Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Benzín  »  STILO IAW 5NF
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

STILO IAW 5NF

Autor Zpráva
keramsk
Zaslal: st únor 03, 2010 9:36 am Citovat
Caute,vie mi niekto poradit? Auto normalne jazdi.Ked prisiel ku mne tak "MIL" svietila a mal 3 zavady,ktore som vymazal a spravil som zakladne nastavenie skrtiacej klapky+vymazanie adaptacnych hodnôt.Po nastartovani MIL stale blika,pamet zavad prazdna.Mohol som tim nieco pokazit, alebo je vadna ECU?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
maros4341
Zaslal: st únor 03, 2010 20:23 pm Citovat
myslim ze si problem sposobil vymazanim adaptacnych hodnot, ECU ma zmazane prisposobenie snimaca otacok

paja
Zaslal: čt únor 04, 2010 7:45 am Citovat
Stalo se mě taky,pořadně projed a několikrat dej plny plyn at se to načte ,je to tim že jsi smazal hodnoty a ono si je to načte ale musíš to trochu poturovat.Jestli tam teda nemáš nějakou jinou chybu. P.
keramsk
Zaslal: čt únor 04, 2010 13:29 pm Citovat
auto jazdi bez problemov,len to blika a pipa,skusim ho prebehnut po dialnici a dam vediet.
keramsk
Zaslal: út září 14, 2010 8:42 am Citovat
keramsk napsal:
Caute,vie mi niekto poradit? Auto normalne jazdi.Ked prisiel ku mne tak "MIL" svietila a mal 3 zavady,ktore som vymazal a spravil som zakladne nastavenie skrtiacej klapky+vymazanie adaptacnych hodnôt.Po nastartovani MIL stale blika,pamet zavad prazdna.Mohol som tim nieco pokazit, alebo je vadna ECU?
bol som s tim na diag.Magneti Mareli a auto ide,neviem ci som mal zly postup pri mazani adaptacnych hodnot,ale s KTS mi to neslo.
VencaZahyb
Zaslal: út září 14, 2010 22:21 pm Citovat
Ahoj, jestli ti blika kontrolka na motor, tak to znamena,ze jednotka motoru nema nactene min a max polohy klapky, kdyz se podivas do pameti zavad je cista. Je potreba nastartovat auto,nechat bezet na volnobeh a ohrat na 90 stupnu pak petkrat za sebou seslapnut plny plyn az na podlahu.... Tim si jednotka nastavi min a max polohu klapky a max otacky........Je to klasika plati to i pro punto II

Je to zpusobene jak jsi smazal tu adaptaci.......nektere cisla jednotek jeste chteli seslapnou spojku tim si jednotka poznala manual ,ale to se delalo myslim jen u Pandy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
keramsk
Zaslal: pá září 17, 2010 14:46 pm Citovat
VencaZahyb napsal:
Ahoj, jestli ti blika kontrolka na motor, tak to znamena,ze jednotka motoru nema nactene min a max polohy klapky, kdyz se podivas do pameti zavad je cista. Je potreba nastartovat auto,nechat bezet na volnobeh a ohrat na 90 stupnu pak petkrat za sebou seslapnut plny plyn az na podlahu.... Tim si jednotka nastavi min a max polohu klapky a max otacky........Je to klasika plati to i pro punto II

Je to zpusobene jak jsi smazal tu adaptaci.......nektere cisla jednotek jeste chteli seslapnou spojku tim si jednotka poznala manual ,ale to se delalo myslim jen u Pandy

funguje to Wink dakujem
paja
Zaslal: so září 18, 2010 7:00 am Citovat
Sem ti to psal už v unoru že ti to smazalo hodnoty nastavení co na tom pořad řešíš Question Question Question

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je čt květen 08, 2025 6:52 am