Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Úprava OctaviaTDI 74 KW PD 4X4 help? |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
TRISKELEON |
Zaslal: út leden 27, 2009 17:20 pm |
|
|
|
Mohl by jste se mi někdo podívat na moji upravu softu ECU? A popřípadě poradit co vylepšit nebo kde je chyba začínám díky. Jo a nechci žádnou brutalitu prostě maximum bez snížení životnosti motoru.Jo a taky to nějak žere ale to i s origo softem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: út leden 27, 2009 18:36 pm |
|
|
|
Jseš si jistej,že sis tu úpravu dělal sám ???
Já si myslím že nám lžeš !!!
Já teda tuning moc nedělám, ale připadá mě to nějak povědomý ten soubor. Je zajímavý že ten samej mám už dva roky v kompu.
Mimochodem ta úprava je nesmyslná.(podle mě)
Jsem zvědavej jestli se k tomu vyjádří Brouk nebo Chiptuning.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
pavlas |
Zaslal: út leden 27, 2009 20:20 pm |
|
|
|
gyba ma pravdu, urcite ji nedelal.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRISKELEON |
Zaslal: út leden 27, 2009 20:47 pm |
|
|
|
Upravoval mi to známej,já jsem si to pouze nahrál do ECU. V čem je to špatný? Příjde mi,že to jede líp,ale čekal jsem od toho víc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: út leden 27, 2009 20:55 pm |
|
|
|
Kolik tě to stálo ?
Je to úplně nesmyslná úprava.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRISKELEON |
Zaslal: út leden 27, 2009 21:00 pm |
|
|
|
Defakto nic. Bylo to v ceně kabelu,který jsem si kupoval. Dotyčný,který mi úpravu poslal mi minulý týden chipoval odtahovku Ducato 2,8 JTD a ta jede jako oheň,tak nevím.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Brouk |
Zaslal: út leden 27, 2009 21:02 pm |
|
|
|
souhlas ! uprava je indeticka z CD se prodavaji s Galetama a ruzne po netu a pochazi z podpory p. Svobody a nazev souboru je tuning SVO.bin a take popis k souboru tam je :
Octavia 038 906 019 DL 1.9/74 kW 4x4 TDI PD 0281 011 077
Tak je to ulozeno na jeho podpore pro ty co od neho neco kupovali treba driv vagprog . atd
Soubor ma upravene 4 mapy . na tech CD jsou lepsi i horsi upravy tato je z tech horsich
|
_________________ upravy software , "pro stale zakazniky" full HW-SW podpora vcetne nejvetsi databaze orig souboru . upravy chip, Fap, klapky, egr, zavady , start stop, CAR-TRUCK-TRACTOR
https://www.facebook.com/pages/Moravia-tuning-chiptuning/152779668154082
|
|
Návrat nahoru |
|
gyba |
Zaslal: út leden 27, 2009 21:18 pm |
|
|
|
Brouk díky za podporu.
To:TRISKELEON.Nechápu proč jsi to neřekl hned. Ty si myslíš že jsme tady na fóru nějaký pitomci a nepoznáme to ? Já jsem se kdysi ptal na to samý, ale vyklopil jsem to narovinu.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: út leden 27, 2009 21:21 pm |
|
|
|
Moravak a nechava si nalivat takovej tuning do ecu. Na morave je preci jina moznost poradne, precizne odladit auto...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRISKELEON |
Zaslal: st leden 28, 2009 9:48 am |
|
|
|
Psali jste,že je tahle mapa na cd k galletu. Nějaký mapy jsem tam našel. Jak poznám,která patří k mému vozu? Vždy je tam jiné číslo jednotky i softwaru. Lze použít mapu ze složek např.audi,seat a VW. Za předpokladu,že jsou jednotky koncernové,by to mohlo jít ne? Klidně bych si nechal upravit soubor od někoho z vás,ale jak poznám,že ten soubor bude správně upravený,když za to dám peníze a nemůžu si to vyzkoušet? Zkoušel jsem otevřít originální soubor v ECN 2001 a k němu přiřadit upravený soubor a nějaké změny v mapách jsem viděl,avšak když tvrdíte,že tato mapa je nesmyslná,potřebuji tedy správně upravenou mapu,abych věděl jaké správné změny se mají provádět a pochopil správnou podstatu úpravy.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: st leden 28, 2009 10:22 am |
|
|
|
NO jestli si myslis ze ti clovek co tomu opravdu rozumi povi co jak upravil tak to zapomen... dodrzuje presnej obsah ecu pro tvuj motor.. A nejlip nech to sverit nekomu kdo to umi delat, a kdyz neveris tak at to udela na brzde.... co vim tak na morave bude brzda tady a i upravu tam udalas www.tdifun.cz
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chiptuning |
Zaslal: st leden 28, 2009 12:44 pm |
|
|
|
FUN ti to udela dobre,brzdu sice nema , ale zase ma OLS300 muze ti to ladit online taky zajimava hracka , mi to zrovna ukazoval kdyz jsme se naposled videli
|
|
|
Návrat nahoru |
|
TRISKELEON |
Zaslal: st leden 28, 2009 15:43 pm |
|
|
|
Někteří tady psali, že když pošlu origo tak to upraví tak jsem si myslel,že to bez auta jde taky v poho. Docela mě to chytlo a chtěl bych se to naučit. Tunit Favorita(hlava,vačka,atd...) je jednodušší .
PS- Jo a píše za mě mladá Net mám doma a ona mi čte odpovědi a já jí je diktuju tak zhruba mám volání zadarmo tak to řeším momentálně takhle když jezdím kamionem.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Antoán |
Zaslal: st leden 28, 2009 17:23 pm |
|
|
Site Admin
|
Prosím všechny, aby sem veřejně neuploadovali upravené obsahy z ECU. Využijte k tomu některý z upload serverů nař. Uložto nebo Rapidshare a sem pak umístěte link. Nered bych se dostal do konfliktu s autory sw za podporu šíření jejich vlastnictví. Díky
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|