Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  čip Octavia 2
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

čip Octavia 2

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: st květen 29, 2013 6:38 am Citovat
ono stačí přepnout jednotky v map properties ....
ale jak se chytil na to 3937 .... Laughing Laughing

Zaslal: st květen 29, 2013 6:42 am Citovat
sunnx napsal:
vaha napsal:
Ať počítám jak počítám tak mě to nějak nevychází a ten cracknutý OLS mě pořád na tý tvojí adrese ukazuje nějaký sračky tak nevím?! Laughing

http://www.jednotky.cz/teplota/kelvin-na-stupen-celsia-prevod/ tady to prepocita za tebe Smile a nemusis si stim lamat hlavu

můžu se zeptat kolik už jsi "naladil" aut ? když se necháš nachytat na hexa hodnotu ?
hexa nehexa , stačí 10 až 20 % nakrmit tu a tam a je to "načypovaný". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

p.s. hlavně lambdu a nezapomen na mapu odtrhu předvstřiku , poznáš jí podle toho že z ní čouhá cigaretový papírek a šuplera..

Zaslal: st květen 29, 2013 7:38 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
sunnx napsal:
vaha napsal:
Ať počítám jak počítám tak mě to nějak nevychází a ten cracknutý OLS mě pořád na tý tvojí adrese ukazuje nějaký sračky tak nevím?! Laughing

http://www.jednotky.cz/teplota/kelvin-na-stupen-celsia-prevod/ tady to prepocita za tebe Smile a nemusis si stim lamat hlavu

můžu se zeptat kolik už jsi "naladil" aut ? když se necháš nachytat na hexa hodnotu ?
hexa nehexa , stačí 10 až 20 % nakrmit tu a tam a je to "načypovaný". Mr. Green Mr. Green Mr. Green

p.s. hlavně lambdu a nezapomen na mapu odtrhu předvstřiku , poznáš jí podle toho že z ní čouhá cigaretový papírek a šuplera..

Mylsíš počátek jiskry?To standartně ladím v nízkejch -10% a ve vysokejch kdy dává turbo hodně tak +17,5% pak ta nafta líp hoří
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vaha
Zaslal: st květen 29, 2013 7:39 am Citovat
sunnx napsal:
vaha napsal:

Dík za odkaz ale stejně mě to pořád nějak nevychází 3 937 kelvin = 3 663,85 stupňů Celsia tak nevím Rolling Eyes
sunnx
Zaslal: st květen 29, 2013 10:06 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
zkopíruj hodnoty .... ctrlc+ctrv map tuning by xxxxx
co takhle zjistit co která osa znamená a podle toho upravit hodnoty ???
škoda že tam je jen teplota x start rpm a výsledek v mg/vstřik
ale když ona se ta teplota zobrazuje nějak divně , copak máme 3937 stupnů nebo co ?

this is new crackwinols tuning group , made by ecupower.cz ??
Mr. Green Mr. Green Mr. Green

mate pravdu kopirovani je trochu prasarna ale tu druhou mapu pouzivaji ke startu auta s automatuckou prevodovkou a mapa s omezenim paliva do 250rpm a teploty 20stupnu celsia je podle vyrobce jen ochrana dvouhnotnostniho setrvacniku pri startu u manualni prevodovky tal proc vymyslet jine hodnoty a nepouzit ty tere vyrobce nastavil pro automat ?
A nebo se pletu? dik Smile

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červenec 18, 2025 3:11 am