|
Obsah fóra checksum.cz » Panely přístrojů, immo » EWS 4.3 , lze nahradit data eeprom ? |
Strana 4 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 |
|
Autor |
Zpráva |
tomík |
Zaslal: út únor 15, 2011 15:41 pm |
|
|
|
ktatší kod je pevnej delší plovouci pokud jsou tam nuly tak to nečte z kliče překontroloval bych civku dal jinej klíč + kontrola napajení ews to byla ta druhá chyba ještě jsem se nesetkal že by to po 10 nastartování rozjelo synchro ews to ecu ale tim netvrdím že to teoreticky nejde ale za 15 let se mi to nikdy nerozjelo
|
_________________ bmw,bmw,bmw od roku 1995 stavba závodních aut
|
|
Návrat nahoru |
|
olstun |
Zaslal: st únor 16, 2011 14:13 pm |
|
|
|
No záhada to celkem je, ty nuly to ukazuje vždycky, ikdyž auto zrovna jde nastartovat. Informace z klíče, zobrazené přes EWS to ukazuje vždycky. To že nebylo VIN v motoru, jinak všude ano, to jsem taky zatim neviděl, to se stává ? Už jsem dělal synchro 3x , vždy po pár dnech, pokaždé je tam závada v motoru 4A63 EWS manipulation.
Pozná někdo podle fotky konektoru, kde je tam detekce obsazení spolujezdce, piny na obrázku v kroužku jsou pouze na straně auta, u sedadla už ne, jestli to je jen nějaká příprava. Dva malé piny jsou předpínač pásu. Pak jsou v rohu dva velké piny a jeden menší - to je patrně detekce obsazení.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
olstun |
Zaslal: so únor 19, 2011 10:00 am |
|
|
|
Věci ohledně snímače v sedačce jsou vyřešené, pomocí schema zapojení (nekdo odnesl krabičku k dečce),ale jinak po synchro na GT1 se nic nezměnilo.I celkový update auta přes OPS proběhl,ale žádná změna. Beru to tedy podle toho že plovoucí kod to stále ukazuje samé 00 a auto startuje normálně. Také ale říkal, že motorovku bez VIN neviděl, a aktuální plovoucí kod v GT1 vidět neni (jen píše že souhlasí). Tím jsou pokusy s kodováním vyčerpané. Už jedině:
- toto EWS upravit,aby se tvářilo jako nové a udělat synchro GT1 z nové (momentálně GT1 povolí jen synchro již použité EWS) - pokut by to tam někdo našel
- zkusit najít pevný kod (buď z EWS nebo z EDC16), a sladit ho s EWS emulátorem, nebo kod a vin vložit do jiného dumpu EWS a udělat k němo transponder (na to tu všechno mam) = a kouknout jestli bude změna v plovoucím kodu a nebude to zlobit.
To chybějcí VIN v EDC16 je trochu podivné, kdoví jestli problém s 00 kodem v EWS nepochází z EDC16, ta ake vypadá že rozlepená nebyla.
Co vy na to ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je so srpen 02, 2025 18:05 pm
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru. Nemůžeš připojovat soubory k příspěvkům Nemůžeš stahovat ani prohlížet přiložené soubory
|
|
|