Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  Jaký programek na diagnostiku všech aut a jaky kabel
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Jaký programek na diagnostiku všech aut a jaky kabel

Autor Zpráva
petr petr
Zaslal: so březen 05, 2011 9:34 am Citovat
Chtěl bych se taky přidat z dotazem ohledně multiznačkové diagnostiky.
Zatím vlastním origo HEXCan od Svobody a vcelku mi stačí na koncern, ale jedná se mi o diagnostiku i jiných značek Opel,Renault,Peugeot atd. A jaksi nevím co si vybrat chtěl bych to samozřejmě originál.
Díval jsem se na Kts, ale nevím co od toho můžu čekat nerozepíše se někdo kdo má praktické zkušenosti a neporadil by jestli jít do Bosche , nebo něco jinýho a proč?
Jak je to třeba ohledně aktualizací na KTS? Je to podobné jak u Svobody? (Účet a stahuji nové verze)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jirka.diagnostika
Zaslal: so březen 05, 2011 15:25 pm Citovat
Kts platis mam ji ale da se to chvilku obchazet uplne spokojen sni opravdu nejsem zalezi jak moc se tim zabivas na nejake to připojeni servis reset v pohode ale asi je to nejlepsi univerzalni diagnostika v českem jazyce co stim potrebujes delat?

Zaslal: so březen 05, 2011 19:10 pm Citovat
Takovou "jednoduchou" diagnostiku, ABS, Motor, Airbag,Klimatizace, právě že nemám vůbec přehled co KTS umí. Právě zvažuji jestli něco originál tím myslím pro každou značku to své, nebo se dají i použít multiznačky.
Nemám vůbec přehled o tom co to umí. Nejlepší by bylo to navést asi na koncern VW. Dají se s kts kódovat jednotky , přizpůsobovat klíče, nebo to umí jen načíst paměť , smazat ? Live data ?
Kolik stojí zhruba aktualizace ? Je to na rok, nebo nějak časově omezeno?
Tady někdo nahodil 3 diagnostiky KTS 1000 euro plus nejakych 300 na redukcie
launch 1200 euro vratane vsetkych stekrov co potrebujes ...
atal 2000 euro bez redukcii
Když jsem si tady pročítal bazar kde někdo prodával atala, tak se do něj opírali že to má drahý a že to nic neumí no pak aby se v tom čert vyznal.
A podle mě Obchoďák mi bude tvrdit jakou že profesionální věc si to kupuji, tak bych se chtěl dozvědět jestli to něco umí, nebo to je jen k hraní.
Díky moc za konzultaci.
jirka.diagnostika
Zaslal: ne březen 06, 2011 0:10 am Citovat
Petře umi toho dost na vecech od Bosche klice tam nenakodujes imobilizery se tam vubec nereší je tam esitronic coz jsou super napovedy rozvody el.schemata je tam toho dost.Ceny nevim jukni do ceniku kde je bosch tak to tim opravis,ale sam mam na renaulty clipa na citroen lexii atd je to multiznackova diag abs,airbeg,klima umi pokud mas servis a pouze opravujes bezne zavady vrele doporucuji pokud chces montovat tempomaty navigace kodovat klice tak kup original diag na kazdou znacku bosch je lepši nez atal launch je velmi dobry ale zaruka a anglictina me zatim odradila ma ho muj kolega na činu jede dobre ale po 3 mesicich zasnul do Pegingu daleko Confused

Zaslal: čt březen 24, 2011 22:36 pm Citovat
Tak jsem se prodíral informacemi o těch multiznačkách a zatím nemám moc jasno.
Sou to celkem pálky a když bych si koupil jen ty které mě nejvíc tlačí bylo by to nejlepší.
Jinak jednalo se mi hlavně o to že dodavatel nd. dílů mi řekl že mi koupí diagnostiku a že mu mám říct jakou proto jsem se vlastně tady na začátku ptal. A teď mi volali protože jsem se nemohl rozhoupat že by mi dali Magnet Marelli co na ni říkáte ?
A ještě jeden dotaz, když jsem se díval na značkové diagnostiky, tak třeba renault má clip a tohle se dá koupit v originálu , nebo jen klon ? Já jsem něco našel ale připadlo mi to celkem levné, tak vůbec nevím. Aby to nebylo jak klonované VCDS.

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 2 z 2    Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je st srpen 20, 2025 13:04 pm