Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Benzín  »  kontrola 1.8 AUQ
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

kontrola 1.8 AUQ

Autor Zpráva
plasmo
Zaslal: ne březen 17, 2013 21:21 pm Citovat
DIGI-DELETED napsal:
exotus napsal:
Takže tebe nezajímá jak to je upravené a co s tím,scháníš jen driver do ecm,v čem je problém, si ho udělej,napiš to narovinu, nejsme dementi,chucky ti jasně napsal jak to je,já se k tomuá vyjadřovat nebudu a myslím že je to je lehce odfláklé,asi to pojede ale nic víc...
Pokud máte pocit že jsme dementi není uplně přesnej...

já mám pocit že někteří "pionýři" si opravdu myslí že lidi co to dělají léta jsou blbější než oni ....
řekl bych že to způsobují různé dnešní hračky pro pionýry jako třeba PLAYSTATION a dále televize NOVA a spousta zhlédnutých motivačních filmů , jako třeba TAXI , TAXI ...
pak si dají ještě lajnu něčeho a nápad ladit auta je na světě ...

ČLOVĚK KTERÝ ANI NEVÍ JAK FUNGUJÍ ÚPLNĚ JEDNODUCHÉ PRIMITIVNÍ PODTLAKOVÉ REGULACE , CHCE LADIT PŘEPLNOVANÝ BENZÍNOVÝ MOTOR ???

TO MI TED POJD NA HOP .. Laughing Laughing Laughing

p.s. na test regulace tlaku turba bohatě stačí dva budíky po 200kč , a to podtlakoměr a tlakoměr ...

kdo nalil ten soft z audi a3 do octavie rs se asi nepřizná , co mistři plasmo apod ?

prý němci .... Mr. Green Mr. Green

Seš normální? Buď tak hodný a dělej debila z někoho jiného, víš prd a dost mě to uráží, myslíš si že si borec že umíš ladit auta? Já se tomu věnovat tak to umím taky Very Happy Nevíš o mě vůbec nic. Tak drž hubu o pionýrecg! A přestaň urážet lidi.

Chtěl jsem jenom vědět co mám v autě... Do ladění benzínovýho motoru se rozhodně nepletu, není to můj obor, jediný co jsem chtěl tak se přes ECM podívat co v autě mám, sám, protože to je to co jedině tak umím, když mám k mapě správný driver, ale upravovat si tam něco sám? To už nechám na někom jiném, já mám svoje auto až moc rád. Loni v květnu jsem auto koupil jako sérii, pak jsem to chtěl nechat chipovat, ale každý mi říkal že mi to jako série nejede. V jedné firmě mi zjistil že auto chiplé je, jen nevěděli na kolik a jak. Jirka mi nakonec vytáhl soft a že se zkusí podívat co v tom je, ale ejha, ani driver pro audi TT nešel načíst.

Já jenom chtěl vědět co mám provedený s autem, a pak si to od někoho NECHAT nachipovat, nic víc, nic míň. A teď bych byl rád, kdyby jste nás přestali všichni napadat a fakt pomohly. Co je to přesně za chip? Jak moc je upravený? Autem bez problému stačím stejnému RSu co má chip od cimbu.

BTW: turbo si umím lognout vagem, ale už se to nějak srovnalo po výměně hadice a už je vše ok, teda až na to že nevím co v autě mám za soft ...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: po březen 18, 2013 6:36 am Citovat
Do ladění benzínovýho motoru se rozhodně nepletu, není to můj obor, jediný co jsem chtěl tak se přes ECM podívat co v autě mám, sám, protože to je to co jedině tak umím, když mám k mapě správný driver, ale upravovat si tam něco sám? To už nechám na někom jiném, já mám svoje auto až moc rád.

člověče tvoje druhá věta popírá tu první a ta třetí zase tu druhou .... Wink

jinak sem se nacpalo poslední dobou tisíce zoufalců co se kde koupili nějaký kablík , z netu stahují "čipy" a ted se serou do ladění aut ...
zkouší to jak to jenom jde , kecy , nesmysly , vlastní auta , atakdále , nejseš ani první ani poslední ...

jak se chceš "dívat" na software v ecu , když regulace turba jsou jen " nějaké hadičky za motorem a nějaké hadičky před motorem" to mi fakt vysvětli ...

další věc je , že i kdybys tam měl sebelepší čip , tak se najde dost hajzlů , co ti přes sz napíšou že to stojí za hovno a nabídnou ti svojí "úpravu" kterou jenom víc dokrmí aby to víc jelo ..
takže nečekej fundovaný názor , to by si pak každý nalejvač nechával "kontrolovat " tu velkou neznámou , co právě hodlá prodat někomu jako "svůj čip"

btw : co je to za firmu , která ti řekla že neví co a jak ? to stačí porovnat soubory v total commanderu , jestli tam jsou změny oproti originalu ...
to je firma nalejvač a syn, nebo dement s tatarem ? Laughing

Zaslal: po březen 18, 2013 8:18 am Citovat
Proč popírá? Já jenom chci vědět co tam kluci německý nahrály.

V TMC se podívám tak na otisky MD5, nic víc já si tam nezjistím, co umím tak otevřít si mapu v ECM a to musím mít ještě správný driver a omrknout kde je přikrmená.

Tak ale nedělej "pionýry" ze mě a jirky, mezi lidi co uvádíš nepatříme Wink

No napíchl se do auta a řekl že do jednotky jsou dva přístupy, takže to chiplé bude ...

Jinak zpět k problému, auto mi jelo jako blázen, všichni mi říkali že to série rozhodně není + mě jsem turbo díru v 4tis. Původně nám ani moje auto nešlo vytáhnout, to se najednou povedlo až v pátek z jinéh PC a jinou verzí softu. Jirku napadlo, jestli někdo neodfláknul ten chip a proto tam je ta díra ... ale zatím to vypadá že to bylo hadicemi. Já bych jenom chtlě vědět jak moc je to upravený a kolik to má cca kW. Si schopný mi ten chip, co mám v autě od PŮVODNÍHO majitele objektivně posoudit? Smile

EDIT:
proti originálu je tam změn dost, ale pro mě je to děsnej hexa kód Sad
martin
Zaslal: po březen 18, 2013 14:17 pm Citovat
takže jak říká digi je to audi AUDI A3 (8L) 1800 20V TURBO 180CV podle toho softu co jsi zde dal na porovnání driver je A892_288.DRV pokud ho máš pokud ne tak máš smůlu a co se týká toho driveru tak je ti stejně na nic protože to s ním nikdy neuděláš aby to fungovalo jak má chybí v něm sedm oblastí duležitejch pro výslednej efekt
takže to je tak asi vše co k tomu mužu říct jo a málem bych zapoměl je tam takový malý kouzlo s checksumem tak až se ti to rozsype pokud to neznáš tak dej vědět Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zaslal: po březen 18, 2013 22:12 pm Citovat
No super a já myslel že na tohle jsou němci přeborníci a ne prasata Sad ... odhadem kolik to může mít kW?
martin
Zaslal: út březen 19, 2013 9:17 am Citovat
odhadem tak tohle slovo a přístup mužeš použít tak max u dieselu u benzínu se to měří a to dost přesně Twisted Evil když tě tolik zajímá kolik to má a jakej pruběh tak to změř na brzdě a nebo aspon zrychlení z 0 na 100km na to ti stačí rovnej usek a vag když to bude mít zrychlení větší než serie tak jsou koně navíc nějaký Wink

Zaslal: út březen 19, 2013 9:45 am Citovat
plasmo napsal:
No super a já myslel že na tohle jsou němci přeborníci a ne prasata Sad

Už naše babička říkávala "je to nějaký německý" , tak si o němcích nedělej iluze.

Zaslal: út březen 19, 2013 9:46 am Citovat
plasmo napsal:
No super a já myslel že na tohle jsou němci přeborníci a ne prasata Sad

Už naše babička říkávala "je to nějaký německý" , tak si o němcích nedělej iluze.

Zaslal: út březen 19, 2013 10:54 am Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Co po nich chcete,nacionalisti jako prase,topili s lidma,nadělaly po celý evropě paseku a výchoďákům ztrvdla mařena a teď machrujou...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
plasmo
Zaslal: út březen 19, 2013 12:27 pm Citovat
martin napsal:
odhadem tak tohle slovo a přístup mužeš použít tak max u dieselu u benzínu se to měří a to dost přesně Twisted Evil když tě tolik zajímá kolik to má a jakej pruběh tak to změř na brzdě a nebo aspon zrychlení z 0 na 100km na to ti stačí rovnej usek a vag když to bude mít zrychlení větší než serie tak jsou koně navíc nějaký Wink

Jasný, já jenom myslel že člověk co má zkušenosti tak koukne a vidí že je přidáno tady a tady a že to bude zhruba +10kW Smile

Zrychlení VAGem změřím, není problém, ale co vím, auto mi jelo 250km/h a to jsem neměl ještě plyn na podlaze ...
eazy20
Zaslal: út březen 19, 2013 14:02 pm Citovat
Založen: 1.4.2009 Příspěvky: 575 Bydliště: Košice Prešov Regensburg
250km/h? to nemyslis vazne Very Happy
jirka.p
Zaslal: út březen 19, 2013 14:14 pm Citovat
bohuzel mysli Very Happy budikove 250 a ps. jeste na okreskach Very Happy jako svezl jsem se v tom aute nekolikrat a jede fakt krasne. ale co...dokud to funguje tak at to necha tak jak to je Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
plasmo
Zaslal: út březen 19, 2013 14:22 pm Citovat
Embarassed stydím se .... Laughing ale prostě to auto tak krásně táhlo že najednou koukám a ono na budíkách 250 Rolling Eyes

4ku jsme řadil na 190ti 5tku mezi 220 - 230 .... má to krásnou převodovku Rolling Eyes
martin
Zaslal: út březen 19, 2013 14:31 pm Citovat
no s tou rychlostí Shocked používám na měření driftbox s gps a většinou ty budíky melou nesmysl +- potom čumim že budík ukazuje 200km/h a driftbox jen 173km/h Mr. Green Mr. Green a ta odchylka se zvětšuje s rychlostí
silný aromat Wink

Zaslal: út březen 19, 2013 14:33 pm Citovat
to je pravda. s navigaci mam vyzkouseno ze kdyz jedu 100 tak navigace ma nejakejch 92.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 3    Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 16, 2025 11:57 am