Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  Popis map - limiter nafty a nafta
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Popis map - limiter nafty a nafta

Autor Zpráva
michi.zn
Zaslal: ne duben 14, 2013 19:50 pm Citovat
Prosím o asistenci. Nenapíše mi sím někdo adresu map pro naftu a limitér nafty? Začínám, tak mě neukřižujte, vím že nováčci to tady nemaj jednoduchý Very Happy zbytek vím, jen tyhle 2 dost podstatný věci mi unikaj:)

origo soubor: http://ulozto.cz/xTJDPKtg/skoda-origo-z-netu
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
chucky
Zaslal: ne duben 14, 2013 20:22 pm Citovat
Zbytek víš? To toho moc nevíš...
DIGI-DELETED
Zaslal: po duben 15, 2013 7:35 am Citovat
můžu ti poradit mapu kde se stanovuje poměr nafty k benzínu , a pak tabulku kde se napíše kolik to bude mít koní....
dříve to bylo na benzinkach jednodušší , prodávali tam mix 1:33 a nemusely se žádné mapy poměru řešit..
akorat to nechce moc s tim poměrem přehánět , obzvláště u dvoutaktních tdi se pak zasírá dpf...
no a všechno ostatní už víš , jak píšeš.. Laughing Laughing

Zaslal: po duben 15, 2013 8:24 am Citovat
digi to si mu dal Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
michi.zn
Zaslal: po duben 15, 2013 12:27 pm Citovat
Jéé ja zapomněl, všichni jste se narodili chytří! Nechápu proč se vůbec obtěžujete odpovídat. Urážky si nechte pro někoho, kdo je na to zvědavej!
Prahamaha
Zaslal: po duben 15, 2013 13:08 pm Citovat
tam zadnej limiter nafty neni, nech si nato udelat soft, zaplat ho, a pak se v tom muzes stourat, ale zase kdyz zbytek vis tak je to skoda penez Very Happy
DIGI-DELETED
Zaslal: po duben 15, 2013 13:46 pm Citovat
michi.zn napsal:
Jéé ja zapomněl, všichni jste se narodili chytří! Nechápu proč se vůbec obtěžujete odpovídat. Urážky si nechte pro někoho, kdo je na to zvědavej!

jak jsem tě urazil ? Rolling Eyes

Zaslal: po duben 15, 2013 17:40 pm Citovat
Souslovím "zbytek vim" jsem měl namysli, že zbytek map rozeznám (ty podstatný). Vrtám se v tom asi 2 měsíce a zkouším. Je mi jasný, že tomu nerozumim, jak by bylo třeba. Skončí to stejně u tý profi uprávy, ale když si pročítám tohle forum, tak najit někoho, kdo tomu rozumi a pristupuje ke kazdymu autu individualne, je dost tezky, ale taky vím, že ne nemožný (TDIfun).
lewelboss
Zaslal: út duben 16, 2013 22:19 pm Citovat
Nemas to lahke, poznam..

Vies co, napis mi spravu, poradim ti.. Wink
DIGI-DELETED
Zaslal: st duben 17, 2013 6:51 am Citovat
michi.zn napsal:
Souslovím "zbytek vim" jsem měl namysli, že zbytek map rozeznám (ty podstatný). Vrtám se v tom asi 2 měsíce a zkouším. Je mi jasný, že tomu nerozumim, jak by bylo třeba. Skončí to stejně u tý profi uprávy, ale když si pročítám tohle forum, tak najit někoho, kdo tomu rozumi a pristupuje ke kazdymu autu individualne, je dost tezky, ale taky vím, že ne nemožný (TDIfun).

tak mu zavolej at ti poradí .... Laughing Laughing

já jsem si vždycky myslel že je třeba nějaká posloupnost vědomostí , aby se člověk dostal k ladění aut.
ale pokud se půl roku registrovaní členové domnívají že po stažení kradeného softu je ten správný čas "jít do toho " tak to potom hodně zábavy..
schválně zavolej tdifunovi , že chceš aby nezamykal soft a dal ti k naladění auta ještě popisy map , co ti poví..

p.s. o nováčky už tady asi nikdo nestojí , maximálně nějací " soukromozprávoví prodejci těch zaručeně nejlepších úprav" ....

Laughing Laughing

Zaslal: st duben 17, 2013 9:38 am Citovat
DIGI-DELETED napsal:
michi.zn napsal:

tak mu zavolej at ti poradí .... Laughing Laughing

já jsem si vždycky myslel že je třeba nějaká posloupnost vědomostí , aby se člověk dostal k ladění aut.
ale pokud se půl roku registrovaní členové domnívají že po stažení kradeného softu je ten správný čas "jít do toho " tak to potom hodně zábavy..
schválně zavolej tdifunovi , že chceš aby nezamykal soft a dal ti k naladění auta ještě popisy map , co ti poví..

p.s. o nováčky už tady asi nikdo nestojí , maximálně nějací " soukromozprávoví prodejci těch zaručeně nejlepších úprav" ....

Laughing Laughing

Za to tebe bych chlapče chtěl mít doma všema desíti. Jestli jsi to nepochopil o tvý nazory opravdu nestojím. Lidi co nechápou smysl takovýhle for by měli mít zakázáno se vyjadřovat...
DIGI-DELETED
Zaslal: st duben 17, 2013 10:21 am Citovat
nevim kde je mapa paliva , ostatní vím...
můžu tě ubezpečit , že víš tak 1% z toho co je třeba .
a že se vyjadřuju ke kurvení aut ? k tomu co se děje tady u nás se fakt mlčet nedá..
lidi bez základních znalostí chtějí ladit motory ??? u mně je to kurvení aut prostě a navíc kurvení cen..
nebo snad vlastníš origo flasher a origo editační soft ? vsadím se že flasher máš z číny za dvacet dolarů a k tomu nějaký starý cracklý software....
přesně pro takovéto jsou fora určené. , aby jim ti kteří se k tomu staví přesně opačně pomáhali... Rolling Eyes Rolling Eyes

Zaslal: st květen 01, 2013 20:50 pm Citovat
Tímto bych chtěl poděkovat levelbossovi (klobouk dolů, že rady jen ze zájmu) za užitečné rady, že si mě vzal pod křídla. Kdebychom byli, kdyby nebyli naši slovenští sousedi. Měli bychom akorát tak rejpálky jako jsou digini... Surprised
exotus
Zaslal: st květen 01, 2013 23:33 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Ještě ti chybí jeden magor do party,nebo dvojdomku tunere...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
DIGI-DELETED
Zaslal: čt květen 02, 2013 9:11 am Citovat
nevím nevím , lidé kteří vědí co dělají a znají cenu informací si nikoho pod křídla neberou....
pokustuning s tím problém nemá... Rolling Eyes

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 3    Jdi na stránku 1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út červen 10, 2025 9:23 am