Obsah fóra checksum.cz » Diagnostika - obecně » Klony diagnostických káblov - aké sa oplatí kúpiť ? |
Strana 1 z 3 Jdi na stránku 1, 2, 3 Další |
|
Autor |
Zpráva |
navaras12 |
Zaslal: pá září 30, 2011 13:28 pm |
|
|
|
Zdravím Vás,
Postupne po pár rokoch spájkovania ALDL diag káblov som konečne prešiel na koncern.
Aj napriekt prečitaniu spústu diskusných for som neprišiel k záveru, ktoré by boli tie najuniverzálnejšie. Je mi jasné, že z klonom možem používať len "dodávanú" verziu softu a tá mi určite nebude umožnovať diagnostiku najnovších vozidiel, no ja by som sa chcel zamerať skôr na tie staršie ...
Potreboval by som preto radu, ktorý z káblov (klonou) sa oplati kupiť ? Potreboval by som niečo na diagnostiku a jednoduchú upravu hodnot (napr. tacho).
HEX CAN
VAG COM
VAG TACHO
VAG COMMANDER
Sú aj dalšie ?
A ktoré by boli najlepšie pre moje použitie ?
Ďakujem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ratafaak |
Zaslal: pá září 30, 2011 22:03 pm |
|
|
|
navaras12 napsal: Zdravím Vás,
Postupne po pár rokoch spájkovania ALDL diag káblov som konečne prešiel na koncern.
Aj napriekt prečitaniu spústu diskusných for som neprišiel k záveru, ktoré by boli tie najuniverzálnejšie. Je mi jasné, že z klonom možem používať len "dodávanú" verziu softu a tá mi určite nebude umožnovať diagnostiku najnovších vozidiel, no ja by som sa chcel zamerať skôr na tie staršie ...
Potreboval by som preto radu, ktorý z káblov (klonou) sa oplati kupiť ? Potreboval by som niečo na diagnostiku a jednoduchú upravu hodnot (napr. tacho).
HEX CAN
VAG COM
VAG TACHO
VAG COMMANDER
Sú aj dalšie ?
A ktoré by boli najlepšie pre moje použitie ?
Ďakujem
na klon zabudni ak ides robit budiky pretoze koli vidine lacno zarobenych penazi viac prerobis ako pride do vrecka .... pripadne ti da este niekto na oko
KUP SI ORIGO DRATY niesu lacne ale urcite spolahlivejsie ako klony.
origo commander palba ale ani ten nieje vsemocny ...
potrebujes programator
pajkovacku
chemiu
a vediet co upravit
mrkni na magicdash xcan, vagpro 2009 , carprog,commander ..... ALE NEKUPUJ KLONY!!!!!
AKO PIRATI ZABIJAJU hudbu tak KLONY ZABIJAJU BUDIKY
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mike76 |
Zaslal: ne říjen 02, 2011 12:47 pm |
|
|
|
ratafaak napsal: !!!!!
AKO PIRATI ZABIJAJU hudbu tak KLONY ZABIJAJU BUDIKY:D skor zabijaju tych co maju original
|
|
|
Návrat nahoru |
|
morose |
Zaslal: čt říjen 27, 2011 22:47 pm |
|
|
|
smotávání je svinstvo a mnohde již nelgální at je to klonem nebo originalem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vaha |
Zaslal: út listopad 01, 2011 6:57 am |
|
|
|
morose napsal: smotávání je svinstvo a mnohde již nelgální at je to klonem nebo originalem
srandisto
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vita_k |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:02 am |
|
|
|
ratafaak napsal:
mrkni na magicdash xcan, vagpro 2009 , carprog,commander ..... ALE NEKUPUJ KLONY!!!!!
Ja doprcic ve vsech forech (dieselpower, tady) nechapu, co je toto za automatickou odpoved: kup si original atd. Byla otazka snad: mam si koupit original nebo klon? Bud neumim cist ja nebo nekdo jiny.
Vcelku zacinam pochybovat, ze je to dobre minena odpoved. Vzdy je zkracena na toto: pokazi ti to software a smytec
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 8:19 am |
|
|
|
radši se na to vyser, když nechápeš co se ti tady lidi snaží říct....
stejně by jsi akorát kurvil ceny a žebral o informace na forech ...
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
vita_k |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 9:31 am |
|
|
|
Prave ze si nemyslim, ze tomu nerozumim. Ted vubec nemluvim o technickem pohledu na vec.
Ten chlapik co se ptal v prvnim prispevku uz cetl milion takovych prispevku - hovadin, ze klony nejsou original a jine veci, co uz vi.
K cemu to teda psat porad dokola? Kdyz nechces odpovidat, tak nemusis, diskuze treba zapadne a hotovo, ale proc plnit temato srackama forum?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 11:59 am |
|
|
|
nejsou náhodou ti dva chlapíci jeden člověk ? je mi divné že co dotaz to nový nick ...
a myslíš že když už někdo zainvestuje do originálu , tak bude radit těm co chtějí všechno ojebat klonem ????
nesmysl ne ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 12:23 pm |
|
|
|
Na diag mu stačí KKL-ko kabel a čarovaná 304 VAG-COM,toho se válí po netu qwantum,chtěl přeci diagnostikovat starší auta
no a na jednoduchou úpravu třeba tacho,stačí malej šroubováček,možno kupit v lepším shopu s vercajkem a není to klon,jen majzla aby po úpravě nebyly rozházený čísla,nejsem škrt,já se o radu podělím
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vita_k |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 13:52 pm |
|
|
|
Kdepak, zrejme budu nekdo jiny, ale me dycky dostane ta ohrana pisnicka o etice od lidi, co staci kilaky a jeste si stezuji na spatny kseft
treba tady
http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=77330&postdays=0&postorder=asc&start=0
HanZ je uplne mimo z toho, ze si nekdo dovoli koupit clon a jeste se na neco zepta. Co si o tom mysli se ho nikdo neptal a jeho prispevky jsou uplne OT. Ma si zalozit sve forum, kde bude resit, jak je nebo neni spravne si kupovat cokoli.
Kdyz je nekdo lama a nechce se tomu venovat at jde za "odbornikama", kteri mu cipovani za prachy udelaj. Pokud se chce tim bavit a neco si na vlastni nebezpeci udelat sam, tak at zkousi, kdo mu co poradi. Ten kdo nechce radit tak at drzi klavesnici. Uz toho necham, taky nejsem konstruktivni a tim padem OT.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: po prosinec 19, 2011 14:36 pm |
|
|
|
Myslím si,že když pořádně prostuduješ toto forum,budeš mít jasno v tom co používají ostatní a co si tedy koupit či ne,na tu či onu konkrétní práci,pokud ti ani to nestačí,tak si kup cokoliv z číny ale pak nefňukej až se něco posere,protože to je první vstupenka k tomu aby se to stalo!
S HanZ-em jsem měl tu čest 2x osobně mluvit je to sice svéráz ale ´´poradí´´ nikoho nikdo za ručičku vodit nebude,protože to je obchod a jde o kačky a to až v první řadě!
PS: mám recepturu na BECHEROVKU pošlu všem kdo si o ní řeknou
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: út prosinec 20, 2011 8:04 am |
|
|
|
ale oni to nedělají za ty ošklivé peníze ...
pro jednoho kámoše jedno immo , pro druhého zase čip , pak pro třetího tachometr , no čtvrtému se jako na potvoru sám od sebe rozhodil checksum ve fabii ,, tak se to nějak tak samo vytáhlo vytáhlo výfukem a tady to visí na DOPOČET CKS
já myslim že je správné mít tolik kamarádů ne ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ratafaak |
Zaslal: út prosinec 20, 2011 11:02 am |
|
|
|
exotus napsal: Myslím si,že když pořádně prostuduješ toto forum,budeš mít jasno v tom co používají ostatní a co si tedy koupit či ne,na tu či onu konkrétní práci,pokud ti ani to nestačí,tak si kup cokoliv z číny ale pak nefňukej až se něco posere,protože to je první vstupenka k tomu aby se to stalo!
S HanZ-em jsem měl tu čest 2x osobně mluvit je to sice svéráz ale ´´poradí´´ nikoho nikdo za ručičku vodit nebude,protože to je obchod a jde o kačky a to až v první řadě!
PS: mám recepturu na BECHEROVKU pošlu všem kdo si o ní řeknou 
Ten recept na bechera znie lakavo posli cez SZ
|
|
|
Návrat nahoru |
|
ratafaak |
Zaslal: út prosinec 20, 2011 11:09 am |
|
|
|
vita_k napsal: ratafaak napsal:
Ja doprcic ve vsech forech (dieselpower, tady) nechapu, co je toto za automatickou odpoved: kup si original atd. Byla otazka snad: mam si koupit original nebo klon? Bud neumim cist ja nebo nekdo jiny.
Vcelku zacinam pochybovat, ze je to dobre minena odpoved. Vzdy je zkracena na toto: pokazi ti to software a smytec 
Chcel som tym povedat ze ked klupis klon tak mas velku sancu pokazit budik urcite vecsiu sancu ako origom a potom co urobis ked ti taka audi Q7 alebo nejaka A6tka nestartne a chlap bude stat vedla teba ? Ratas aj stakou variantou ?
clon commander mozes smelo robit EDC15 tky starsie auta ale do novsich to nepichaj. na novsie radsej ORIGO ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|