Obsah fóra checksum.cz » Benzín » STILO IAW 5NF |
Strana 1 z 1 |
|
Autor |
Zpráva |
keramsk |
Zaslal: st únor 03, 2010 9:36 am |
|
|
|
Caute,vie mi niekto poradit? Auto normalne jazdi.Ked prisiel ku mne tak "MIL" svietila a mal 3 zavady,ktore som vymazal a spravil som zakladne nastavenie skrtiacej klapky+vymazanie adaptacnych hodnôt.Po nastartovani MIL stale blika,pamet zavad prazdna.Mohol som tim nieco pokazit, alebo je vadna ECU?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
maros4341 |
Zaslal: st únor 03, 2010 20:23 pm |
|
|
|
myslim ze si problem sposobil vymazanim adaptacnych hodnot, ECU ma zmazane prisposobenie snimaca otacok
|
_________________ maros
Rozumieme Vášmu autu
|
|
Návrat nahoru |
|
paja |
Zaslal: čt únor 04, 2010 7:45 am |
|
|
|
Stalo se mě taky,pořadně projed a několikrat dej plny plyn at se to načte ,je to tim že jsi smazal hodnoty a ono si je to načte ale musíš to trochu poturovat.Jestli tam teda nemáš nějakou jinou chybu. P.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
keramsk |
Zaslal: čt únor 04, 2010 13:29 pm |
|
|
|
auto jazdi bez problemov,len to blika a pipa,skusim ho prebehnut po dialnici a dam vediet.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
keramsk |
Zaslal: út září 14, 2010 8:42 am |
|
|
|
keramsk napsal: Caute,vie mi niekto poradit? Auto normalne jazdi.Ked prisiel ku mne tak "MIL" svietila a mal 3 zavady,ktore som vymazal a spravil som zakladne nastavenie skrtiacej klapky+vymazanie adaptacnych hodnôt.Po nastartovani MIL stale blika,pamet zavad prazdna.Mohol som tim nieco pokazit, alebo je vadna ECU? bol som s tim na diag.Magneti Mareli a auto ide,neviem ci som mal zly postup pri mazani adaptacnych hodnot,ale s KTS mi to neslo.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
VencaZahyb |
Zaslal: út září 14, 2010 22:21 pm |
|
|
|
Ahoj, jestli ti blika kontrolka na motor, tak to znamena,ze jednotka motoru nema nactene min a max polohy klapky, kdyz se podivas do pameti zavad je cista. Je potreba nastartovat auto,nechat bezet na volnobeh a ohrat na 90 stupnu pak petkrat za sebou seslapnut plny plyn az na podlahu.... Tim si jednotka nastavi min a max polohu klapky a max otacky........Je to klasika plati to i pro punto II
Je to zpusobene jak jsi smazal tu adaptaci.......nektere cisla jednotek jeste chteli seslapnou spojku tim si jednotka poznala manual ,ale to se delalo myslim jen u Pandy
|
|
|
Návrat nahoru |
|
keramsk |
Zaslal: pá září 17, 2010 14:46 pm |
|
|
|
VencaZahyb napsal: Ahoj, jestli ti blika kontrolka na motor, tak to znamena,ze jednotka motoru nema nactene min a max polohy klapky, kdyz se podivas do pameti zavad je cista. Je potreba nastartovat auto,nechat bezet na volnobeh a ohrat na 90 stupnu pak petkrat za sebou seslapnut plny plyn az na podlahu.... Tim si jednotka nastavi min a max polohu klapky a max otacky........Je to klasika plati to i pro punto II
Je to zpusobene jak jsi smazal tu adaptaci.......nektere cisla jednotek jeste chteli seslapnou spojku tim si jednotka poznala manual ,ale to se delalo myslim jen u Pandy
funguje to dakujem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
paja |
Zaslal: so září 18, 2010 7:00 am |
|
|
|
Sem ti to psal už v unoru že ti to smazalo hodnoty nastavení co na tom pořad řešíš
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|