Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » problem po načipovaní |
Strana 2 z 2 Jdi na stránku Předchozí 1, 2 |
|
Autor |
Zpráva |
jirka.diagnostika |
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 16:48 pm |
|
|
|
Ne soft mi dela clovek ktery o tom neco vy takze to tim neni prekoduje se kdyz jse jednotka odpoji za jizdy od napeti vydim to na spinaci rele řidici jednotky nejsem zadnej mistr pajec ale uz to taky par patku delam chyba se stane vzdy ale jednotku jsem rozebranou ohybal tukal na pameti bral za ne pinzetou kdyby byla chyba tam tak by se snad projevila tet mi zrovna proto pan jede od dopoledne uz mi to neudelalo vymenil jsem ty pameti za 27 a udelalo mi to i na ne to same proste se vypne jednotka skubne to rosviti zhaveni abs asr a jede dal při tom prekoduje gatewej bud je ta jednotka nejaka proste v haji nebo nevim minuli tyden sem resil superba 2.5tdi jed401T a byla v haji nepoustela obcas rele na podavaci cerpadlo taky svazky vse sem studoval a na nic auto ori necipovane dala se jednotka a ok ale k veci jestli to pana vypece dam jinou jednotku svazek jsem meril ohybal lamal a porad to delalo co ma proudy i minusy ok chyba zadna. akorat jsem si blbec blbej neopsal puvodni kodovani tet proste musi byt 00005,na 00002 mi svity asr abs a gatewej pise spatne nakodovana jednotka motoru dam spadky kodovani na 00005 a zadna chyba neni vse maka chyba nikde neni tak jsem kodovani nechal na 00005 ale je to divne diky vsem
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: čt prosinec 10, 2009 22:55 pm |
|
|
|
Tak to uprav aby to bylo ok...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
digigoat |
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 10:23 am |
|
|
|
každý software akceptuje jen určité kodování .... pokud ten soft neakceptuje kodovaní ktere chceš tak to není on ....
jinak softwarům tady rozumí jen pár lidí . zbytek jsou překupníci
|
|
jirka.diagnostika |
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 13:28 pm |
|
|
|
Digi ty jsi to nepochopil ono to prekodovat jde na co chci kodovani funguje kdyz nahraju ori je tam take kodovani 5 i po uprave take 5 a vse komunikuje a funguje akorat kdyz ja dam 2 v jednotce tak nekomunikuje abs a kdyz ta jednotka straty proud tak getewej se sam prekoduje na jinou hodnotu na 5 a ma byt 6 kdyz ho potom prekoduji na 6 nikde chyba neni zadna auto jezdi akorat sneznameho duvodu jse vypne od napajeni jednotka dal jsem novou 108 a doufam ze to bylo tim od te doby to neudelalo a zatim pan nevolal tak se modlim at uz ani nevola ale kdyz zavolam dam jinou jednotku motoru a orisek do spinacky jsou to vraky k posrani clovek to furt ma jako nove auto stim softem je to tezke mas pravdu ja sam nic neupravuji radsi to posilam na upravu sice ve vysledku mam z auta 1500kc ale co muzu delat kdyz mam kousek odemne magor co koupil galleto a mapy na dvd jak se tady onem hodne mluvi a dela vse za 3tis a co nejde nedela ale vsude placa za 3delam vse tomu se zle konkuruje ale snad cas ukaze jinak jsem kamarade rozhodl pro texu vzal jsem to od meteoru přijel z boshem i texou a jako multiznacka texa se mi spojila ze vsim ale bosch francie problem motory abs ok ale pitle nic moc nevim bosche hold přisti rok vsem dekuji za pomoc fakt jsem rad ze forum takhle maka s pozdravem Jirka
|
|
|
Návrat nahoru |
|
roland702 |
Zaslal: pá prosinec 11, 2009 15:01 pm |
|
|
|
Tenhle sw dovoli kod 2 a kod 5. Zdar...
|