Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » čip Octavia 2 |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
hanyhad |
Zaslal: út duben 09, 2013 18:27 pm |
|
|
|
Ahoj lidi, byl by zde někdo ochoten zkontrolovat mi upravené mapy? Nerad bych si oddělal motor. Ještě drobnej dotaz, jestli je tam i opraven teplý start nebo aspoň malou nápovědu, která mapa je na start, díky.
Nejde mi sem vložit soubor, tak pokud by byl někdo ochoten pomoct, nechť napíše PM. Ještě jednou díky.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martin |
Zaslal: út duben 09, 2013 18:48 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hanyhad |
Zaslal: út duben 09, 2013 19:01 pm |
|
|
|
martin napsal: hanyhad napsal: Ahoj lidi, byl by zde někdo ochoten zkontrolovat mi upravené mapy? Nerad bych si oddělal motor. Ještě drobnej dotaz, jestli je tam i opraven teplý start nebo aspoň malou nápovědu, která mapa je na start, díky.
Nejde mi sem vložit soubor, tak pokud by byl někdo ochoten pomoct, nechť napíše PM. Ještě jednou díky.
proč si nechceš oddělat motor? o tom přeci chiptuning ( zvyšování výkonu na úkor výdrže) je že ano?  tyhle dotazy fakt nikdy nepochopim
uprava at je jakákoliv bude fungovat lip nebo hůř větší nebo menší výkon každopádně se jakýmkoliv zásahem zkrátí životnost motoru a jeho komponentu teplý start opravíš výměnou starteru
O teplem startu je toho tady dost a myslím že tu najdeš i soubor na stažení pokud použiješ tlačítko hledat porovnáš si to s origo a budeš vědět jak vypadá tabulka na upravu kdy se má spustit vstřikování a jakou gramáží 
Já ti děkuji za info, budu hledat a snad budu mít štěstí. Stsrtér už mám novej, ale teplý starty bohužel stále zlobí. A co se oddělání motoru týče, tak s tebou souhlasím, ale samozřejmě bych nechtěl aby mi motor odešel měsíc po čipu, aby úprava nebyla agresivní, nebo dokonce destruktivní. Je to pro jistotu, prostě radši se zeptam. Ale díky za názor..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út duben 09, 2013 19:50 pm |
|
|
|
chci si sám naladit soft v aute ale bojím se že bych oddělal motor ??? to mi nejde do hlavy , napřed musím vědět co je motor a jak funguje a pak až bych asi začal motor ladit ne ?
no jo ale cz začátky tuningu asi vypadají takto :
prodám flasher plus upravené mapy ..... zn. iq tunera neřeším , znalosti motorů už vůbec ne .
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
reset-present |
Zaslal: st duben 10, 2013 15:39 pm |
|
|
|
hanyhad napsal: Ahoj lidi, byl by zde někdo ochoten zkontrolovat mi upravené mapy? Nerad bych si oddělal motor. Ještě drobnej dotaz, jestli je tam i opraven teplý start nebo aspoň malou nápovědu, která mapa je na start, díky.
Nastav diag.vyšší startovací dávku,někdy to zabere..Typoval bych to oktu 2 pd najeto okolo 180tkm...věčný problém...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
hanyhad |
Zaslal: po duben 15, 2013 20:39 pm |
|
|
|
reset-present napsal: hanyhad napsal: Ahoj lidi, byl by zde někdo ochoten zkontrolovat mi upravené mapy? Nerad bych si oddělal motor. Ještě drobnej dotaz, jestli je tam i opraven teplý start nebo aspoň malou nápovědu, která mapa je na start, díky.
Nastav diag.vyšší startovací dávku,někdy to zabere..Typoval bych to oktu 2 pd najeto okolo 180tkm...věčný problém...
Skoro jsi se trfil - OCT 2 PD najeto 140tkm...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sunnx |
Zaslal: po květen 27, 2013 11:18 am |
|
|
|
hanyhad napsal: Ahoj lidi, byl by zde někdo ochoten zkontrolovat mi upravené mapy? Nerad bych si oddělal motor. Ještě drobnej dotaz, jestli je tam i opraven teplý start nebo aspoň malou nápovědu, která mapa je na start, díky.
Mas EDC16? poud ano ta ten teply start je na F0750 a hned pod nim je dalsi mapa F082E zkopiruj s ni hodnoty a hod je do F0750 a nemusis nic dalsiho vymyslet a na kontrolu bohuzel nemam cas
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Jafan |
Zaslal: po květen 27, 2013 17:12 pm |
|
|
|
Neřek bych že všechny EDC16 maji mapy pro opravu teplého startu na těchto adresách.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: út květen 28, 2013 13:46 pm |
|
|
|
sunwukung yellowmonkey to ví přesně i přez to že ten típek nedal ani číslo jednotky
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út květen 28, 2013 18:16 pm |
|
|
|
zkopíruj hodnoty .... ctrlc+ctrv map tuning by xxxxx
co takhle zjistit co která osa znamená a podle toho upravit hodnoty ???
škoda že tam je jen teplota x start rpm a výsledek v mg/vstřik
ale když ona se ta teplota zobrazuje nějak divně , copak máme 3937 stupnů nebo co ?
this is new crackwinols tuning group , made by ecupower.cz ??
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
Jafan |
Zaslal: út květen 28, 2013 21:30 pm |
|
|
|
3937 už by bylo docela horko
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sunnx |
Zaslal: st květen 29, 2013 5:41 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: zkopíruj hodnoty .... ctrlc+ctrv map tuning by xxxxx
ale když ona se ta teplota zobrazuje nějak divně , copak máme 3937 stupnů nebo co ?

neumis si to přepočítat z Kelvinu na stupně celsia ? 1 Kelvin = -272,15 tak si to přepočítej
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: st květen 29, 2013 6:26 am |
|
|
|
sunnx napsal: DIGI-DELETED napsal: zkopíruj hodnoty .... ctrlc+ctrv map tuning by xxxxx

neumis si to přepočítat z Kelvinu na stupně celsia ? 1 Kelvin = -272,15 tak si to přepočítej
Co to meleš za sračky,ty jsi ve fyzice asi nedával moc pozor co??
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: st květen 29, 2013 6:31 am |
|
|
|
Ať počítám jak počítám tak mě to nějak nevychází a ten cracknutý OLS mě pořád na tý tvojí adrese ukazuje nějaký sračky tak nevím?!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
sunnx |
Zaslal: st květen 29, 2013 6:38 am |
|
|
|
vaha napsal: Ať počítám jak počítám tak mě to nějak nevychází a ten cracknutý OLS mě pořád na tý tvojí adrese ukazuje nějaký sračky tak nevím?! 
http://www.jednotky.cz/teplota/kelvin-na-stupen-celsia-prevod/ hodnotu nasom 0.1 a tady to prepocita za tebe a nemusis si stim lamat hlavu
|
Naposledy upravil sunnx dne st květen 29, 2013 9:41 am, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
|