Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Chiptuning 101  »  SVBL ?
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

SVBL ?

Autor Zpráva
DIGI-DELETED
Zaslal: út červen 05, 2012 8:41 am Citovat
hele , já o tvoje zákazníky opravdu nestojím.... až se dostaneš na určitou úroven , tak taky nebudeš dělat všechno co kdo chce..

zákazník kterému z kapsy čouhá galetto od vančury a jen chce úpravu za co nejmín , aby si to pak stáhnul a nalil to ještě dementovi vedle do auta , to u mně není zákazník , ale "DEMENTNÍ ZMRD "

A jestli si myslíš, že za měsíc víš to co ostatní studují roky , na to nemám žádný argument ......

a jestli je rozdíl mez klony a originály jen v ceně , tak to jsi asi moc originalu neviděl , vsadím se s tebou že nemáš ani jediný....

s tou vysokou školou to bylo míněno ironicky , je to jen přirovnání k tomu , že mnoho lidí nezná ani za mák základy a principy jak to všechno funguje a už se chtějí pouštět do ladění softwaru....

nevím kolik máš škol ty , možná více než já , ale v tomto oboru jsi teda úplně mimo mísu . kecáš a děláš jen kraviny a když ti to někdo řekne tak jediné co děláš , že studuješ příspěvky a tam hledáš čeho se chytit ....

já jsem nikdy neměl rád nalejvače , a nikdy jsem s s tím netajil , asi proto tolik reakcí na příspěvky typu : jsem nalejvač , ale nedokážu to přiznat , tak se raději schovávám v davu a zakládám si stále nové přezdívky ...

na každý stupidní dotaz novou přezdívku .....

jak jinak si vysvětlit , že člověk co má jeden příspěvek , už by chtěl vědět jak v tom jeho cracklem softu najít to či ono ????

a ještě se lamy rozčilujou , že jim nikdo neodpovídá ne debilní otázky , no proč by to kdo dělal ?
spousta lidí odpovědi zná , ale každej máme svou vlastní šrajtofli
Wink

Zaslal: út červen 05, 2012 9:04 am Citovat
neviem ocom rozpravas lebo ja som k tomuto foru pristupoval korektne a mam vytvoreny len jeden NICK. si najprv daco over a potom kecaj. jasne ze nechces nic prezradit ale nato mas prave len nechapem naco si tu. ti uchadza zakladna pointa vsetkeho co chcem povedat. ak sa ti zda blba otazka tak nechapem naco nannu reagujes. ved je tu vela normalnych co sa snad vyjdria. ale nehohovorim len o tejto teme ale ty to robis vzdy a s toho fora ty a tebe podobny ste spravili jebalFORUM.cz. mne je to uz davno jedno lebo tu sa neda z nikym poradit a uz to ani od nikoho neocakavam lebo vzdy ked sa na niekoho obratim tak len o to viac som sklamany a dozvedam sa blbosti a nie podstatu. len pre tvoju zvedavost problemy a veci okolo aut ci uz mechanika alebo elektronika som si vzdicky riesil sam a takto aj ostane lebo ludia ako ty nevedia co je to pomoct ale len zarobit. ALE TO SI PROSTE TY TAK AK NEMAS ZAUJEM POMAHAT ALEBO PORADIT ALEBO NAVIEST NA TU SPRAVNU CESTU TAK SA NECHAJ ODTIALTO VYHOTIT AKO JA. skoncil som tu. vela zdaru pri podjebovani a ojebovani o cinskych kabloch.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: út červen 05, 2012 11:21 am Citovat
zajdi si s kusem masa do restaurace , zeptej se kuchaře jestli ti pomůže na svojí plotně udělat tvůj steak a poradí ti jak na to ....

pomáhat se dá , ale jak vidíš není ochota a to nejen ode mně , protože ta pomoc se obrací proti pomáhajícím chápeš ?????

čím více nalejvačů tady bude , tím hůře pro ty co nalejvači nejsou , a pokud se někdo tímto zabývá delší dobu , tak asi nebude pomáhat rozvoji konkurence ne ?

zadej si do googlu slovo chiptuning a budeš koukat kolik je u nás v čr "profesionálních tuningových firem z xletou praxí a tisíci naladěnými auty po celé evropě"

už to konečně chápeš ?????

Zaslal: út červen 05, 2012 12:28 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
To nikdo nikdy nepochopí,protože v tom nedělá den co den 16-18 hodin,prostě skončí v kolbenu ve 4 odpolko a nudí se a samosebou se v tom ďoubou a chtěj to zadara,nebo za stokorunku...

Už to tu zaznělo,nechodí sem pro rady a pomoc jak to tak na první pohled může vypadat ale rovnou pro ten recept
bo ingredience mají (v podobě těch čínskejch drátů z netu za cenu 3x vyšší nežli je kolikrát sama oprava či úprava) a pak jsou uražený že prostě ten recepis ne a ne z nikoho vydolovat...

Nemyslím si že by to tu bylo o tom jak za 3 měsíce udělat z dementa tunera nebo špecialstu v oboru automobilního průmyslu bez jakýchkoliv znalostí,byť jenom principu 4dobého motoru...

To že PC má dnes už každej a internet taky a že se dá sehnat a postahovat relativně ''funkční'' soft,neznamená to že kdo má do prdele díru může dělat auta,proč se nevydají třeba cestou transplantace mozku tam vidím úspěch medicíny a to si myslím by bylo ryto a všeobecná sláva...

To je řezník,von jako někoho,ne ne ne ,to je řezník Laughing

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
ladik57
Zaslal: út červen 05, 2012 12:59 pm Citovat
pocuvajte majstri sveta (digi, exot..). mam viac ako pocit ze ste ma nepochopili ani deko. tak este az a naposledy bez blbosti. ak sa niekto napr. pyta kde je SVBL alebo cokolvek ine tak si to pozriem a ak chcem mu to poviem a ak nie tak som ticho a nereagujem. tak to funguje na vsetkych forach uz ci nasich alebo zahranicnych. ide o to ze som si dal namahu a precital som cele forum a trvalo mi cca mesiac. keby ste nepisali blbosti o cinskych kabloch a inych trapnych veciach tak by som to zmakol za 5dni. neboj sa ak niekto nema vsetko v hlave ok tak si jednotku domrvi aj s origo kablami a aj bez vas a hned ho to prejde ked mu dotycny majitel otrieska hlavu. druha vec co sa tyka konkurencie a mam s tym bohate skusenosti: ak si v tom dobry a si si vybudoval meno tak si vedla teba moze otvorit ktokolvek kram a chipovat auta vo velkom aj tak sa kazdy spokojny zakaznik vrati len k tebe. tak sa nemate nicooho bat tak je? ci si vazne myslite ze ked chlapec pride nato kde je SVBL je to prevas konkurencia. na vasom mieste som len rad lebo domrvena jednotka je prevas len super kseft a aj ukazete svoju sikovnost. preto vas ani trochu nerozumiem o co vam na tomto fore ide. prezrad mu kde je SVBL a hned tam aj nechaj svoju vizitku. Dufam ze ste ma aspon trochu pochopili za tie 2dni pisania. Majte sa
exotus
Zaslal: út červen 05, 2012 13:30 pm Citovat
Založen: 21.3.2008 Příspěvky: 1996 Bydliště: Câinenii Mari Făgăraș România
Nepochopili (alespoň jáá) a to mi věř...
Já som ho nasmeroval na omedzenu datovu oblast kde to má hladat a pozeral som to narozdíl od teba ktorý si nic okrem krytiky nas dvoch nenapisal nic ine...
Lucim sa s tebu majster sveta...

Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovy WWW stránky
stres3d
Zaslal: čt červen 07, 2012 14:22 pm Citovat
sry sem mel v prdeli desku u pc po bource tak se na to dostanu dneska vecer po praci. sem akorat stihnul rozbehat windows a letel sem do prace.

aspon doufam ze ho tam najdu Wink
vopi
Zaslal: čt červen 07, 2012 22:38 pm Citovat
5AD72, 72D72
pede
Zaslal: pá červen 08, 2012 11:09 am Citovat
vopi dakujem pekne

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2