Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » VW GOLF VI TDI 2009 |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
klicnik1 |
Zaslal: so duben 09, 2016 17:59 pm |
|
|
|
Zdravím, ve stručnosti. Pán si nechla udělat klíč s dálkovým ovladačem, jelikož jeden ztratil jedene firmy. Zkoušeli naučit imo což se udajne povedelo(použili SUPER VAG). POte jim nešlo naučit obe dálkové ovladani, vyřezali klíč. Když nemohli naučit oba ovladače starý a nový zavolali mě, zda li to enpokusím uložit. Pán přijel pro jistotu jsem vzal si své ovladače a povedelo se uložit starý a jeden můj ovladač (použil jsem VCDS 901 CZ). Co se týka imobilizeru jsem neřešil jelikož zákazník potvrdil že je naučen. Zákazník odjel a vše bylo v pořádku. Po týdnu volá, že imo nefunguje a zda-li mohu přijet. Upozornil jsem že jsme imo nedelali. Při zjisteni zavady jsem zjistili že píše zavada přistrojovky. Na budkíkách napsáno NO KEY. Řešení záavady jsem nechal na něm. Info o závadě jsem sdělil i těm co udajne immo dělali. Po měsíci přišel zákazník do té firmy že nese fakturu na cca 500eur( fakturu jsem nevidel) a požadaoval zaplacení. Firma nechápala proč neřešil reklamaci s nimi a ihned vezl vozidlo do servisu. Když už, tak má donest udajne poškozene budkíky aby mohli vyloučit závadu. Po roce jsem dostla soudně JÁ výzvuk zaplacení 30000Kč za škodu na autě. Celý roky jednal s firmou co dělá imo a pak žaluje moji osobu. Jelikož já jsem vydal doklad. I když tvrdí firma, i poškození že imo se týka jich. Vše je na základě dokladu. Je možné, že by špatným kodováním ima projevila závada po týdnu? Mužu tím že naučím ovladač poškodit budíky či ECU? Mohlo to nějak zablokovat když vložil naloezný klíč?Já jsem jistej že NE, ale chci slyšet i názory od odborníku. Je cena za originální ovladač 1K0959753N včetně kodovaní hodně?Děkuji za odpovědi
|
|
|
Návrat nahoru |
|
fekete2 |
Zaslal: so duben 09, 2016 21:12 pm |
|
|
|
Zdravím,ve stručnosti.
Odborník nejsem,ale vůbec tomu nerozumím.
500 e,30000kč,new ovladač
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: so duben 09, 2016 21:27 pm |
|
|
|
Pokud máš vystavený doklad na to, že jsi dělal jen dálku, tak bych určitě podal nějakou námitku, resp si vzal právníka. Tohle by jsi měl vyhrát. Většinou když lidi chtějí s někým vyjebat, tak čekají, že se lekneš. Ale když jim sdělíš, že to předáš právnímu zástupci. Tak si uvědomí, že budou muset zacvakat výlohy...
A ještě pokud jsou nějaký dopisy, nebo posudek na to, že jsi s immem nic nedělal. Tak bych řekl, že by to mělo klapnout.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne duben 10, 2016 6:24 am |
|
|
|
Vag clone 908 cz a golf 6 facelift ? to jsi slušnej dobrodruh )
žalující strana musí prokázat souvislosti mezi učením klíčů a následným poškozením budíku , což nevím , když auto odjelo , jak by to chtěli udělat ...
Pokud teda si sami napsali fakturu na 30000 kč a tu chtějí skrze návrh na platební rozkaz proplatit , tak ji musel někdo podepsat a přijmout ne ? nebo si ji podepsali sami ? pokud ano , tak zde je důvod pro podezření tr činu podvodu - to už je pro benga a pro grafologa..
jak je to teda s tou fakturou ??
na základě čeho chtějí proplatit údajnou škodu ?
podepsal jsi ji nebo ne ?
co je to za firmu a proč jí nezveřejníš , at si ostatní dají pozor ?
nebo je ta firma nějaký "účelový kamarád" stejně jako 90% lidí od aut ? ?
podal jsi odpor proti návrhu na plat .rozkaz , nebo jsi to vyřešil schováním hlavy do písku ?
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: ne duben 10, 2016 7:11 am |
|
|
|
Oprava 500eur odtah 4500kc 10000kc pravnik cca 1200 soudni poplatky. VCDS je normalne koupene od ross tech v Cr ja negim jak se ta firma jmenuje vag-com.cza. Je to uz asi minim.6let. Takze urcite neni cina. Firma co delala klic ma i oficialni prodej super vagu. Mam na to uz u pravniku. Musi se podat odpor. Faktury a veskere jednani poskozeny vedl s tou firmou co skutecne delala to imo. Ja nic nevidel. Nic nepodepisoval. Jenze on nema ty budiky tak ho ignorujou.
|
Naposledy upravil klicnik1 dne ne duben 10, 2016 12:57 pm, celkově upraveno 9 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: ne duben 10, 2016 7:15 am |
|
|
|
Jmena vam urcite sdelim az bude vyresene. Firma co delala imo se nebrani se s nim soudit, ale musi zalovat je. Jo faktura je v eur jelikoz se to opravovalo v SRN. Poskozeny bydli u hranic.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: ne duben 10, 2016 9:23 am |
|
|
|
Uplnĕ bych se na nĕho vys _al. Immo je ve štitu a ty jsi dĕlal dálku v centrální elektrice .
Další vĕc je že záruku mĕl uplatnit u toho kdo to dĕlal a né to hned táhnout nĕkam jinam.
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: ne duben 10, 2016 9:31 am |
|
|
|
přesně tak. To se také nelíbí firmě.,že to neřešil opravu s nima..Mohli to opravit sami...člověk má takovu jistotu,ale víte jak to dneska chodí u soudu.. Jak se říká pro dobrotu na žebrotu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektroinstalace |
Zaslal: út duben 12, 2016 7:53 am |
|
|
|
Ahoj soudí tě Německá strana nebo Česká?Jaký jsi měl klíč byl ještě ze dvou částí nebo jen jedné?Neber to na lehkou váhu!Nepsal immo chybu crc?Mělo to original alarm?Použil jsi original dálku?
Ze své zkušenosti se k tomu koncern postaví jako k trestnemu činu klíč u nich určitě nebude objednán a nebyl zapsán do systému on line.Záleží co vše je ve faktuře a hlavně co ten zákazník tvrdí.Držím palce.
|
_________________ www.autoelektroinstalace.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
Robin |
Zaslal: út duben 12, 2016 8:07 am |
|
|
|
Golf VI klíč že dvou části no nevím nevím
|
_________________ VagCom304,china seeprog,tla012
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út duben 12, 2016 10:12 am |
|
|
|
Klic je ze dvou casti. Original je myslim jedna. Ovladac byl originalni Hella 434 MHz 50W 1K0959753 N. Jsou z Vw. Ten spodek s cipem delala ta jina firma. To je hlavni problem, ze ja delal jen dalku a oni to imo. Cely rok chodi k nim a dohaduje se o skode a pak chce penize po me. Ten poskozeny je z Cr
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: út duben 12, 2016 19:56 pm |
|
|
|
Co tahle instituce by ti nepomohla , třeba i zdarma ?
http://www.coi.cz/
funguje to pro prodejce i spotřebitele
J.
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
autoelektroinstalace |
Zaslal: út duben 12, 2016 20:16 pm |
|
|
|
Pokud máš rozumně napsanou fakturu tak se neboj.Mají nějaké znalecké posudky?Asi bych nic neplatil jdi za právníkem a udělej proti kroky.Kde máš jistotu že pán nebyl ještě nikde jinde že tam nebyl pokus o krádež atd atd.
|
_________________ www.autoelektroinstalace.cz
|
|
Návrat nahoru |
|
klicnik1 |
Zaslal: út duben 12, 2016 20:56 pm |
|
|
|
Pravnici mi pisou odpor proti rozsudku. Tento tyden se to posle.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: st duben 13, 2016 8:12 am |
|
|
|
2 John:
ČOI Ti jako firmě nepomůže.
Snažil jsem se něco s nimi řešit a tím že jsi firma, tak jsem dostal pouze doporučení abych si to vyřešil přes svého právníka.
Pomáhají spotřebiteli, ale jak řešíš právo prodejce, nebo firmy, tak je problém.
Jak jsi zákazník, tak Ti pomůže kdokoliv.
Řešil jsem nějaký trable z jiného soudku (falšování podpisu na smlouvě o dodávání energií) a pomohl mi jak ERů, tak i ČOI. Poradili přímo paragrafy, atd čím se mám ohánět a všechno klaplo bez právníka.
Ale jak jsem jsem řešil jak se bránit proti vychcanýmu zákazníkovi abych nepřekročil rámec zákona, tak fuck off.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|