| Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » k: r.j. 03g906016DH |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| vaha |
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:04 am |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| K |
Zaslal: pá listopad 07, 2014 9:32 am |
|
|
|
|
Klíčem k úspěchu je správné nastavení teploty a tlaku horkého vzduchu. ..cituji návod.
Pokud jsi myslel, že mám na mysli ruční horkovzduch , tak je vidět, že jsi to co mi posíláš ani nečetl, natož používal. A vůbec už neumíte vnímat trochu ironie. Za další ty i Geri si myslíte , že to uděláte lépe než fabrika??
Určitě ne. Navíc U1 měly technologický problém v použitých materiálech. U novějších se již toto prakticky nevyskytuje. I tak mám radši klasické nožky...mohou dilatovat. V jednotce je rozdíl až 100 stupňů což rozhodně má vliv na tepelnou roztažnost jakéhokoliv materiálu. A pokud třeba Gerimu to vydrží aspoň tři roky a nejde jen o chvástání tak klobouk dolů. I když i to beru jako nic moc.
Omlouvám se za zasí.... tématu.
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| vaha |
Zaslal: pá listopad 07, 2014 10:00 am |
|
|
|
|
K napsal: Klíčem k úspěchu je správné nastavení teploty a tlaku horkého vzduchu. ..cituji návod.
Pokud jsi myslel, že mám na mysli ruční horkovzduch , tak je vidět, že jsi to co mi posíláš ani nečetl, natož používal. A vůbec už neumíte vnímat trochu ironie. Za další ty i Geri si myslíte , že to uděláte lépe než fabrika??
Určitě ne. Navíc U1 měly technologický problém v použitých materiálech. U novějších se již toto prakticky nevyskytuje. I tak mám radši klasické nožky...mohou dilatovat. V jednotce je rozdíl až 100 stupňů což rozhodně má vliv na tepelnou roztažnost jakéhokoliv materiálu. A pokud třeba Gerimu to vydrží aspoň tři roky a nejde jen o chvástání tak klobouk dolů. I když i to beru jako nic moc.
Omlouvám se za zasí.... tématu.
A nebo tam taky píšou něco o infra viz porovnání rozložení teploty infra vs. hotair...Já rozhodně BGA nepájím, kdžy potřebuji nechávám to dělat u známého co dělá vývoj/výrobu elektronických zařízení a má na to hoodně drahé zařízení,ale cena tomu také odpovídá takže asi tak.KONEC
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| geri |
Zaslal: so listopad 08, 2014 21:48 pm |
|
|
|
|
| nebudu nikomu nic tvrdit ani vyvracet.. znáte to....papír snese vše...
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|