Obsah fóra checksum.cz
Obsah fóra checksum.cz  »  Diagnostika - obecně  »  galaxy AUY MOTOR NETAHA
 Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    

galaxy AUY MOTOR NETAHA

Autor Zpráva
winco
Zaslal: po září 14, 2009 1:22 am Citovat
zdravim....prisiel mi zakaznik s galaxy rok 2000 s motorom pd 1.9 auy a mal w ruke papaierik s chybou na nizky tlak turba...skontroloval som turbo...tiahlo bolo w nulovej polohe a podtlak tam bol takze som mu powedal ze wymenime turbo{da sa to rozhybat ale turbo uz aj tak malo wolu}....po vymene turba moto robil to iste ...ziadny wykon a aj otacky isli hore ako keby ste tahali tatru za sebou....dal som to na komp a luftmesser mal iba 500 a turbo tlacilo 1030mbar{aj ked citelne na hadici ju naduwalo} zohnal som nowy luft messer aj cidlo na tlak w sacom potrubi a aj tak sa nic nezmenilo...obcas mi ukazuje messer 850 a wjac a aj torbo sa blizi ku 2000mbar ale stale ako keby bola tatra na lane za mnou....pred tym nez to kupil mu menili hlavu tak som skontroloval nastawenje wstrekow ale nepomohlo ani to....odpojil som katalyzator a zase nic.....pedal je na 100percent.....cerpadlo z nadrze tlaci....ani nanogram dymu nevyjde s toho vyfuku.....nejaku radu poprosim a este aky ma mat tlak pumpa co je na hlave pohanana wackou??? to je posledna wec co ma napadla ale netusim aky tlak ma byt a preto nechcem kontrolowat aby som nepokazil jediny budik aky mame w praci....vopred dakujem...winco

Zaslal: po září 14, 2009 7:41 am Citovat
v 1500ot ma mit 3,5baru a pak stoupa na 7 -9bar

Zaslal: čt září 17, 2009 20:24 pm Citovat
mam w praci druhy sharan s tesnenim pod hlavu tak som prehodil jeho pumpu pretoze sa mi tam nezmestil adapter...aj tak netaha....nic sa nezmenilo....uz som w slepej ulicke...komresiju ma 25bar...je to minimun co je ovolene ale aj tak by to malo tahat..ale netaha..aj tak dakujem za info

Zaslal: čt září 17, 2009 20:31 pm Citovat
a co přicpanej výfuk?? Už jsem viděl rozpadlej tlumič tak že to moc průchozí nebylo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
jirka.diagnostika
Zaslal: čt září 17, 2009 23:06 pm Citovat
Možná, že to bude vedle, ale kámoš nedávno řešil Leona co taky nejel a bylo to oholenou vačkou.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
cocolek
Zaslal: út září 16, 2014 23:26 pm Citovat
Cau mám stejný problém s galaxy akorad ho mam v automatu,diagnostika mi ukazuje stejnou zavadu jako tobě a uz sem zkusil uplne všechno a nevím si dal rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
DIGI-DELETED
Zaslal: st září 17, 2014 5:37 am Citovat
jirka.diagnostika napsal:
Možná, že to bude vedle, ale kámoš nedávno řešil Leona co taky nejel a bylo to oholenou vačkou.

jj

Přidat nové téma   Zaslat odpověď
Strana 1 z 1    
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Právě je út květen 13, 2025 14:29 pm