Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » aston martin |
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá březen 29, 2013 11:04 am |
|
|
|
přistál mi tu rozkuchaný aston martin dbs v8 4.3 ,
neví někdo která diag je na to dobrá ? díly to má číslované podobně jako ford , že by ids ?
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne ne březen 31, 2013 11:58 am, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
voda13 |
Zaslal: pá březen 29, 2013 20:14 pm |
|
|
|
"kretén je mně ten kdo zadara shání informace"
napsal tázající se DIGI-DELETED v jiném vláknu
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mufti |
Zaslal: pá březen 29, 2013 20:42 pm |
|
|
|
voda13 napsal: "kretén je mně ten kdo zadara shání informace"
vieš, ono sú rovní a rovnejší ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá březen 29, 2013 21:23 pm |
|
|
|
no aspon se zabyvam něčím na úrovni , a ne se dohadovat o cracklém visu a čínském vagu , kde do něho sehnat češtinu ... ty rovnější tatare
|
|
|
Návrat nahoru |
|
reset-present |
Zaslal: pá březen 29, 2013 22:12 pm |
|
|
|
Já se opravdu bavím... Digi,uznej,že sis naběhl...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
yary1 |
Zaslal: pá březen 29, 2013 23:11 pm |
|
|
|
VCM by melo dat toto:
Aston Martin DB7 (I-6) – All Air Bag variants
Aston Martin V8-Coupe/Volante/LWB – Engine Management
Aston Martin DB7 Vantage – All variants
Aston Martin V12 Vanquish and Vanquish S
Aston Martin DB9 Coupe and Volante
Aston Martin V8 Vantage Coupe (Manual & ASM)
Aston Martin V12 Vantage
Aston Martin DBS
Aston Martin Rapide
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so březen 30, 2013 10:15 am |
|
|
|
reset-present napsal: Já se opravdu bavím...  Digi,uznej,že sis naběhl... 
proč myslíš ? já se ptám co za diag na takovéhoto exota , vcm mě napadala také když je v tom autě půlka věcí z forda a půlka z volva..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
road trip |
Zaslal: so březen 30, 2013 22:11 pm |
|
|
|
mufti napsal: voda13 napsal: "kretén je mně ten kdo zadara shání informace"
vieš, ono sú rovní a rovnejší ... 
Si to zle pochopil .
Nezhána informácie ,len sa chváli čo má v dielničke ..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne březen 31, 2013 10:04 am |
|
|
|
ciTACE ROAD TRIP 2010:
Zdravím .Chcem sa opýtať, včera sa mi pri kodovaní podarilo vytiahnuť z noťasa napájanie a vypol sa .
Teraz ked sa pripojím na diag.zásuvku.tak program nereaguje len ked odpojím kabel zo zásuvky tak otvorim okno ,ale po zapojení sa nespojím s autom píše to port ok a hláška ako ked je odpojený kabel od vozidla .Predpokladám že kabel je po smrti .Prosím vás vie tu niekto opraviť takýto kábel a oplatí sa to vobec ?Kabel je klon 908. Budem rád ked mi na to poviete svoj názor.
,až budeš řešit problémy na autech typu Q7, X6, Aston Martin a podobné, tak mi napiš , třeba ti poradím...
ovšem jak vyměnit budíky polodot za maxidot na 15 let staré chrochtavé paštice octavia a nebo golf , tím se fakt nezabývám , protože na to nemám a ani nechci mít čas ....
doufám že už jsi za ty dva roky dospěl dále než k čínskému vagu , a že mi poradíš třeba jak diagnostikovat optické sběrnice na novějších autech za pomoci autocomu za 100 usd ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
servis.smol@email.cz |
Zaslal: ne březen 31, 2013 19:55 pm |
|
|
|
Pošlu ti link na nějakej ukradenej SW pro ten tvůj laborát !! ZDARMA páč jsem ho taky UKRADL V KOLBENCE - jj INFORMACE ZADARA - SILNÝ AROMAT
|
_________________ Trafo-pájka 100W , hasák - co jsem podle DIGIHO ukradl v kolbence , kladivo - koupený ORIGO !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: ne březen 31, 2013 20:32 pm |
|
|
|
To: servis.smol@email.cz,road trip,reset-present a mufti, Hoši vy něco berete,jedete lajnu,hulíte,prášky nebo tak něco?
Stačí změnit pilulky nebo dochtora (dodavatele) věřte bude líp
Jeden z vás smažek tu napsal větu vy dva DEMENTI já se toho druhého zastanu,koukněte se do vlastního chlíva co vám tam parkuje místo zechcaný kozy a oholený ovce,možná jalová kráva ale s autem tohoto milenia to je neslučitelné,nestojím o astona ale dokažte něco (opravte něco) jo a pro ezzy20 ten graf z brzdy už mám rozpracovanej ve photoshopu a mám verzi i pro DIGIho to jen na uklidněnou...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
servis.smol@email.cz |
Zaslal: ne březen 31, 2013 20:41 pm |
|
|
|
No já jsi občas smrknu trochu prachu , ale já zde nepotřebuju někomu něco dokazovat , na to jsou zde jiní kusy ! a čím jezdím já , a co mě parkuje u baráku by jste brečeli kuci - většina tedy !
|
_________________ Trafo-pájka 100W , hasák - co jsem podle DIGIHO ukradl v kolbence , kladivo - koupený ORIGO !!!
|
|
Návrat nahoru |
|
road trip |
Zaslal: ne březen 31, 2013 23:29 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: ciTACE ROAD TRIP 2010:
Zdravím .Chcem sa opýtať, včera sa mi pri kodovaní podarilo vytiahnuť z noťasa napájanie a vypol sa .
Teraz ked sa pripojím na diag.zásuvku.tak program nereaguje len ked odpojím kabel zo zásuvky tak otvorim okno ,ale po zapojení sa nespojím s autom píše to port ok a hláška ako ked je odpojený kabel od vozidla .Predpokladám že kabel je po smrti .Prosím vás vie tu niekto opraviť takýto kábel a oplatí sa to vobec ?Kabel je klon 908. Budem rád ked mi na to poviete svoj názor.
,až budeš řešit problémy na autech typu Q7, X6, Aston Martin a podobné, tak mi napiš , třeba ti poradím...
ovšem jak vyměnit budíky polodot za maxidot na 15 let staré chrochtavé paštice octavia a nebo golf , tím se fakt nezabývám , protože na to nemám a ani nechci mít čas ....
doufám že už jsi za ty dva roky dospěl dále než k čínskému vagu , a že mi poradíš třeba jak diagnostikovat optické sběrnice na novějších autech za pomoci autocomu za 100 usd ... 
No vieš ja som odvtedy už pokročil mám už teraz ELM za 7€ priamo z číny a na autocom za 100USD šetrím počítam tak do 10 rokov ked sa podarí zarobiť na 15 ročných paštikách tak bude aj ten ..
Optiku na Q7 riešim vasom cez riadené funkcie a slučkou a poradiť mi má kto ked potrebujem naštastie..
Musím sa ale priznať že sem chodím zbierať informácie ako sa opravujú X6 a Aston Martin pretože ma
zaujímajú trefné rady členov ako DIGI DELETED (myslím uprimne ) v núdzi pomôže a poradí to si na ludoch
vážim najviac .
Takže ked budem mať problém z X6 tak dám vedieť aspon sa zase pobavím ako vždy na tvojich trefných radách.
Níč v zlom ale tiež sa sem chodím pobaviť ako ty ,ale ked si srandu robí niekto iný to už nie je sranda že?
PS .Ja sa znova ozvem ked mi lahne ELM a budem ho potrebovať oživiť vieš na 7€ sa ťažko zarába..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
servis.smol@email.cz |
Zaslal: po duben 01, 2013 0:06 am |
|
|
|
TO: road trip
Kámo kdyby ti lehlo to ELMko , tak nezoufej a ozvy se mě , pošlu ti jej grátis ! protože jsem jich nakradl v kolbence celej pytel ! a po cestě ven jsem uviděl krásný hasák , tak jsem ho vzal taky , ale to mě jistě viděl DIGI , tak jsem se mu k tomu musel přiznat . práci čest
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po duben 01, 2013 1:28 am |
|
|
|
servis.smol@email.cz napsal: No já jsi občas smrknu trochu prachu  , ale já zde nepotřebuju někomu něco dokazovat , na to jsou zde jiní kusy ! a čím jezdím já , a co mě parkuje u baráku  by jste brečeli kuci - většina tedy !
Smrkej pomalu a klidně jeden havíř smrknul a lehla šachta...
Chápu že nikomu nic nedokazuješ,bo rozdáváš čorlé softy (to je hlavní důvod proč je tady ta diskuse a ty hloupá témata,neříkám že nikdo z nás nemá čínu,ale nikdo s rozumem a mozkem to tu nerozdává,on ti to p.Svoboda vysvětlí jak je to s VISem,on už to pár lidem vysvětlil jak to je s clon drátama víš)
Nevím čím jezdíš,ale myslím že to bude MBéčko nebo dacia logan,a u baráku ti parkuje sousedovo GLko to je mi i trochu jasný...
Jooo a chlapy nebrečej a brečej jen ty co dostanou meltu v knajpě když machrujou na ty o kterejch si myslí že jsou uplně vylízaný,klasika uklouznul na hajzlu,čéče tam byl brajgl,hajzlbába zase zachrápla...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
|