Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Popis map - limiter nafty a nafta |
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
michi.zn |
Zaslal: ne duben 14, 2013 19:50 pm |
|
|
|
Prosím o asistenci. Nenapíše mi sím někdo adresu map pro naftu a limitér nafty? Začínám, tak mě neukřižujte, vím že nováčci to tady nemaj jednoduchý zbytek vím, jen tyhle 2 dost podstatný věci mi unikaj:)
origo soubor: http://ulozto.cz/xTJDPKtg/skoda-origo-z-netu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
chucky |
Zaslal: ne duben 14, 2013 20:22 pm |
|
|
|
Zbytek víš? To toho moc nevíš...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po duben 15, 2013 7:35 am |
|
|
|
můžu ti poradit mapu kde se stanovuje poměr nafty k benzínu , a pak tabulku kde se napíše kolik to bude mít koní....
dříve to bylo na benzinkach jednodušší , prodávali tam mix 1:33 a nemusely se žádné mapy poměru řešit..
akorat to nechce moc s tim poměrem přehánět , obzvláště u dvoutaktních tdi se pak zasírá dpf...
no a všechno ostatní už víš , jak píšeš..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
alpiners2 |
Zaslal: po duben 15, 2013 8:24 am |
|
|
|
digi to si mu dal
|
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: po duben 15, 2013 12:27 pm |
|
|
|
Jéé ja zapomněl, všichni jste se narodili chytří! Nechápu proč se vůbec obtěžujete odpovídat. Urážky si nechte pro někoho, kdo je na to zvědavej!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Prahamaha |
Zaslal: po duben 15, 2013 13:08 pm |
|
|
|
tam zadnej limiter nafty neni, nech si nato udelat soft, zaplat ho, a pak se v tom muzes stourat, ale zase kdyz zbytek vis tak je to skoda penez
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po duben 15, 2013 13:46 pm |
|
|
|
michi.zn napsal: Jéé ja zapomněl, všichni jste se narodili chytří! Nechápu proč se vůbec obtěžujete odpovídat. Urážky si nechte pro někoho, kdo je na to zvědavej!
jak jsem tě urazil ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: po duben 15, 2013 17:40 pm |
|
|
|
Souslovím "zbytek vim" jsem měl namysli, že zbytek map rozeznám (ty podstatný). Vrtám se v tom asi 2 měsíce a zkouším. Je mi jasný, že tomu nerozumim, jak by bylo třeba. Skončí to stejně u tý profi uprávy, ale když si pročítám tohle forum, tak najit někoho, kdo tomu rozumi a pristupuje ke kazdymu autu individualne, je dost tezky, ale taky vím, že ne nemožný (TDIfun).
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lewelboss |
Zaslal: út duben 16, 2013 22:19 pm |
|
|
|
Nemas to lahke, poznam..
Vies co, napis mi spravu, poradim ti..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st duben 17, 2013 6:51 am |
|
|
|
michi.zn napsal: Souslovím "zbytek vim" jsem měl namysli, že zbytek map rozeznám (ty podstatný). Vrtám se v tom asi 2 měsíce a zkouším. Je mi jasný, že tomu nerozumim, jak by bylo třeba. Skončí to stejně u tý profi uprávy, ale když si pročítám tohle forum, tak najit někoho, kdo tomu rozumi a pristupuje ke kazdymu autu individualne, je dost tezky, ale taky vím, že ne nemožný (TDIfun).
tak mu zavolej at ti poradí ....
já jsem si vždycky myslel že je třeba nějaká posloupnost vědomostí , aby se člověk dostal k ladění aut.
ale pokud se půl roku registrovaní členové domnívají že po stažení kradeného softu je ten správný čas "jít do toho " tak to potom hodně zábavy..
schválně zavolej tdifunovi , že chceš aby nezamykal soft a dal ti k naladění auta ještě popisy map , co ti poví..
p.s. o nováčky už tady asi nikdo nestojí , maximálně nějací " soukromozprávoví prodejci těch zaručeně nejlepších úprav" ....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: st duben 17, 2013 9:38 am |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: michi.zn napsal: Souslovím "zbytek vim" jsem měl namysli, že zbytek map rozeznám (ty podstatný). Vrtám se v tom asi 2 měsíce a zkouším. Je mi jasný, že tomu nerozumim, jak by bylo třeba. Skončí to stejně u tý profi uprávy, ale když si pročítám tohle forum, tak najit někoho, kdo tomu rozumi a pristupuje ke kazdymu autu individualne, je dost tezky, ale taky vím, že ne nemožný (TDIfun).
tak mu zavolej at ti poradí ....
já jsem si vždycky myslel že je třeba nějaká posloupnost vědomostí , aby se člověk dostal k ladění aut.
ale pokud se půl roku registrovaní členové domnívají že po stažení kradeného softu je ten správný čas "jít do toho " tak to potom hodně zábavy..
schválně zavolej tdifunovi , že chceš aby nezamykal soft a dal ti k naladění auta ještě popisy map , co ti poví..
p.s. o nováčky už tady asi nikdo nestojí , maximálně nějací " soukromozprávoví prodejci těch zaručeně nejlepších úprav" ....

Za to tebe bych chlapče chtěl mít doma všema desíti. Jestli jsi to nepochopil o tvý nazory opravdu nestojím. Lidi co nechápou smysl takovýhle for by měli mít zakázáno se vyjadřovat...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: st duben 17, 2013 10:21 am |
|
|
|
nevim kde je mapa paliva , ostatní vím...
můžu tě ubezpečit , že víš tak 1% z toho co je třeba .
a že se vyjadřuju ke kurvení aut ? k tomu co se děje tady u nás se fakt mlčet nedá..
lidi bez základních znalostí chtějí ladit motory ??? u mně je to kurvení aut prostě a navíc kurvení cen..
nebo snad vlastníš origo flasher a origo editační soft ? vsadím se že flasher máš z číny za dvacet dolarů a k tomu nějaký starý cracklý software....
přesně pro takovéto jsou fora určené. , aby jim ti kteří se k tomu staví přesně opačně pomáhali...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
michi.zn |
Zaslal: st květen 01, 2013 20:50 pm |
|
|
|
Tímto bych chtěl poděkovat levelbossovi (klobouk dolů, že rady jen ze zájmu) za užitečné rady, že si mě vzal pod křídla. Kdebychom byli, kdyby nebyli naši slovenští sousedi. Měli bychom akorát tak rejpálky jako jsou digini...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: st květen 01, 2013 23:33 pm |
|
|
|
Ještě ti chybí jeden magor do party,nebo dvojdomku tunere...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:11 am |
|
|
|
nevím nevím , lidé kteří vědí co dělají a znají cenu informací si nikoho pod křídla neberou....
pokustuning s tím problém nemá...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|