať nebude-upravovať MAPY.....malo vzdelania.....to co pochyti po hospudkach NESTAČIIIIIII... Embarassed
digigoat
Zaslal: po prosinec 21, 2009 14:19 pm Citovat
no ono teoretik s titulem na tom nen í o moc lépe.... přeci jenom teorie bez praxe je tak nějak k ničemu...

čas strávený bádáním a praxí ti nenahradí ani harvard Laughing Mr. Green Laughing

znám několik lidí kteří dělají kvalitní úpravy a nemají žádný titul , a naopak chytráky s vědomostmi a tituly , kteří ale nevědí jakým směrem se povoluje šroubek

ale ani jedno nevylučuje to druhé , tak nevím proč tady už poněkolikáté napadáš ty kteří mají jen učnovské a nebo středoškolské vzdělání ...

nejsi náhodou učitel na nějaké chytroškole ? Laughing

Naposledy upravil digigoat dne po prosinec 21, 2009 14:28 pm, celkově upraveno 1 krát.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá září 05, 2025 22:34 pm