Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  TEXVIK
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

TEXVIK

Autor Zpráva
exotus
Zaslal: čt březen 07, 2013 23:27 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
A kdo chce dnes platit? Každej den přijede nekňuba co dostane 40% slevku na díly v nějakém kšeftě jen vezme za kliku a licituje o ceně za práci...
10 let nazad to možná byl zlatej důl ale dnes to je čiststě jen živobytí a ještě vysírky...
Asi sem globálně nasranej ale myslím to je všude stejný,nebo alespoň podobný...
Mám handyscope 4 kanál a když spočtu kolik toho nadělal tak se nezaplatil,není podstatný na kdejakou blbost brát scope a měřit píč... ale hlavně přemýšlet hlavou,to je to co nová generace neumí,nechce nebo je nucena to dělat na tupouna nějakým online softem "viz ODIS" to je u mě naprostý propadák co se týče oprav a diagnostiky koncernu...
Nevím asi bych koupil cokoliv za babku co umí měřit a nebo bych tedy koupil kvalitu s tím že na tom dejme tomu a defakto prodělám,prostě na to není jasná odpověď...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: pá březen 08, 2013 8:12 am Citovat
já to platil z ukrajiny přes prostředníky 34 tisíc , včetně sond a bez kleští ..
sice se to po 3 letech tak nějak zaplatilo, ale dneska bych asi šel do picoscopu , podle mně ten 4kanál stačí a hlavně necelých 1000 eur se zárukou na výrobek !!!!
co se kabelů týká a sond týká , není problém koupit konektory a koax a udělat si je , kleště co k tomu dávají stojí za dvě věci, co se citlivosti a přesnosti týká ...
tlakové sondy se taky dají bez problémů udělat , stačí koupit vhodné snímače tlaku např , tady :http://www.profess.cz/pci/cs/produkty/prumyslove-snimace-tlaku?gclid=CLar6vLH7LUCFYJBzQodxkUAVQ
jediné co by byl trochu problém jsou snímače VN , ale ty jsem za tu dobu použil jen parkrat , klidně bych se bez nich i obešel...

ted jen čekám až se ta deska v tý krabičce posere , a já budu muset vytáhnout dalších xx přes volodu a vasila...

kdepak , podruhé už bych asi radši šel do picoscopu.... Laughing Laughing

Zaslal: pá březen 08, 2013 8:41 am Citovat
já si nemužu stěžovat, jedině co sem našel za zradu je špatný vzorec pro snímač tlaku. nebo snímač ko.
vždy když sem něco měřil stále 18bar Very Happy

co se týče ostatních konektorů a kabelů doporučuji si je udělat sám, co koupíte za drahé peníze stojí za prd.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 18, 2025 11:56 am