| |
| Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » Seat Cordoba benzín immobox |
|
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
| Autor |
Zpráva |
| DIGI-DELETED |
Zaslal: st květen 23, 2012 7:03 am |
|
|
|
FandaTDI napsal: to mi neřikejte, že na to neni nějakej fígl, jak jí odemknout pro čtení (pojistka, způsob oživení, ... ) ... když to údajně umí nějaká "pšonka patice" (i když to je dle chiptunera/motorpower jeden z mála způsobů, jak na ní bez pájení a programátoru) ... marně jsem zajásal, když se vagtacho3 spojilo, ale při pokusu o čtení pin "přístup odepřen" (funkční klíč mam, pro sichr jsem to zkusil i s nastartovanym autem a to samý, ani dump se mi z toho nepodařilo vytáhnout ... ). U budíků Motometer mi to na stole vyčte pin během pár vteřin ... když zapojim na stole ten immobox, tak to bude asi to samý, co? K rozebrání se stejně dostanu nejdřív koncem měsíce a když už bude venku a nenechá se po kabelu, tak už jí rovnou vemu k chlápkovi s TMS programátorem, kterej to snad konečně vyčte (na počkání), ale zas je to další cesta a nějakej ten peníz za práci ...
právě že jednoduchej je ten emulátor , zapojíš a bez uprav v eeprom za 10 minut odjíždí...
no jo ale když oni za něj chtějí dokonce i litr !!!!!!!!
zloději zlodějský , to jim nedam, radši zajedu za chlápkem co má lepší vercajk , on má času dost , a tak za stovku to třeba udělá ...
cesta mně nic nestojí, benzín mam ukradnutej z práce , a tak to třeba dopadne tak , že ten litr ušetřím , a hned si za něj můžu koupit něco užitečného, třeba karton cigaret....
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne st květen 23, 2012 18:21 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FandaTDI |
Zaslal: st květen 23, 2012 8:55 am |
|
|
|
|
ale copak nás to pořád trápí?
Pochybuju, že tě tak žere, že nechci vyřadit immo nebo že tvoji známí maj velkou hubu, ale bez pětibáby jen tu - to seš jen "nasazenej" provokatér, co čeká, až tu "vybleju na odiv pléna" (a do zásobníků jeho části) svůj pohled na věc/tenhle business?
Taky pochybuju, že ti někdo za kilo bude pájet a vyčítat programátorem(i když někteří "profící" "to udělaj i zadarmo" - jen jim na to nestačej ani víc jak dva tejdny ), ale za litr i s cestou už se to dá (chápu, že si za to dva litry řekne někdo, kdo má na práci něco lukrativnějšího, ale jinak mi taková cena moc jasná neni )
A o cestě mi raději ani nemluv, kdybych měl tu možnost, co píšeš, tak nejsem tak nas*anej, že jsem za někym "z tvejch řad" projel zbytečně přes 400 kiláků, víme?
Zaměstnancům bys mohl připomínat zemědělce (a to jsem se jich vzhledem ke stavu export/import chvíli i zastával), taky skuhraj, kde můžou, že nemaj dotovaný tohle a támhleto, žádný zaměstnanecký výhody, atd., ale na pivo maj vždycky a tam už se dozvíš, že takovýmu stačí zjara zasejt po*ebanou řepku a na zbytek se vys*at a z dotace vyžít do další sezóny ... no tak kde to do pi*i jsme?!?
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: st květen 23, 2012 18:16 pm |
|
|
|
já myslim že když ten čas s řešením vyřešených věcí věnuješ novějším autům , tak to bude lepší ne ?
okura ty emulatory dělá od a do z , takže tam je funkčnost zaručená ...
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FandaTDI |
Zaslal: st květen 30, 2012 0:05 am |
|
|
|
|
no jak se to vezme ... v novějších autech je zbytečně moc peněz (resp. "fin.závazků") a "sofistikovaný" techniky, co se spalovacích motorů týče, jsem pro jednoduchost a co nejmíň řj "chytřejších než já" ... kdybychom se bavili o vyladění sw pro 4 "vychytaný" elektromotory a konkrétní auto, pak by to byla jiná
Funkčnost těch emulátorů nezpochybňuju, ale to už dam raději přednost tomu TMS programátoru, i když možnost to je taky(a když už, tak doufam, že s nějakym "tajnym odpojovačem napájení" bo tak něčim), ale to budu řešit, až bude zas "v kondici" osobák ...
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| FandaTDI |
Zaslal: čt květen 31, 2012 17:09 pm |
|
|
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
| DIGI-DELETED |
Zaslal: čt květen 31, 2012 19:52 pm |
|
|
|
jak vidim něco o psaní programů , tak si říkám , že to se naučit , znamená mládí strávené před monitorem ..
|
|
|
| Návrat nahoru |
|
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je ne květen 17, 2026 15:04 pm
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|