|
Obsah fóra checksum.cz » Software » xprog m5-cestina |
Strana 1 z 2 Jdi na stránku 1, 2 Další |
|
Autor |
Zpráva |
dodoxd |
Zaslal: čt březen 01, 2012 8:48 am |
|
|
|
da sa niekde stiahnut cestina alebo pocestenie tohto programu dakujem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tomík |
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:18 am |
|
|
|
co tam chceš počeštovat ???proboha těch 10 opakujících se výrazu nebudtě líní.....
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: čt březen 01, 2012 10:46 am |
|
|
|
Read,verify,program,blank check,erase,connections,device,edit,settings
Ještě že alldatasheet jsou v CZ jinak bych byl v pr....
Laik se diví,odborník žasne
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: ne březen 04, 2012 10:32 am |
|
|
|
no tovíš . mnoho lidí začalo čínským galettem a pak až začínají řešit základy ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
dodoxd |
Zaslal: ne březen 04, 2012 22:01 pm |
|
|
|
digi nic proti tebe .len velka skoda ze ti si nikdy nezacinal,podlamna neni az taka hamba s niecim zacat,ako sa vysmievat druhym ....neboj nik tu necaka daku konkretnu radu ako nato,lebo aj tak sa to tu nik nedozvie
myslim ze toto forum patry iba par ludom a ty si robia srandu z ostatnych su tu na fore aj fakt machry a vermi ze niesu taky skupy narady ,lebo ty nemaju obavy ze ich niekto prekona....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 05, 2012 9:50 am |
|
|
|
každej nějak začínal....
někdo v roce 2012 otravováním lidí s nesmyslama (viz read a write po česky)
někdo zase dříve a pěkně od začátku (volty ohmy ampéry)
pokud se cítíš být účastníkem specializovaneho fora , tak bys asi měl aspon pár slovíček znát anglicky ...
toto forum je vicemeně specializované na určitá témata a ne jako tisíce for na netu (opelastra.cz, fiatbrava.cz a podobně)
kde se řeší na 5ti stránkách jak vyměnit žárovku v osvětlení spz.....
já bych se teda osobně za některé dotazy styděl
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po březen 05, 2012 12:00 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal:
toto forum je vicemeně specializované na určitá témata a ne jako tisíce for na netu (opelastra.cz, fiatbrava.cz a podobně)
kde se řeší na 5ti stránkách jak vyměnit žárovku v osvětlení spz.....
Nemůžu neposlat
http://seat-forum.cz/viewtopic.php?f=100&t=32543
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ExEricss |
Zaslal: po březen 05, 2012 18:40 pm |
|
|
|
No ty seš taky dobrák, teď to bude vypadat, že co majitel Seatu Toledo, to jitrnice... Ale já sem z obliga, já mám Hondu
|
_________________ 1M TDI Toledo 99",
AGR, překopáno na podtlak, nové ALH, ECU, turbo a vstřiky 81kW AHF, clutch set 1Z+228 z VR6, brzdy 288mm, No CAT, EGR off, short shift..
Slightly chipped : (Powered by Stanley )
SMS Chyb tuning - 50% more power
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po březen 05, 2012 19:28 pm |
|
|
|
Já vím že to je tvuj link ale memohl jsem si pomoct,nechtěl jsem tě jmenovat jako aktérara,ale je to venku
Musím pochválit popisek ale mám návrh k úpravě,ale SZ
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 05, 2012 20:15 pm |
|
|
|
ExEricss napsal: No ty seš taky dobrák, teď to bude vypadat, že co majitel Seatu Toledo, to jitrnice... Ale já sem z obliga, já mám Hondu
citace :
Tak tedy znovu - pro ty co "utrpěli" elementární vzdělání (aspoň čtení), by to neměl být problém pochopit. Jestli to nepochopíte, jak to, že se vůbec dostanete z postele? :jazyk:
Varianta No.1 - auta co tankují naftu, ale nemají automatickou převodovku a auta co tankují naftu a mají tempomat, ale nemají automatickou převodovku.
Signál spínače spojky ovlivnuje reg.vstřik množství paliva. Při řazení se na krátkou dobu vstřik. množství sníží,aby došlo k vylepšení hladkosti chodu motoru.
Přeloženo tak, aby to pochopila i násada od smetáku :whistle:
Primární určení spínače na spojkovém pedálu - auta co tankují naftu, ale nemají automatickou převodovku a auta co tankují naftu a mají tempomat, ale nemají automatickou převodovku.
Když řadíte (myšleno změna rychlostního ve skříni převodovky změnou převodového stupně mezi dvěma hřídeli ozubenými koly) , tak díky tomuto spínači řídící jednotka motoru pozná, že je sešlápnutá spojka (myšlen ten pedál úplně vlevo. Pokud nemáte teda automatickou převodovku, tam spojkový pedál nemáte). A jelikož soudruzi inženýři z NDR asi zjistili, že při této situaci (myšleno řazení) asi dochází k (nebo za určitých okolností docházet může) nerovnoměrnému běhu motoru, nebo vibracím, nebo kombinací obojího, tak aby předešli vysírání některých nespokojených zákazníků, připsali do programu řídící jednotky motoru(myšlena ECU, prostě krabička do který vede hodně kabelů a bez který to prostě nebude fungovat. často hledána a upravována , popř. przněna "čiptunery) povel, že když zákazník umístí svou haksnu na spojkový pedál a sešlápne jej, díky tomuto spínači se o tom řídící jednotka motoru o tomto dozví, spustí povel ke snížení vstřikované dávky paliva (myšleno nafty) do motoru (takový to velký pod kapotou(kapota je to vepředu, vzadu je kufr, neboli víko zavazadlového prostoru) co dělá kadle kadle) kvůli tomu, aby motor dělal jenom malý kadle kadle.
Sekundární určení spínače na spojkovém pedálu - auta co tankují naftu a mají tempomat, ale nemají automatickou převodovku..
Kromě řízení kadle kadle, ještě tento spínač slouží k tomu, že když máte aktivovaný tempomat (to znamená, že jedete nějakou danou rychlostí máte zapnutý takový ten tentononc na levé páčce - to je ta, co se s ní taky pouští blinkry (to jsou ty oranžový světýlka co svítí - nesvítí - svítí - nesvítí - svítí - nesvítí -svítí - nesvítí ...)) tak auto jede i do kopce aniž by jste museli pravou spodní hnátou jakkoliv obtěžovat plynový pedál (obecný název, já vím že nemáte auto na plyn). No a když potřebujete (nebo nepotřebujete, ale třeba musíte) řadit (vysvětleno výše), tak ECU motoru (vysvětleno výše) tak, když umístíte svou levou spodní haksnu na spojkový pedál a sešlápnete jej, díky tomuto spínači se o tom řídící jednotka motoru o tomto dozví a deaktivuje tempomat ( kdo nechápe význam slova deaktivovat, použije Google. Kdo neví co je Google, klikne v levém spodním rohu obrazovky na ikonku - logo Windows (neříkejte, že nemáte Windows, nebo vraždím), a klikne na vypnout. Vzdálí se od počítače a nadále nepřivozuje infarktové stavy jiným uživatelům svými hloupými dotazy).
Varianta No.2 - auta co tankují benzín (popř. jiné, alternativní palivo - LPG, CNG, E85 a pod, nechápající postupují viz. výše - "Google") a mají tempomat, ale nemají automatickou převodovku.
Tento spínač slouží k tomu, že když máte aktivovaný tempomat (to znamená, že jedete nějakou danou rychlostí máte zapnutý takový ten tentononc na levé páčce - to je ta, co se s ní taky pouští blinkry (to jsou ty oranžový světýlka co svítí - nesvítí - svítí - nesvítí - svítí - nesvítí -svítí - nesvítí ...)) tak auto jede i do kopce aniž by jste museli pravou spodní hnátou jakkoliv obtěžovat plynový pedál (obecný název, já vím že nemáte auto na plyn). No a když potřebujete (nebo nepotřebujete, ale třeba musíte) řadit (vysvětleno výše), tak ECU motoru (vysvětleno výše) tak, když umístíte svou levou spodní haksnu na spojkový pedál a sešlápnete jej, díky tomuto spínači se o tom řídící jednotka motoru o tomto dozví a deaktivuje tempomat.
A jestli někdo napíše, že mu kvůli tomu nešlo ESP, tak ho vykostím jak makrelu... :zed: :zed: :zed:
svítí , nesvítí,svítí.....
pánové nezaložíme spolu divadelní spolek ?
..
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Dratex |
Zaslal: po březen 05, 2012 20:51 pm |
|
|
|
DIGI ty seš fakt borec ... kadla kadla ..... svítí nesvítí, svítí nesvítí
|
_________________ Microchip, AVR programming, Vývoj el. zařízení a podobný blbiny
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 05, 2012 20:55 pm |
|
|
|
to jsem nepsal já..proto je tam ta citace ...
všechna čest člověku co to takto hezky napsal ...
jo kde jsme to zase skončili ??? zase někde jinde co ? chudáci nováčci, jak se pak mají v tom tunynku orientovat ?
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne po březen 05, 2012 20:59 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
ExEricss |
Zaslal: po březen 05, 2012 20:58 pm |
|
|
|
To sem byl prosím já
Ještě tam je dodatek pro lidi co nepoužívají Windows:
Pro uživatele OSX - zeptejte se Siri
Hi, Siri, why does my fucking Seat fucking switch on the fucking clutch pedal ?
What, your seat has a clutch?
No seat, but Seat you stupid bitch....
Fuck you, use Google dickhead....
A uživatelé Linuxu se pokusí na to samé zeptat tučňáka v nejbližší ZOO
|
_________________ 1M TDI Toledo 99",
AGR, překopáno na podtlak, nové ALH, ECU, turbo a vstřiky 81kW AHF, clutch set 1Z+228 z VR6, brzdy 288mm, No CAT, EGR off, short shift..
Slightly chipped : (Powered by Stanley )
SMS Chyb tuning - 50% more power
|
|
Návrat nahoru |
|
John |
Zaslal: po březen 05, 2012 20:59 pm |
|
|
|
na který vysoký škole učíš ?
Kdyby si našel chvilku, tak doporučuji napsat knihu : Proč a Jak
Osobně bych si jednu objednal předem pro synka.
|
Naposledy upravil John dne po březen 05, 2012 21:02 pm, celkově upraveno 1 krát.
_________________ proč nemá den alespoň 48 hodin ? Asi se odstěhuji na Merkur ...
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po březen 05, 2012 21:00 pm |
|
|
|
ČLEN SPOLKU POLOBUKVIC - pro styk s ČumLeonkou
|
Naposledy upravil DIGI-DELETED dne út březen 06, 2012 8:35 am, celkově upraveno 5 krát.
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je pá červen 20, 2025 11:46 am
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Můžeš k příspěvkům připojovat soubory Můžeš stahovat a prohlížet přiložené soubory
|
|
|