Obsah fóra checksum.cz » BAZAR - Prodám/Koupím » P: BDM 100 |
Strana 3 z 4 Jdi na stránku Předchozí 1, 2, 3, 4 Další |
|
Autor |
Zpráva |
digigoat |
Zaslal: po leden 11, 2010 8:40 am |
|
|
|
no je vidět jakej jsi inteligent , když posuzuješ lidi podle toho na jakou školu chodili a nebo nechodili.....
přesně takovým idiotům jako jsi ty , se lidé smějí : hele další studovanej blbec co neumí ani zatlouct hřebík ....
znám pár chytrých lidí s titulem , ale ani jeden z nich se takto povýšeně nechová....
aspon ne veřejně .
ale tobě je to vlastně jedno že jsi za idiota , protože nick LUBO je jeden z více nicků které používáš , takže klidně tady zase můžeš hrát hodného pod jinou přezdívkou.....
to je ale asi na zamyšlení : zajdi si za nějakym doktorem psychologie a svěř se mu s tím co tě tíží ....
ukaž mu na internetu checksum , pak tvoje příspěvky , aby lépe pochopil jaký že to tuning potřebuje tvoje chorá hlava .
možná ti nějak pomůže , dneska už jsou na to prášky ...
čím dříve tam zajdeš tím asi lépe pro tebe , protože se může stát , že ldyž to necháš jen tak neléčené , tak to bude časem ještě horší...
abys pak neběhal po zámeckém parku a nekřičel na kamarády : já jsem NAPOLEON
, nechcete načipovat koně pane ŽIŽKA?
|
Komentář: |
|
Velikost: |
141.5 kB |
Zobrazeno: |
26730 krát |

|
|
LUBO |
Zaslal: po leden 11, 2010 13:14 pm |
|
|
|
digigoat napsal: no je vidět jakej jsi inteligent , když posuzuješ lidi podle toho na jakou školu chodili a nebo nechodili.....
přesně takovým idiotům jako jsi ty , se lidé smějí : hele další studovanej blbec co neumí ani zatlouct hřebík ....
znám pár chytrých lidí s titulem , ale ani jeden z nich se takto povýšeně nechová....
aspon ne veřejně .
ale tobě je to vlastně jedno že jsi za idiota , protože nick LUBO je jeden z více nicků které používáš , takže klidně tady zase můžeš hrát hodného pod jinou přezdívkou.....
to je ale asi na zamyšlení : zajdi si za nějakym doktorem psychologie a svěř se mu s tím co tě tíží ....
ukaž mu na internetu checksum , pak tvoje příspěvky , aby lépe pochopil jaký že to tuning potřebuje tvoje chorá hlava .
možná ti nějak pomůže , dneska už jsou na to prášky ...
čím dříve tam zajdeš tím asi lépe pro tebe , protože se může stát , že ldyž to necháš jen tak neléčené , tak to bude časem ještě horší...
abys pak neběhal po zámeckém parku a nekřičel na kamarády : já jsem NAPOLEON
, nechcete načipovat koně pane ŽIŽKA? 
Podľa teba školy su na KOKOT-IDIOTE-ake maš posledne vzdelanie- takto si zaradeny spolocensky-A NIKDY NEPOSUDZUJE UČŇOVKAR VZDELANIE INYCH...TROUBO
|
|
|
Návrat nahoru |
|
digigoat |
Zaslal: po leden 11, 2010 15:32 pm |
|
|
|
neříkám že jsou školy na nic , to ani náhodou,
ale na kokot jsou ti kteří si myslí že absolvováním pár let teorie, jsou najednou přesvědčeni že jsou chytřejší než ti co to neabsolvovali,,,
já se na nikoho nepovyšuji , co se vzdělání týká , pouze narážím na tebe speciálně....
představ si že je zde přítomno taky pár mechaniků - machrů , kteří by co se aut týká , strčili takovéto chytráky jako ty do prdele....
a s elektronikou nemluvě....
a společenské zařazení ? je mi líto těch kteří si zakládají na tom, že se mohou někam jakoby zařadit ...
co taková společnost tobě podobných asi dělá když se sejde ? předpokládám že se celou dobu povyšujete nad ostatní a vzájemně se chlácholíte jak jste báječní , chytří a geniální
dodáváte si vzájemně sebevědomí tím že ponižujete ostatní ?
takových tady u nás taky pár máme , třeba pan doktor David RATH-gymnaziální jedničkář
není to náhodou tvůj společenský vrstevník ?
jo a představ si situaci , že třeba taky vlastním diplom , akorát si tady z tebe celou dobu dělám legraci ....
co mi na to povíš ? najednou už nejsem jen blbej učnovkář ?
|
|
digigoat |
Zaslal: po leden 11, 2010 17:30 pm |
|
|
|
k těm redukcím : pozor na kombinováni redukci od evc a od cmd - mají jiné zapojení
čínani toto ovšem neřeší , občas se objevují "vražedné" kombinace
tak je třeba důkladně vše prověřit než se to připojí na 12 voltů .....
obzvláště u siemens jednotek
|
|
Janosik93 |
Zaslal: po leden 11, 2010 21:02 pm |
|
|
|
To LUBO.
Už by si mohol prestať všetkých kritizovať a podceňovať. Myslím, že tu nieje nik zvedavý na tieto kecy, ale skôr ak sa niečo niekto pýta, tak slušnú odpoveď. Niekedy menej znamená viac, čo v tvojom prípade asi nieje možné aby si nemal k niečomu blbú poznámku. Nik nespadol učený z neba, dokonca ani ty.
Toť odo mňa......
|
|
|
Návrat nahoru |
|
digigoat |
Zaslal: po leden 11, 2010 21:17 pm |
|
|
|
pozdrav zo slovenska pro luba
|
|
20.63 kB |
26627 krát |

|
|
411.04 kB |
26628 krát |

|
|
248.6 kB |
26628 krát |

|
|
LUBO |
Zaslal: út leden 12, 2010 11:32 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
LUBO |
Zaslal: út leden 12, 2010 11:36 am |
|
|
|
digigoat napsal: k těm redukcím : pozor na kombinováni redukci od evc a od cmd - mají jiné zapojení
obzvláště u siemens jednotek Ja nemam žiadne EVC alebo CMD takže žiadne OBAVY.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út leden 12, 2010 13:11 pm |
|
|
|
Je tu nejaky moderator?Aby to vlakno uzamknul.Porad mi chodi emaily jak se ti dva dohaduji.Nemuzete si upustit tlak nekde jinde?Jste jak maly decka.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
LUBO |
Zaslal: út leden 12, 2010 13:20 pm |
|
|
|
anydraj napsal: Je tu nejaky moderator?Aby to vlakno uzamknul.Porad mi chodi emaily jak se ti dva dohaduji.Nemuzete si upustit tlak nekde jinde?Jste jak maly decka.
E-MAILY od koho???
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: út leden 12, 2010 13:23 pm |
|
|
|
Ja ti nevim, treba upozorneni na odpoved ve vlakne.Nebo tobe nechodi nic takovyho, ze se ptas?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
LUBO |
Zaslal: út leden 12, 2010 14:25 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
mtsk |
Zaslal: út leden 12, 2010 14:47 pm |
|
|
|
Už by mohol admin zrušiť toho idiota...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
digigoat |
Zaslal: út leden 12, 2010 17:00 pm |
|
|
|
LUBO napsal: digigoat napsal: k těm redukcím : pozor na kombinováni redukci od evc a od cmd - mají jiné zapojení
obzvláště u siemens jednotek  Ja nemam žiadne EVC alebo CMD takže žiadne OBAVY..... víš vůbec na co je BDMko ? dělal jsi s tím někdy ? a nebo jsi o tom jen četl ?
carsoft nic takového nevyrábí.....
v originalu to vyrabi evc a cmd , galleto atd.
čínani to kopírují , ovšem jen starší verze , a navíc kombinují s nepatřičnými redukcemi !!!!
proto jsem se ptal jestli s tím ten člověk pracuje a nebo jestli jenom rozšiřuje řady nalévačů pro svůj momentální zisk.....
tak až bude někdo psát na forum vlákno typu pomoc , mně se z toho zakouřílo a ted to ani nekomunikuje, tak potom si možná vzpomene ....
a lubo já si myslim že ty se sereš do všeho a nerozumíš ničemu ,ještě jsem neviděl že bys někomu něco poradil....
jediné co umíš je provokovat , asi proto že jsi schován daleko za klávesnicí ..
zajdi občas někam mezi lidi do hospody a tam si provokuj, pokud se ovšem nebojíš nějaké té facky .....
a jestli se jí bojíš , tak pak už zbývá jen ten internet......
a zkus mi přímo odpovědět na přímou otázku , bez urážek a smajlíků
Kolik ECU jsi programoval pomocí BDM ?
stačí číslo.....
|
Naposledy upravil digigoat dne út leden 12, 2010 17:40 pm, celkově upraveno 1 krát.
|
digigoat |
Zaslal: út leden 12, 2010 17:26 pm |
|
|
|
tak jak to teda začalo ???????
|
|
|