Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Laguna 1.9dci 120hp EDC15C3
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Laguna 1.9dci 120hp EDC15C3

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: st leden 08, 2014 23:05 pm Citovat
Hydra napsal:
Ouvej Very Happy

Tak nic. Kdyby se nahodou nasel nekdo normalni - poslete PM.

to jsi ale brzo ztratil smysl pro humor... musíš se snažit víc Wink
napiš do evc , maj tam support line , zadáš licenční číslo svého schwarz ols a oni ti pošlou supermappack na krišota edc15c3 verze s balonkem na naftu za pravym světlem , je tam i balonek duration map
Wink

Naposledy upravil DIGI-DELETED dne st leden 08, 2014 23:10 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zaslal: st leden 08, 2014 23:10 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Pýčo Maká...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
Hydra
Zaslal: st leden 08, 2014 23:23 pm Citovat
Ja se zasmal.. Smile

Ale jak se mam dopracovat k informaci - ses debil a mimo, nebo jo, to ci rikas dava smys -, kdyz tu slysim pohadky o sve oblibenem pivu. Very Happy

Jdu si pro pils Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Hydra
Zaslal: st leden 08, 2014 23:25 pm Citovat
exotus napsal:
Pýčo Maká...

Private message...
exotus
Zaslal: st leden 08, 2014 23:26 pm Citovat
A to je co ???
Citace: tvé reakce minule: Ano možná jsem debil jak si spoustu lidí myslí ale mě to až zase tak moc nenasírá
jak si jiní myslí že bude,jsem f poho...
Myslel jsem to tupě polopatě a tak to ve finále je,máš jinej názor?
Nachlastej se a ono to příjde samo pokud nejsi to co o mě píšeš Wink

Naposledy upravil exotus dne st leden 08, 2014 23:31 pm, celkově upraveno 1 krát.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: st leden 08, 2014 23:29 pm Citovat
to je právě ten pravý smysl otevřených for ne ? private message Laughing

Zaslal: st leden 08, 2014 23:50 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
to je právě ten pravý smysl otevřených for ne ? private message Laughing

Zrovna Ty!!! Very Happy Ty a tvoje hitparada utirani.. dokonce utiras i kdyz maji lidi celkem rozumny dotazy.

Ty ses typyče tšchyše trol. Samozrejme chapu te - z toho ze chapes sarkasmus a ironii predpokladam vysoke IQ taky ses egocentrik, takze se rad predvadis, ale nekaz o smyslu otevrenych for.
Hydra
Zaslal: st leden 08, 2014 23:53 pm Citovat
exotus napsal:
Však je to po selsku jednoduché...
Mám kurva žížu a po plzni dokážu divy,std dám jednu pils na záklon,dobře utáhnu sekačku v hustým záhonu, ale mám potom větčí žížu,dobře narvu dvě plzně utáhnu sekačku v hustým záhonu se starou v patách která píčuje, dobře chci narvat třetí pils ale mi to zrovna nebere asi jako HW ale žíža by byla SW to snese bohužel stará řekla už neee... (stará jsou adaptační hodnoty to se dá občas smáznout ale většinou se to vrací k normálu)...............

Jo a není to žádná reklama na jakoukoliv zahradní techniku,ani na pivo (pils je všeobecný název chmelového extraktu ředěného čímkoliv a zmiňované město není město pouze shoda názvu)
Postavy a hrdinové jsou smyšlené zrovna tak i místa a děj,pokud vám to přijde jako podobné je to pouhá náhoda Wink

Zacina to davat smysl!! Moc se omlouvam za reakci bez pouziti trochy fantazie Wink
Hydra
Zaslal: st leden 08, 2014 23:55 pm Citovat
exotus napsal:
A to je co ???
Citace: tvé reakce minule: Ano možná jsem debil jak si spoustu lidí myslí ale mě to až zase tak moc nenasírá

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1545974_554341804661761_995315898_n.jpg
exotus
Zaslal: st leden 08, 2014 23:59 pm Citovat
Hochu Omil digi višel zakladku jako my všici tadi já mám iq 78 to vym to my višlo f testu to se nemily to je fakt....
Nehazej flintu do žita toho rencka naladíš jen je potřeba zvolit správnou toninu octava sem a tam na to ser...
Smetana byl taky hluchej a jak mu to šlo Wink

Hydra
Zaslal: čt leden 09, 2014 0:09 am Citovat
Hydra napsal:
exotus napsal:
A to je co ???

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-ash3/1545974_554341804661761_995315898_n.jpg

Zpyz to bilo o mem zvedomy.

Prylosyl bich to jako zoupor, ale: Promiň, ale celkový diskový prostor vyhrazený všem přílohám všech uživatelů/ek byl už vyčerpán. Máš-li nějaké dotazy, kontaktuj administrátora/ku fóra.
Hydra
Zaslal: čt leden 09, 2014 0:12 am Citovat
BTW kdyby admin hledal hosting jiny nez na alikovi od forpsi... myslim, ze bych umel byt velmi napomocen Smile
DIGI-DELETED
Zaslal: čt leden 09, 2014 7:45 am Citovat
to hydra : dík za psychoanalýzu Smile
jinak pokud chapeš ironii, tak bys měl pochopit že ti vlastně radím , jen mezi řádky...
pokud nemáš "schwarz ols" tak není problém za pár kaček koupit vyplněný projekt jak jsem ti ukazoval tu a6 30tdi pamatuješ ?
jenže ty asi máš "schwarz ols cracked by internet" takže máš smůlu , support line není for you..
a odkazy na info sem fakt dávat nebudu , není k tomu sebemenší důvod ...
kup si licenci a posuneš se na jiný level..
nebo by snad ti co tu licenci mají měli ten projekt sehnat pro tebe ??
to by asi byli padlí na hlavu nemyslíš ?

a nebo jinak , kup si pár úprav a koumej metodou reverse engineering ..

p.s. forum kde se může zaregistrovat dement jen proto aby vysoutěžil cenu a nebo vyžebral crack , nemá širšího významu , proto se tady taky veřejně nic pořádného a zajímavého nedozvíš .. Wink

Zaslal: čt leden 09, 2014 13:16 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
to hydra : dík za psychoanalýzu Smile
jinak pokud chapeš ironii, tak bys měl pochopit že ti vlastně radím , jen mezi řádky...
pokud nemáš "schwarz ols" tak není problém za pár kaček koupit vyplněný projekt jak jsem ti ukazoval tu a6 30tdi pamatuješ ?
jenže ty asi máš "schwarz ols cracked by internet" takže máš smůlu , support line není for you..
a odkazy na info sem fakt dávat nebudu , není k tomu sebemenší důvod ...
kup si licenci a posuneš se na jiný level..
nebo by snad ti co tu licenci mají měli ten projekt sehnat pro tebe ??
to by asi byli padlí na hlavu nemyslíš ?

a nebo jinak , kup si pár úprav a koumej metodou reverse engineering ..

p.s. forum kde se může zaregistrovat dement jen proto aby vysoutěžil cenu a nebo vyžebral crack , nemá širšího významu , proto se tady taky veřejně nic pořádného a zajímavého nedozvíš .. Wink

No mozna jsem na tohle forum trochu moc exotickej, ale nemam v planu vysoutezit cenu, dokonce ani vyzebrat crack. To co opravdu chci je vypnout EGR. To ze si hraju se zbytkem - jestli to do auta nekdy nahraju tak jenom abych si dokazal, ze nejsem marnej. Je to pro me vyzva - tolik k motivaci.

O tom ze s winols prichazi moznost za penize sehnat kompletni projekt je pro me naprosta nova informace(toje to co bych cekal ze dostanu jako hodnotnou informaci) - uprimne, nechapal jsem proc hexeditor stoji 1000eur. Protoze volne stazitelne demo ( jedina vec kterou jsem od EVC pouzil) neni nic jineho nez hexedit s plotem grafu a ma nejvetsi trapeni vubec nevyresil a pulku map vubec nenasel. Pak je zatezko se divit ze jsem ten soft moc nekoumal a dokonce nepochopil tvuj pseudonemecky prispevek s zadosti o info.

Mozna to bude znit divne, ale nakonec jsem pouzil linuxi plot pro 2d graf - z toho jsem nasel mapy, prenesl matice do libre office ve svem OS s otevrenymi zdroji a udelal 3D grafy a pro zapis zpet do souboru pouzil vi s xxd(hexeditor). 512kB soubor poslal mailem cloveku s origo flasherem ktery umi pocitat checksumy - a tak mam ted vypnute egr a pro priste predpripraveny soubor pro upravu vykonu, kterou spis projedu a pak velmi pravdepodobne vratim zpet.

Dokonce uvazuju o tom ze bych napsal soft na toto vyse popsane v jave.

Jak postupuju pri reseni problemu - nejprve zkousim ty jednodussi a nedestruktivni metody a postupne pristupuju k tem slozitejsim a potencionalne destruktivnim. Proto jsem se nejdriv zeptal na TL pac jsem cekal neco jienho. Nakonec jsem je nasel - podle tvaru. Jeste sice nevim k cemu presne jsou - tusim LIMP mode 1 hlavni a 3 podle tlaku. U dalsich dvou nevim - vyzkousim ponekud agresivnejsi metodou za pouziti clipu.

Zasadni problemy jsou ale ty uvahove(zkusenostni). I kdyz by mi nejakej helmut dodal projekt s vyplnenyma osama a vsema jednotkama bylo by mi to napicu kdybych to nedokazal interpretovat a 99% kokotu na internetu to podle me interpretuje uplne blbe podle mappacku co jsou na internetu ke stazeni. Uroven barbarstvi se totiz lisi i u lidi - strelci co nevi(nalejvaci) - strelci co zkousi editovat mapy podle toho co nalejvaji zijici v dogma - pak je neco jako ja(experimentator co snazi chapat, ale narazi) - pak jsou lidi co i docela chapou, ale nemaji moc praktickych zkusenosti - pak rostou zkusenosti, vybava a komplexnost chapani map a jejich souvislosti... to bych cekal tady..

A ted mi rekni s kym poradit o uvaze? Pripada ti ze pri reseni problemu postupuju spatne?
anydraj
Zaslal: čt leden 09, 2014 14:53 pm Citovat
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Dve stranky kvuli blbymu EGR.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 4    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st červen 03, 2026 20:58 pm