Obsah fóra checksum.cz » Diskuze mimo mísu » Profesionální zvýšení výkonu od úpravce s normou ISO |
Strana 3 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 Další |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:44 am |
|
|
|
iso znamená :
záchod vlevo , vypínač světla na zachodě vpravo ve vyšce 120cm dle iso , mísa uprostřed ,dekl se otvírá nahoru, dle iso je tam cedulka nahoru, barva bílá též dle iso,
každý kancl má cedulku kdo za něj zodpovídá,kdo a kdy ho musí povinně uklidit a kam to přesně zaevidovat..
každá popelnice má nálepku expiration date a cedulku kde se otvírá ,a že se otvírá nahoru, aby dement věděl že se neotvírá dole..
no nevim v dnešní době kravatingu a jiných maskování a přetvářek, mi přijde, že dementizace veřejného prostoru stále stoupá , za chvíli nám ti okravatovaní idioti budou říkat jak se máme autorizovaně vysrat.....
ale jak souvisí iso s kvalitou úprav a znalostmi to fakt nevím...
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne čt listopad 20, 2014 11:47 am, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 11:47 am |
|
|
|
BEST OF vysvetleni co je iso
|
_________________ www.tdichip.cz, www.tpower.cz
oficiální zastoupení EVC pro ČR a SR
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 12:54 pm |
|
|
|
ale je to tak takže už víš co si máš myslet o firmě co má ISO9001
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vwphun |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 13:01 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: iso znamená :
záchod vlevo , vypínač světla na zachodě vpravo ve vyšce 120cm dle iso , mísa uprostřed ,dekl se otvírá nahoru, dle iso je tam cedulka nahoru, barva bílá též dle iso,
každý kancl má cedulku kdo za něj zodpovídá,kdo a kdy ho musí povinně uklidit a kam to přesně zaevidovat..
každá popelnice má nálepku expiration date a cedulku kde se otvírá ,a že se otvírá nahoru, aby dement věděl že se neotvírá dole..
no nevim v dnešní době kravatingu a jiných maskování a přetvářek, mi přijde, že dementizace veřejného prostoru stále stoupá , za chvíli nám ti okravatovaní idioti budou říkat jak se máme autorizovaně vysrat.....
ale jak souvisí iso s kvalitou úprav a znalostmi to fakt nevím... 
Pod to se podepíšu!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
geri |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 16:24 pm |
|
|
|
moc hezky a přesně napsaný od DIGIHO
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 20:57 pm |
|
|
|
Digi nezklame
Zdá se mi nebo ten pořad Autosalon se stal pouze reklamou pro Xtunning?
|
_________________ Immo emu, http://eshop.autoelectronic.cz/ new - Alfa/Fiat immo emu
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 21:08 pm |
|
|
|
Okura napsal: Digi nezklame
Zdá se mi nebo ten pořad Autosalon se stal pouze reklamou pro Xtunning?
Jeste ze na to nekoukam, kdyz si nekdo zaplati, budou tam mluvit klidne o norme iso Je to posledni dobou jen pumpa na prachy z reklamy a kvalita poradu sla uplne nekam jinam
|
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 21:26 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: čt listopad 20, 2014 21:33 pm |
|
|
|
No koukam ze o xtuningu samy klasicky klamavy kecy co chtej lidi slyset ... zaspali dobu a s tema kvalitnima softama ani dobu nedozenou ... ani brzdy jim v tom nepomuzou
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: so listopad 22, 2014 21:20 pm |
|
|
|
Musim rict, ze zajem je najednou dost velky - na to jak jsem si myslel ze je CR mala a nikdo uz brzdu chtit ani nemuze
Taky potesime majitele "valce z Kolina" a dalsich "homemade" brzd moznosti upgrade - promenime ho v opravdovou a funkcni brzdu
Par informaci co pripravujeme na poli brzd naleznete zde: http://www.tdichip.cz/tpower-dyno ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: so listopad 22, 2014 23:17 pm |
|
|
|
Co se tyce X-tuningu, tak maji asi fakt dobrou reklamu. Volal jsem do jedny spedice kde psrobehla jedna usmevna slovni dohadovacka kdo komu vlastne volal. Ja volal prvni. Pana jsem si neulozil. On volal za par hodin pozdeji zpet a ja mu nutil ze vola on me a neco potrebuje. Tak mi rikal, Vy jste z X-tuningu?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: ne listopad 23, 2014 16:57 pm |
|
|
|
Tpower, jedna technicka, jak budes mit vyresenou regulaci retarderu?? Spousta firem se s tim trapi. Ty realne hodnoty vykonu uz pri prvnim mereni aniz by byla vypocitane ztraty, to se da jak udelat? Chapu ze se da vypocitat max vykon na kolech ale na motoru???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
eazy20 |
Zaslal: ne listopad 23, 2014 19:19 pm |
|
|
|
tpower napsal: Musim rict, ze zajem je najednou dost velky - na to jak jsem si myslel ze je CR mala a nikdo uz brzdu chtit ani nemuze
Taky potesime majitele "valce z Kolina" a dalsich "homemade" brzd moznosti upgrade - promenime ho v opravdovou a funkcni brzdu
Par informaci co pripravujeme na poli brzd naleznete zde: http://www.tdichip.cz/tpower-dyno ...
a aka je cena tej tpower dyno 2wd?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
K |
Zaslal: ne listopad 23, 2014 19:57 pm |
|
|
|
|