Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Kontrola souboru - je to dobrá úprava?
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Kontrola souboru - je to dobrá úprava?

Autor Zpráva
K
Zaslal: čt březen 10, 2016 8:05 am Citovat
Většina z Vás zde smajlíkuje, a přitom máte podobné věci na webu.
Možná i Marao.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
Sodan
Zaslal: pá březen 11, 2016 8:12 am Citovat
Cituji z několika emailů:

"Dobry den, uz jsem byl u Vas teda s octavii i 1.8t, kde byla strasne spatne prepajena jednotka, daval jste tam origo sw a pak i cip. "

"Jde oto, že jeden tu člověk, který se tím zabývá mi řekl, že mi to tam nahraje a nějak se mu to nepodařilo, jediné štěstí je, že auto jede"

Moje odpověď:

celou dobu se Vám snažím vyjít vstříc. Pokud to mohu shrnout. Řešíme zde, jestli bylo vozidlo před cca rokem správně upraveno. Do dnešního dne nebyla poskytnutá služba reklamována. S ohledem na to, že jste místo reklamace do díla neautorizovaně zasahoval, nelze nyní určit, v jakém stavu se nachází. To, jestli je tam nyní původní záloha, nebo cokoliv jiného není předmětem sporu.

Proto že jste vyjádřil ztrátu důvěry v mojí osobu, navrhuji jedinou možnost, jak situaci řešit. Podáním řádné reklamace poskytnuté služby. V rámci reklamace Vám nabízím jediné možné řešení situace: měření výkonu na dynamické brzdě, které absolvuji s Vámi. Před měřením Vám do jednotky nahraji tovární originál (dle výrobního štítku jednotky) a provedeme měření. Pokud bude motor dosahovat parametry udávané výrobcem a nebude vykazovat vady, které by výsledek úpravy mohly negativně ovlivnit, nahraji mnou provedenou úpravu a provedeme opětovné měření. Pokud nárust výkonu nebude mezi deklarovanými 5 - 13 % ( http://www.sodan.cz/index.php?page=chiptuning ) , vrátím Vám peníze za úpravu a uhradím i měření. V opačném případě uhradíte měření vy plus moji sazbu za práci. Je to jediné fér, průkazné řešení pro obě strany, souhlasíte?

Odpověď:

"Ja po Vas chtel nahrat ten upraveny soubor, nyni je to uplne jedno ten zip archiv je ten soubor, ktery vy jste jakoze odladil, nebojte jedu na brzdu jen ze srandy si necham zmerit tu radoby Vasi upravu a pak si necham od nich udelat profi upravu jsem vazne zvedavy. Ale jak mi reklo vicero lidi, zadne extra rozdil mezi originalem a vami zpravenou verzi neni. Rikam rovnou jeste se uvidime a bude to necekane"

Takže asi tak. Zákazník nemá zájem řešit problém, který dosud neměl. Zákazník si usmyslel, že bude rok užívat dílo a pod pohružkou násilí (těch emailů bylo vícero) si vynutí vrácení peněz jen proto, že mu nějaký "Franta" z horní dolní něco nakukal a ani přitom nedokáže jednotku správně přehrát. Nevím, jak jinak, než uvedenou nabídkou rozptýlit jeho pochyby. Měření se musí účastnit obě strany, jinak si může měřit klidně trabanta a vydávat to za mé dílo. Myslím, že se shodneme na tom, že pokud zákazník odmítá pomoc, tak mu ji prostě nelze poskytnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: pá březen 11, 2016 8:34 am Citovat
vrat mu prachy a pošli ho někam , nebo ti ta trocha práce stojí za letité dohadování s idiotem ? Rolling Eyes
stejně se ten sw neladil , jenom se tam nalil , tak to zase snad taková ztráta času není ne ?

ještě bych fešáka trochu profackoval i s jeho kámošema .. Laughing Laughing

Zaslal: pá březen 11, 2016 10:33 am Citovat
To bych udělal i rád, ale originál upravoval kolega na míru stavu auta a práce s tím tenkrát bylo docela dost...

Já nemám potřebu se s nikým dohadovat, za svou prací si stojím a mohu ji kdykoliv kontrolním měřením prokázat, data tu mám uložená.

K místním expertům - soubor co tu porovnáváte byl v původní jednotce, kterou se již někdo upravovat pokoušel (není shodná s originálem). Jsou v ní 4 chyby, které byly odstraněny. Proto se dělala zkušební jízda několikrát. Nikdy nenchávám zákazníka odjet nespokojeného. Nespokojený zákazník byl za 15 let co do toho dělám jen jeden. V případě nespokojenosti nahrávám zpět zálohu, vracím peníze a uctivě se loučím...zákazník neplatí vůbec nic. Kdybych měl každému vracet peníze jen proto, že si o ně po roce řekne, tak bych asi zkrachoval. To prostě nejde. Víc k tomu nemám co dodat. Obrázek ať si udělá každý sám.

PS.: Předpokládám, že nikoho normálního nenapadne jít po roce do restaurace, že jste si před rokem dali oběd, který Vám nesedl a že chcete vrátit peníze! Nebo snad jo?

PPS.: Jak mě jeden uživatel upozornil, sám majitel na DP fóru potvrzuje, že to má dobře upravené, ale chce dělat další HW úpravy. Screenshot nejde přiložit, tak jako link + originální text:

http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=149841&postdays=0&postorder=asc&start=15

Zaslal: pá listopad 13, 2015 1:55 pm Citovat
marao
Přispěvovatel

čao řeším to samé mám rs 132kW, nyní dobře čiplá, doma mi leží svody a turbo KK04-001 a 4 bar regulátor tlaku akorát mám strach, že když to tam dám tak za chvilku budu dělat go motoru, spojky atd.. když to nechám poladit na 240 koní ustojí to originál motor bez úprav?
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 12:55 pm Citovat
Takte jste me podvedl tohle si vyridime na osobnim setkani strasne se tesim doufam ze budu jen prihlizet.

Udelal jste na me podvod. Ty penize ni jeste rad vratite uvidite.

Jen mimochodem po vasem radoby upraveni do jednotky sla jina mapa, tu vasi jsem si nechal vytahnout jen kdyby nahodou. Jste podvodnik nebojte bude to brzy o vas vsude videt. To co jste delal je nalejvarna jako to tu nazyvaji. Me to nestoji nic, ale Vase reference to jsou.

Hodne zdaru pane podvodnik
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 12:59 pm Citovat
Pokud si stojite za tim sw ktery byl v aute po vasem odladeni tak rad jej necham zmerit, sle tim padem v jste mi do auta nenahral to co jste jakoby radoby upravoval. Tento soubor byl po vasem zasahu v aute jiz podle data. Udelal jsteze me hlupaka.

Ja jen potvrdim jaky jste podvodnik.

Stema fackama jsem pro:-D otazka kolik by jencvosky toho ustal:-D strasne se tesim na ten jeho pohled necekaneho setkani.
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 13:03 pm Citovat
Jinak stim co bylo ze auto je odladeno dobre ano byl tam nahran sw kde byl spatny crc ale auto aspon jelo dle nych predstav. Ten rozdil byl dost poznatelny. Po uprave od podvodnika rozdil nebyl zadny. Necham si ten sw co je v zipu nahrat do auta pokud bude tam prinos 10% oproti serii tak je to ok, ale jak rikam soubor ktery tu byl predtim tak ten mozna tech 10% mel tento nema prinos zadny.

Sak pak to pana podvodnika bude stat mnohem vicero.
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 13:04 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
vrat mu prachy a pošli ho někam , nebo ti ta trocha práce stojí za letité dohadování s idiotem ? Rolling Eyes
stejně se ten sw neladil , jenom se tam nalil , tak to zase snad taková ztráta času není ne ?

ještě bych fešáka trochu profackoval i s jeho kámošema .. Laughing Laughing

Pan neladil prisel s sw a nahral jej tam a mas to ciple. Nalezel jsem podvodnikovi. Radeji priste pridat a je klid. Tak jjako ostatni auta ktere delal co sem si zjistil.
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 13:08 pm Citovat
Sodan napsal:
Cituji z několika emailů:

"Dobry den, uz jsem byl u Vas teda s octavii i 1.8t, kde byla strasne spatne prepajena jednotka, daval jste tam origo sw a pak i cip. "

"Jde oto, že jeden tu člověk, který se tím zabývá mi řekl, že mi to tam nahraje a nějak se mu to nepodařilo, jediné štěstí je, že auto jede"

Moje odpověď:

celou dobu se Vám snažím vyjít vstříc. Pokud to mohu shrnout. Řešíme zde, jestli bylo vozidlo před cca rokem správně upraveno. Do dnešního dne nebyla poskytnutá služba reklamována. S ohledem na to, že jste místo reklamace do díla neautorizovaně zasahoval, nelze nyní určit, v jakém stavu se nachází. To, jestli je tam nyní původní záloha, nebo cokoliv jiného není předmětem sporu.

Proto že jste vyjádřil ztrátu důvěry v mojí osobu, navrhuji jedinou možnost, jak situaci řešit. Podáním řádné reklamace poskytnuté služby. V rámci reklamace Vám nabízím jediné možné řešení situace: měření výkonu na dynamické brzdě, které absolvuji s Vámi. Před měřením Vám do jednotky nahraji tovární originál (dle výrobního štítku jednotky) a provedeme měření. Pokud bude motor dosahovat parametry udávané výrobcem a nebude vykazovat vady, které by výsledek úpravy mohly negativně ovlivnit, nahraji mnou provedenou úpravu a provedeme opětovné měření. Pokud nárust výkonu nebude mezi deklarovanými 5 - 13 % ( http://www.sodan.cz/index.php?page=chiptuning ) , vrátím Vám peníze za úpravu a uhradím i měření. V opačném případě uhradíte měření vy plus moji sazbu za práci. Je to jediné fér, průkazné řešení pro obě strany, souhlasíte?

Odpověď:

"Ja po Vas chtel nahrat ten upraveny soubor, nyni je to uplne jedno ten zip archiv je ten soubor, ktery vy jste jakoze odladil, nebojte jedu na brzdu jen ze srandy si necham zmerit tu radoby Vasi upravu a pak si necham od nich udelat profi upravu jsem vazne zvedavy. Ale jak mi reklo vicero lidi, zadne extra rozdil mezi originalem a vami zpravenou verzi neni. Rikam rovnou jeste se uvidime a bude to necekane"

Takže asi tak. Zákazník nemá zájem řešit problém, který dosud neměl. Zákazník si usmyslel, že bude rok užívat dílo a pod pohružkou násilí (těch emailů bylo vícero) si vynutí vrácení peněz jen proto, že mu nějaký "Franta" z horní dolní něco nakukal a ani přitom nedokáže jednotku správně přehrát. Nevím, jak jinak, než uvedenou nabídkou rozptýlit jeho pochyby. Měření se musí účastnit obě strany, jinak si může měřit klidně trabanta a vydávat to za mé dílo. Myslím, že se shodneme na tom, že pokud zákazník odmítá pomoc, tak mu ji prostě nelze poskytnout.

Pane podvodnik podivejte se na ten soubor, ze kdy je vytvoren. Nebavime se otom co je nyni v aute nechal jsem si tam dat original co do te jednotky patri. Ne nejake pokusy, nebo radoby Vas slavny pokus o upravu. To ze ted upravite nejaky soubor a pak mi reknete ze ten tam byl tak nato Vam ..... To by mohl rici kdokoliv tohle to je vyzalohovane pro jistotu. Jsem rad ze jsem si jej nechal vyhrat, ted se mi hodi.
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 13:19 pm Citovat
Jinak stou restauraci je to zabavne tam bych rekl ze to jidlo neni dobre, ale pokud clovek nerozumi tomu sw, nerozumi programovani, tak jen tezko pozna zdali je to ok. Ale ssi jste jina liga Smile tim padem jste lepsi jak firmy co to odbrzduji a doladuji.

Ted uz vim ze spravne naledeni lze mot pouze v kombinaci obrzdeni. Ne ukazelem skupin ve vagu takto se auta neladi, mozna ano takto to delaji podvodnici jako www.sodan.cz

Krasne klicove slova pro google a jine podvod , podvodnik sodan.cz google bude mit radost a jine vyhledavace taky, bude jich pribyvat a bude to prvni co clovek najde, ze pan je podvodnik
dreizig5
Zaslal: pá březen 11, 2016 16:01 pm Citovat
ty musíš být hroznej dement Rolling Eyes doufám že dostaneš do držky,mužeš se stavit aj pro pár za mnou Laughing
marao
Zaslal: pá březen 11, 2016 16:43 pm Citovat
Pan ma jednoduse na vyber. Dement hele myslis pana z www.sodan.cz , nenecham to jen tak.

Kdo se tu bavi o ranach ??? Ty tu vytahujes fyzicke nasili? Tak daleko snad nebude nutno az zajit. Nekdy spatne reference a jine znamena vic jak dostat. Je to jeho prace:)
tomík
Zaslal: pá březen 11, 2016 16:44 pm Citovat
Demence ...

Zaslal: pá březen 11, 2016 16:46 pm Citovat
Tohle je upozorneni pro jine.... Na www.sodan.cz at radeji upravu vozidla predaji zkusenym firmam, kde vse probehne tak jak ma. Na jine veci je pan sikovny, ale cipovani( uprava map) neni dobra volba.
eazy20
Zaslal: pá březen 11, 2016 17:21 pm Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 575 Bydliště: Košice Prešov Regensburg
marao pekne si sa ukazal a tak ti treba,aspon si sa poucil,ze cena za upravu nie je vsetko

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 3 z 6    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá srpen 15, 2025 5:44 am