Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Epprom, pin fabia 1 problém s vyčtením |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
Minelan |
Zaslal: pá květen 14, 2021 15:17 pm |
|
|
|
Zdravím všechny, před pár lety jsem si měnil budíky (předface za face) a pin vyčetl vag commanderem 1.4. Teď jsem chtěl měnit kamarádovi budíky za maxidoty a svoje budíky jsem chtěl taky měnit. Z auta jsem mu pin vyčetl, ale z maxidotů už ne. Přemýšlím jestli to je tím že v autě má předfacelift a maxidoty jsou facelift a je to nějak jinak zabezpečené. Zkoušel jsem tedy ještě vag commander 3.6. Vždy ten samý problém, dám read a hned to přestane a jediné co to vyhodí je nesmyslná kilometráž. Zkusil jsem ještě read epprom nebo jak je to tlačítko a začalo to vyčítat. Ovšem výčet to asi nedokončilo úplně. Na adrese 0100 by měl být pin pokud se nepletu, ale celý řádek je jen plný AAAAAA.... Hodil bych sem ten neúplný dump ale píše mi to přípona BIN není povolena. Setkal jste se někdo už s tímto problémem se čtením epprom?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
jokir |
Zaslal: so květen 15, 2021 14:48 pm |
|
|
|
Odletuj eepromku, vyčítaj , zbal do rar a vlož sem dump.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Minelan |
Zaslal: ne květen 16, 2021 14:52 pm |
|
|
|
Aha, tak to už je na mě moc složitý. To radši necham někomu kdo tomu rozumí. Já jenom umím tak nějak s programama jako vag commander, vcds a pod, ale do pájení se radši pouštět nebudu. Je někdo kolem jižních Čech kdo by to zmáknul?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
milhausek |
Zaslal: st květen 19, 2021 20:44 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |