Obsah fóra checksum.cz » Chiptuning 101 » Mapy a řídící jednotka |
Strana 1 z 5 Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5 Další |
|
Autor |
Zpráva |
Vw.skoda |
Zaslal: čt prosinec 15, 2016 23:50 pm |
|
|
|
Zdravím.
Mám Octu 1 L&K 2000 1.9TDI 81kw s motorem AHF a RJ 038906018GN
Mám MPPS v13.02 a chtěl jsem si přehrát mapy.
Na úpravu map mám Winols
Jelikož teprve začínám se s tím učit, tak jsem nedělal velké úpravy, ale jen jsem si zkoušel pár věcí. Teplé starty, vypnutí EGR-u atd...
Jenže, někde jsem se dočetl, že tato RJ nejde asi přehrát přes kabel, ale pouze pájením. je to tak?
Potom bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo tam napcpat jinou RJ, která už má pamětˇa jde fleshnout ?
Pokud ano, tak by potom stačilo na RJ přehrát soft, nakódovat motor s RJ, s budíkama a už by to šlapalo? Teda nahrát na jinou RJ třeba origo mapy a potom je jenom doladit?
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 6:31 am |
|
|
|
Nahrát mapu a upravit ve winols není žádný problém , stačí vychodit základku ...
Uprav si co chceš já ti to za dvojku nahraju na flashky ..
|
_________________ BALLOONFLIGHT.COM
|
|
Návrat nahoru |
|
exotus |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 9:34 am |
|
|
|
DIGI a za tu dvojku mu to i přepájíš?
Hoch je docela vybavenej na ten tuňing jen musí zmrzačit auťák sousedovi páč jeho mu nepujde...
|
_________________ NEGATIVETUNING-ZADARMO
Zázraky na počkání a nemožné do druhého dne!
Hardware je to, do čeho můžeš kopnout, když nefunguje software.
Prace s lidma je mnohem horší nežli s dobytkem,prostě jinej HW viz věta výš...
|
|
Návrat nahoru |
|
Vw.skoda |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 15:43 pm |
|
|
|
Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.
Predelan map ve Winolsu staci sice zakladka - mozna ani ne, ale hold na otozku a nedej boze kdyz je vic otazek nez jedna,tak to chce aspon Harvard.
Tva odpoved je OT
Hold rozumbradu co stileji od pasu je plny net, ale poradne odpovedet, tak to uz chce kumst.
Snaha se ceni, tak vam pekne dekuji a preji hezky den!
|
|
|
Návrat nahoru |
|
vwphun |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 17:33 pm |
|
|
|
Vw.skoda napsal: Zdravím.
Mám Octu 1 L&K 2000 1.9TDI 81kw s motorem AHF a RJ 038906018GN
Mám MPPS v13.02 a chtěl jsem si přehrát mapy.
Na úpravu map mám Winols
Jelikož teprve začínám se s tím učit, tak jsem nedělal velké úpravy, ale jen jsem si zkoušel pár věcí. Teplé starty, vypnutí EGR-u atd...
Jenže, někde jsem se dočetl, že tato RJ nejde asi přehrát přes kabel, ale pouze pájením. je to tak?
Potom bych se chtěl zeptat, jestli by nešlo tam napcpat jinou RJ, která už má pamětˇa jde fleshnout ?
Pokud ano, tak by potom stačilo na RJ přehrát soft, nakódovat motor s RJ, s budíkama a už by to šlapalo? Teda nahrát na jinou RJ třeba origo mapy a potom je jenom doladit?
Předem děkuji za jakoukoliv odpověď .
Máš pájecí jednotku 2x plcc. Lze napájet patice. Flashovací jednotka má jiné konektory, použít redukci nebo jinou kabeláž. Ale tyto informace tady už jsou, stačí hledat a číst ????
|
|
|
Návrat nahoru |
|
tpower |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 21:56 pm |
|
|
|
By mne zajimalo mas-li ten WinOLS legalne
|
_________________ www.tdichip.cz, www.tpower.cz
oficiální zastoupení EVC pro ČR a SR
WinOLS, OLS300, BDM100, BSL100, CMD, FGTech, Byteshooter, Abrites, tPower dyno ...
|
|
Návrat nahoru |
|
dreizig5 |
Zaslal: pá prosinec 16, 2016 22:20 pm |
|
|
|
tak to má samozřejmě přes tebe néé
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 7:59 am |
|
|
|
Vw.skoda napsal: Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.
Predelan map ve Winolsu staci sice zakladka - mozna ani ne, ale hold na otozku a nedej boze kdyz je vic otazek nez jedna,tak to chce aspon Harvard.
Tva odpoved je OT
Hold rozumbradu co stileji od pasu je plny net, ale poradne odpovedet, tak to uz chce kumst.
hochu žijem v informačním věku a poděkování není adekvátní platba ....
až si jednou koupíš (spíše nikdy nekoupíš) vybavení a software , tak taky nebudeš rozdávat info za smajlíka..
rouzumbradů s kabelem za 20 dolarů a kradeným sw je plné i zdejší forum , on ti někdo přes SZ něco namluví a ty budeš mít pocit že tomu taky rozumíš , nicméně od profíků žádné rady nečekej
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 8:53 am |
|
|
|
Podle Nick obrazku ti dela sefa
tak bud hodnej.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vw.skoda |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:37 pm |
|
|
|
vwphun napsal:
Máš pájecí jednotku 2x plcc. Lze napájet patice. Flashovací jednotka má jiné konektory, použít redukci nebo jinou kabeláž. Ale tyto informace tady už jsou, stačí hledat a číst ????
Dík za info.
A nevíš náhodu jestli by tam šla našlapat jiná RJ a přehrat soft aby to šlapalo + to sparovat ?
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vw.skoda |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:39 pm |
|
|
|
tpower napsal: By mne zajimalo mas-li ten WinOLS legalne
Vzhledem k tomu, že se neválím na pracáku nebo na sociálce, tak sem si ten soft koupil. Stál 30k
Pro ty co nevědí co je 30k, tak to je 30.000Kč
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Vw.skoda |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:41 pm |
|
|
|
DIGI-DELETED napsal: Vw.skoda napsal: Necekal jsem nic jineho, nez takovou odpoved. Krysote, nesklamal jsi.
Tva odpoved je OT
hochu žijem v informačním věku a poděkování není adekvátní platba ....
až si jednou koupíš (spíše nikdy nekoupíš) vybavení a software , tak taky nebudeš rozdávat info za smajlíka..
rouzumbradů s kabelem za 20 dolarů a kradeným sw je plné i zdejší forum , on ti někdo přes SZ něco namluví a ty budeš mít pocit že tomu taky rozumíš , nicméně od profíků žádné rady nečekej
Chlapče, až odpovíš jak máš, tak pošli číslo účtu a rád ti pošlu nějaký peníze aby jsi si mohlo koupit zmrzku cmuk .
|
|
|
Návrat nahoru |
|
anydraj |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 12:45 pm |
|
|
|
Chlapce, az uvalis 2 koule...
prej 30k, to je zacatek
A aktulizace rocni... taky bych kolikrat sel na pracak
kdyz to prijde.,
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 18:30 pm |
|
|
|
kecá , nemá nic jen mystifikuje ...
|
|
|
Návrat nahoru |
|
DIGI-DELETED |
Zaslal: so prosinec 17, 2016 18:36 pm |
|
|
|
Vw.skoda napsal: vwphun napsal:
Dík za info.
A nevíš náhodu jestli by tam šla našlapat jiná RJ a přehrat soft aby to šlapalo + to sparovat ?
jak chceš nahrát soft co má 2x128kb do ecu s pamětí 512kb ??? to bych chtěl vidět ten tvůj legální winols ...
na zmrzku si nech a kup si místo toho za dalších 30k programátor, třeba tady : https://www.elnec.com/sk/ , cmuk
|
|
|
Návrat nahoru |
|
|