Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » imobilizer felicie |
Strana 2 z 3 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Matias |
Zaslal: st červenec 20, 2011 21:31 pm |
|
|
|
Nemáte kluci někdo pinout immoboxu?
Jde mi jen o +- a K.
Díky moc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: st červenec 20, 2011 22:45 pm |
|
|
|
sedim doma v obyvaku a pročítám jednotlivé příspěvky toho to fora a připadá mě to trochu ujeté:
Pin out immo box felicie ? : na co je google, vypadne ti tisic odkazů, je to stary 15 let a je to obrazně řečeno "na každém rohu" internetu. proč se ptaš zde, použij internet a maš internet. všude je ke stažení spoustu schemat kde je zapojení immo boxu !!!!!
Zeptej se na nestardatní věc a ne na trivialní problem, jestli si nevíš rady, nech to udělat někomu kdo tomu rozumí.
Já osoně neznám vše, asi nikdo neví vše. Ale nejprve použiju základní prostředek - třeba internet na získání informace. A když po třeba po dvou dnech nevím, tak se třeba zde zeptám.
Ale tvůj dotaz je základní informace autoelektrikářě - elektronika a je toho plný internet, proč se ptáš ? když do 1 minuty máš 10 odpovědí na svou otázku, je to lenost ?
|
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: čt červenec 21, 2011 10:13 am |
|
|
|
No není to lenost, myslíš si že jsem první negoolglil. Třeba špatně, ale googlil právě abych předešel takovýmhle názorům. A mezi tím než jsi tohle naťukal, tak jsi mi mohl napsat pinout a bylo by to pro Tebe i mě rychlejší.
No já se tady ptám na nestandartní věci, ale ne vždy dostanu odpověď i po dlouhé době. Viz třeba Technisat co řeším. Po dlouhé době se mi ozval Okura. A to asi jen proto, protože si sám příspěvek oživuju sám s poznatky či problémy.
Jestli jsi někde něco našel, tak proč jsi mi sem nehodil link jestli jsi si ověřoval že se něco najde na netu.
A proč někdo když se zeptá na pinout třeba edc 15 kvůli adaptéru, tak mu hned několik lidí pošle odkazy.
Já úmyslně nespamuju. neboj.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Okura |
Zaslal: čt červenec 21, 2011 10:48 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: čt červenec 21, 2011 10:55 am |
|
|
|
Díky moc.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Krky |
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 10:30 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
picus16 |
Zaslal: čt prosinec 06, 2012 22:44 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lech |
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 10:36 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Krky |
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 12:54 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 14:37 pm |
|
|
|
John napsal: sedim doma v obyvaku a pročítám jednotlivé příspěvky toho to fora a připadá mě to trochu ujeté:
Pin out immo box felicie ? : na co je google, vypadne ti tisic odkazů, je to stary 15 let a je to obrazně řečeno "na každém rohu" internetu. proč se ptaš zde, použij internet a maš internet. všude je ke stažení spoustu schemat kde je zapojení immo boxu !!!!!
Zeptej se na nestardatní věc a ne na trivialní problem, jestli si nevíš rady, nech to udělat někomu kdo tomu rozumí.
Já osoně neznám vše, asi nikdo neví vše. Ale nejprve použiju základní prostředek - třeba internet na získání informace. A když po třeba po dvou dnech nevím, tak se třeba zde zeptám.
Ale tvůj dotaz je základní informace autoelektrikářě - elektronika a je toho plný internet, proč se ptáš ? když do 1 minuty máš 10 odpovědí na svou otázku, je to lenost ?
nemáte , nevíte , neměl by někdo , nevěděl by někdo ,díky , díky , díky , díky moc....
to není lenost ale princip oprav ne ? opravím cokoliv ,jen mi dejte čas než se někdo ozve s odpovědí na foru ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
lech |
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 16:50 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Matias |
Zaslal: pá prosinec 07, 2012 19:44 pm |
|
|
|
No Marťas,
myslím si, že i Okura se zeptá například na pinout. Atd.
Já jsem se taky ptal nedávno na kalkulačku PSA keypadu a Okura mi jen řekl že jednodušší to už být nemůže. Koukl jsem a zjistil.
Můj dotaz kolem immo na felinu jsem dával před rokem a půl.
Tedka se s tím raději nějak poperu, nebo googlim než se zeptám.
A ano, je to pohodlnost když se někdo zeptá aniž by něco zkusil.
Zase si myslím, že je něco jiného když někdo napíše že neví, ale že už zkusil tohle, tohle a tohle a že ani jedno nemaká. Ale myslím s popisem, či hodí dump toho co nemakalo, atd.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomasc |
Zaslal: st září 11, 2013 14:09 pm |
|
|
|
Zdravím, řeším na Feldě 1.6 immobox a chtěl bych se zeptat na pár věcí.
Felda při nastartování hned chcípne, myslím si že je to immo, vzal jsem proto VAGA abych se mrknul co a jak, jenomže na kabelu mi bliká červeně ledka která jinak svítí zeleně po přípojení.
Vyhodil jsem přístrojovku a po rozpojení immoboxu se ledka rozsvítí zeleně. Kabely do zásuvky OBD a do motorovky (magneti marelli) jsou v poho. Proto se ptám, immobox má vliv na spojení s motorovkou a jestli jste to už někdo řešil?
Předem dík za odpověď.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: st září 11, 2013 16:12 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
emig89 |
Zaslal: pá září 13, 2013 9:34 am |
|
|
|
Ahoj, poskytne mi niekto program immo read?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|