| Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Chiptuning octavia |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| DIGI-DELETED |
Zaslal: st červenec 17, 2013 18:44 pm |
|
|
|
sakra tys to vzal hopem... to je jako na plzenských právech co ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| anydraj |
Zaslal: čt červenec 18, 2013 15:35 pm |
|
|
|
|
No nevim, ASV je vlastne veteran, ktery snad umi upravit i Loiza od vedle.
A od toho se odviji i cena.Pokud neni upravce uplna lama, tak to udela bez problemu.
A ty kecy, ze chinsky smejd, tak kazdy co jsem mel na stole cetl a zapisoval tyhle
jednotky bez problemu.V aute je to horsi, na EDC15 VW pouzivam vyhradne SuperFlash, ktery
ma moznost zvolit rychlost komunikace.Ani origo Galleto to kolikrat nezvladne. A to nemluvim o T4 a LT2.Ty dodnes neumi korektne pres OBD.
Jen na stole, ale za ty prachy by to mel umet...
Ale LT2 neumi poradne ani SF.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Hydra |
Zaslal: čt červenec 18, 2013 16:18 pm |
|
|
|
Kdyby slo o vzdelani tak jsem prosel http://www.fel.cvut.cz/education/bk/obory/obor10107004.html
Ale i tam jsem potkal tolik blbecku dokonce i v radach ucitelu, ze to neni vypovidajici. Kazdopadne mam k tomu blizko studiem i zamestnanim - akorat tam mam navic auto a ne cerpadla, ventilatory a odstredivky.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: pá červenec 19, 2013 6:12 am |
|
|
|
tak to je super
a kolik motorů za tu dobu poskládáno a naladěno ? nebo je to všechno jen v teoretické rovině ?
jedna věc jsou intrerpretace čísel jak říkáš a druhá je praxe a pochopení souvislostí spalovacího procesu...
praxi nikdy nevygoogluješ
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| Hydra |
Zaslal: čt červenec 25, 2013 10:05 am |
|
|
|
Ve starsich benzinovych motorech jsem se vrtal dost. Napr. 1.3MPI a 1.6MPI jsem mel v podstate do sroubku, ale to neni podstatne proto abych si vypl EGR.
Lagunka ma 88kW a to mi na jezdeni do prace a s prace staci bohate - nechci zasahovat do slozitosti. Jinak premyslim ze bych koupil starsi TDI, napr golf ciste jenom na chiptuning, ale to se u me hodne odviji od casu.
Uvidime rekl slepy, ale ty "ebay" mapy jsou rozhodne peklo - na to mi staci to co o motorech vim + par logickych uvah.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt červenec 25, 2013 14:59 pm |
|
|
|
no můžu tě ubezpečit , že až po několika letech prací s editačním softwarem tak nějak pochopíš souvislosti o kterých si myslíš že je víš...
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|