Obsah fóra checksum.cz » Diesel » C5 vypnuti economy mode |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
excalibur47 |
Zaslal: út duben 19, 2016 21:18 pm |
|
|
|
FandaTDI napsal: Neznam podrobnosti toho eko módu, ale nějak mi to neni jasný... (to má být ekonomickej v tom, že díky němu je nastartovanej motor?  ) A v čem je vlastně problém s nastartovanym motorem? (samozřejmě nejlíp ne za studena)
A při připojený nabíječce (s ohledem na odběr/hlídáním napětí ideálně, je-li nežádoucí nastartovanej motor...) se z nějakýho důvodu sám nastartuje nebo v čem je vlastně problém?
V cem je problem? V tom, ze kdyz pojedu 100km po dalnici, tak nemam sanci nainstalovat mapy. A aby mi motor bezel na dvore jen tak bez uzitku 2 hodiny pri prijde jako zhovadilost. Tobe ne?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
FandaTDI |
Zaslal: pá duben 22, 2016 21:57 pm |
|
|
|
miro napsal:
mal by si zmeniť dealera 
Na nějakýho "kuňkajícího"? Ne, díky, ("raději knihu" ) ... Od takovejch max.víno a sýr (a k němu možná křupavou bagetku ) ...
Ale ty by ses měl naučit zvyklostem(/pravidlům) na fórech (např. necitovat předchozí příspěvek... )
A to by bylo aby DIGI chyběl u nějakýho OT ... Ty se asi hodně nudíš, co? ... To by se ti líbilo, aby zbylo víc na tebe, viď ... tůůůdle
excalibur47: bez užitku? (to ti to ani nedobíjí? ) Asi jsem teda hovado (i když s tim "bez užitku" to vypadá spíš jako navážení se do drožkařů,ap. ... ), když to u Audin dělam radši s nastartovanym motorem ... (než připojovat nějakou "heavy" nabíječku nebo s nějakou slabší pro jistotu před updatem udělat zátěžák k ujištění se, že špičkový odběry pokreje kapacita baterky bez výraznýho poklesu napětí... )
Mě spíš podle popisu přijde jako zhovadilost ten economy mód (a spousta dalších "moderních" a "rádobyekologických/-ekonomických" cypovin... ) ... K čemu to tam vůbec je, když i po jeho vypnutí a napětí nad 12,1V stejně po půl hodině vypne??? (bonne logique mangeur de grenouille ) Njn, "moderně" poddimenzovaný je dneska asi vše vč. baterek, ač jak kde ... Jak to pak dělaj autorizáky??? No to je jedno, zvědavost přešla, díky pánové, chksm nezklamal ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá duben 22, 2016 22:26 pm |
|
|
|
Fando neblbni tvoje sofYstYkovaný projevy jsou až nad míru komplikovaný na pochopení zdejšímu lidu
Economi mode ala france je jen to že ti to odpojuje takřka celej auták tak aby byl zajištěn další start a po dobytí nebo nabití aneb dosaženo adekvátní napětí bsi se o5 vypne,tzn že nejde audio,světal a další vymoženosti...
Nevím jestli si vystačíš jen se zátěžákem????
Moderní střepy v stanby + 15 žerou ukrutně moc a proto se prodávají nabíječky cca 50A pro reflash ecu viz Audi Bmw atd.
Při takovéhle operaci ženu do auta trvale 12A a stejne to pak sotva kejchá nebo to ani neotočí starterem a múže být akb v sebelepčím stavu,no a jsou operace kdy nastartovanej motor nelze...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so duben 23, 2016 8:01 am |
|
|
|
viděl bych to na LSD ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
FandaTDI |
Zaslal: so duben 23, 2016 8:40 am |
|
|
|
Copak LSD, ale toho draka v kuchyni jsi viděl ?!?
Nebo Limited Slip Differential rules?...
A když už OT, tak ti tu odpovim i na tohle:
DIGI-DELETED napsal: Fando sorry , ale chce to i praxi ne jenom civět do monitoru , podobně jako další "studující"
máte milion informací z googlu , ale souvislosti vám nějak uletěly ..
to exotus : bylo to bordnetz , dal jsem jinou z půdy  ))
Naštěstí jsem neměl tu čest takhle "nakopnout" airbagovku, ale to víš, my, co civíme spíš do kompu, pak po těch "profících", co na nějaký "brouzdání" nemaj čas pro samý vydělávání/hrabání se v autech/programátorech, ap., doděláváme např. ty updaty mmi, ap.
(konkrétně naposled klasika - zbavení se chyb SVM-03276 aneb exkluzivní disjunkce a 03175-Invalid data set ... a to prosim po člověku, kterej mmička i oživuje a celkově s tim umí/ví o QNX možná i víc než já )
|
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: ne duben 24, 2016 11:59 am |
|
|
|
Na tomhle foru je krasny to, ze se tu clovek nikdy nic nedovi. Kazda diskuze se nakonec zvrne ve snusku totalnich zvratku. Smysluplna diskuze asi probiha pomoci SZ jen mezi vyvolenymi.
Nemyslim si, ze by tady nebyl nikdo, kdo nevi jak vypnout ecomode, ale proc to nekomu rikat, ze?
Staci pripojit nabijecku, ktera je schopna dat alespon 8A a pomoci diagnostiky se prepnout na schowroom a muzu si treba cely den delat co chci. A nemusi mi pritom bezet motor. Overeno nekolikrat a funguje naprosto spolehlive.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po duben 25, 2016 6:15 am |
|
|
|
Sáhni si sám do svědomí , komu a jak jsi ty za 5 let registrace nějak pomohl ? jednou žebrota o off na stare msa 15 , jednou o kod radia a economy mode ...
když chceš brát musíš i dávat
nediv se že na foru kde si radu přečte úplně každý dement se neradí veřejně , má to logiku protože jsou zde i lidé které to živí ... a nejsou to ti kteří by si hráli s lidmi na účelové kamarádství ..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
excalibur47 |
Zaslal: po duben 25, 2016 10:41 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: Sáhni si sám do svědomí , komu a jak jsi ty za 5 let registrace nějak pomohl ? jednou žebrota o off na stare msa 15 , jednou o kod radia a economy mode ...
když chceš brát musíš i dávat
nediv se že na foru kde si radu přečte úplně každý dement se neradí veřejně , má to logiku protože jsou zde i lidé které to živí ... a nejsou to ti kteří by si hráli s lidmi na účelové kamarádství .. 
Ma pravdu ten chlapec.
3x jsem zebral a rady se mi nedostalo. Tak aspon jedna rada ode me, prisel jsem si na to sam.
Doufam, ze ti co se tim zivi mi odpusti. A tem co ne, to treba pomuze.
Vypnuti economy mode C5 X7 a pod.:
Pripojit nabijecku, ktera je schopna dat trvale alespon 8A a pomoci diagnostiky prepnout rezim BSA na schowroom. Motor nemusi bezet. Po skonceni prepnout rezim BSA zpet na zakaznik. Idealni je soucasne merit napeti na AKU, nemelo by jit pod 12V. Pokud by napeti klesalo, lze to resit pres BSA odpojenim "v tuto chvili nepotrebnych" jednotek.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út duben 26, 2016 5:36 am |
|
|
|
tuhle jsem platil updaty za sw na imma a chtěli prachy ,kupodivu jim nestačila pochvala ...
jenže ostatní by chtěli pomoci zadara , tak nevím jestli jsem blázen nebo letadlo ...
není problém poradit , ale proč veřejně ? každý rok přibývá geometrickou řadou mnoho "diagnostiků" s čínským kabelem , kteří to ale mají samozřejmě pro svoji zábavu a o peníze jse až v první řadě ...
polovina nezná ani základy elektroniky , jsou schopni věřit že tam je signál 5 ohmů a lezou celý den po forech a sosají a sosají ...
na FB se pak chlubí profesionální dignostikou , super tuningem , kdovíčím ještě a
ve finále z toho vyleze 18 letý pionýr , co neumí ani pořádně pozdravit ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|